Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупето

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
danielka_y

Re: Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупе

Мнение от danielka_y »

чай или гореща вода? или няма значение
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Включвам се и аз в темата с първия си детокс, който опитах да започна още в неделя, но недоустисках (под предлог, че като не е пълнолуние и няма смисъл). Но сега съм твърдо решена да устискам! Даже събота съм на сватба и мисля геройски да захранвам докато другите около мен гуляят! :326
Аз си пия чайове, не съм пробвала димящата вода - имам чувството, че няма да ми хареса, но то май едно и също - и чаят е димяща вода ама с вкус :954
Някой може ли да ме светне това ПОД какво ще рече :?:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danielka_y написа:чай или гореща вода? или няма значение
Доколкото имам спомен и двете! Лично аз през лятото обаче пия само студена вода. По много.

Ей, как сте бандатата?! Аз да ви се похваля, че толкова стриктна и това без усилия не си спомням да съм била някога. Не вярвах, че точно аз ще го кажа, но НЕ МИ СЕ ЯДЕ! Не и тази вечер. За утре не гарантирам :1062 :1062 .

И така днес съм изяла към 300 г грозде, половин кило диня и 2 нектарини. Останалото е вода и 2 кафета. Сутринта тичах в парка, а сколасах и на пилатес да ида по-късно през деня. Е сега ако в огледалото срещу мен не възкръсне един Черикс (по аналогия с феникса), не знам кога ще да е :221 :221 .

Портокалче, ПОД означава плодово-оризов ден. Ето ти втората тема за нашите ПОД-дни като линкът ще те отведе директно към първия постинг, където е дадена пълната информация що е това
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Портокалина

Мнение от Портокалина »

cchery написа: Портокалче, ПОД означава плодово-оризов ден. Ето ти втората тема за нашите ПОД-дни като линкът ще те отведе директно към първия постинг, където е дадена пълната информация що е това
Мммного благодаря за полезното инфо, ще ги карам едно по едно - първо да се похваля с успешно приключен първи детокс, после и ПОД ;)

Възхищавам се обаче на всички, които успяват да отидат на спорт, пилатес, йога или каквото и да било! Аз не мога да изкарам 30 спокойни минути без да посетя тоалетната (по малък или по-голям повод)! Даже няма да ходя на йога сега, тъй като тренировката е 1,5 часа и просто не виждам как ще стискам толкова време :1053
Аз по принцип съм си малко "пикантна", та сега с ансола и толкова течности ставааааааа олеле майко! :shock:
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Здравейте, момичета!
Виждам доста нови, активни попълнения в детоксовите редици! :954
Добре дошли и успешен детокс! :524
Портокалина, щом ти е първи детокс е нормално да имаш толкова чести
посещения в 00. С редовни детокси тези екстри се нормализират. :)

Липсват ми дните на детокс в първия пост, не ги забравяйте, че е удобно за бърза справка. :222

За мен какво .....наближава края на бременния ми период :1062 , та се оглеждам за детокси,
вече. Останаха ми последни 2 дни работа и те пък съвпадат с детокса.
Утре така или иначе обмислях разтоварващ ден, сега вече съм решена. :)
Малко ми е трудно с ходенето до 00, което и сега е доста зачестено :plezya se ,
но ще се справя. До обяд съм удома.
Та утре съм на линия - без ансол с килограм плодове и много вода. :1048
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! Един успешен ден записвам. Започва втория - дано и той да е успешен :roll: Вчера цял ден изпитвах глад и нищо не можа да ме успокои. Но устоях. Отчитам, че пак не пия достатъчно вода :1044 и аз не знам, защо се получава така. Имам болки в мускулите засега.
Преди малко изпих вълшебната сол и така...успех на всички :923
Портокалина

Мнение от Портокалина »

И аз записвам първи успешен ден на детокс. Cheva, благодаря за подкрепата! Довечера съм решила да направя една йога, тъкмо като се прибер мъжа ми вече ще е вечерял и няма да имам изкушения :222
Ансол - изпит, първа чаша чай - изпита, кафе - наслаждавам му се в момента :1209
Успех на всички!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добрютрууу :954 Как е детокс настроението днес :1209 Вчерашният ми ден мина по план график с 4 солидни спирки в :1111 но то си беше очакван резултат :1062
А що се отнася до комшийката :126 Днес чакам полицията да дойде.Подала съм 2 жалби вече.Жената се дразни, че имам 3 деца и дето ме види само ме кълне, замерва децата с камъни, от скоро започна да хвърля фекалиите си входната ни врата, заплашва ме с магии и прочие.Децата от селото се страхуват от нея и вече не минават по нашата улица.Жената е детемразка по необясними за мен причини :1044 Добре, че съм Човек с главно Ч щото идея си няма какви мога да и ги сътворя аз на нейната входна врата по време на детокс :221 :221 :221
Такива ми ти работи.Успех на всички през днескашния ден и да устоим на всички изкушения около нас.Струват си усилията :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
tita

Мнение от tita »

Cheva написа: Портокалина, щом ти е първи детокс е нормално да имаш толкова чести
посещения в 00. С редовни детокси тези екстри се нормализират. :)
Потвърждавам! :954 С всеки детокс все по-леко минават нормалните ефекти от ансола. Отначало беше голяма борба и некомфорното чувство в стомаха си беше изпитание. Обаче в този детокс изобщо не ме гони към WC-то, дори и къркоренето в корема не е така осезаемо. Не ме боли глава, не ме гони глад ... чак взех да се питам, дали ще има резултати след детокса при мен. Явно, организма ми вече го приема като нещо нормално и не се опитва да се съпротивлява. :lol:

Иначе вторият ден върви по план - ансол + димяща вода, после голяма чаша кафе. Приготвила съм си сини сливи за в офиса, а за довечера половин диня ( около кило някъде).
Вчера мина леко и безгладно. :D Единственото ми отклонение снощи е ... чаша бира. Пустата му бира ... не мога да й устоя.

Чери, специално за мен може да сложиш в емотиконите е този : [img]http://audibg.com/forum/public/style_em ... lt/bia.gif[/img]
mary

Мнение от mary »

Добро утро и от мен :954 И при мен вчера мина добре. Наистина летните детокси са супер приятни :) Днес продължавам със същия ентусиазъм :fan. Приятен ден на всички.....

:954 :954 :954
jasmin

Мнение от jasmin »

Добро утро и от мен! Не съм ви забравила, ама няма време... Вчера водих децата на изследвания, та солта чак към обяд я взех, за да няма :1114
Ядох доста и различни плодове, това май не е най-правилното, ама не устоях. С водата също не насмогвам, не повече от 2 литра изпих :126
Снощи ме мъчи главоболие, а днес съм като препила - цепи ме главата на макс :1044
Не мога да си обясня защо е така, отдавам го на малкото течности, въпреки че и в плодовете има вода, а аз хапвах основно диня и пъпеш :1044
Хубавата новина е че мъжо реши да детоксва с мен! Лошата е, че не слуша и си прави каквото му хрумне - вчера нямал време и не ял и пил цял ден - ужасена съм!
Заключено