А сега ви казвам наздраве с чаша чай от глухарче и ви желая приятен следобед и не забравяйте да се
Мила, Джия, детоксът има много аспекти и един от тях е психологическия - да подобри настроение, тонус, самочувствие и т.н. НО НИКОГА ДОК НЕ ГО Е ПРЕПОРЪЧВАЛ ЗА ДА КАРА ХОРАТА, КОИТО ГО СПАЗВАТ ДА ПЛАЧАТ!. Затова и ти пиша - недей да се чувстваш зле, непостоянна, слаба и прочие неща само защото не си правила детокс всеки месец чинно. Това дали да почнеш пак или не е вътрешно усещане поне при мен. И точно затова, ако чувствам, че няма да се справя, че няма да ми е добре и комфортно, не се и хващам - не искам и желая да се затормозвам психически. Напротив - искам детоксът да има над мен онази положителна психологическа компонента, за която всички знаем.djiq написа: Това ми е пети детокслятото ги бях прекъснала, тук мога да призная за несериозното си отношение т.к. съм сред "старите пушки"
и няма риск някой да ме последва.
Да си призная честно малко ме е яд, че за пореден път се отпуснах, след като бях набрала инерция... и въпреки че не съм качила килограмите, които свалих съжалявам, защото досега можеше да съм вейка
![]()
Линди, много много ми допадна тази реплика! Просто много!lindorina написа:Като съм ходила при Емилова,се носеше крилатата фраза,че и глупака може да гладува,но само умният може да се захранва!Т.е. - захранването е по-важно от самото гладуване.
Вики, това с главоболието е много неприятно. Лично моето датираше някъде от 10-годишната ми възраст с изразени пикове или пък спадове. Едва тази пролет като се разболях и получих тежест в областа на веждите, реших че имам синузит и почнах да го лекувам..... Не искам да описвам с подробности какви секрети изкарах от носа сиVIKI1023 написа:Бях доста зле и се наложи да ходим до бърза помощ,доста търпях,но главата просто така ме боля и гадене,повръщане,ужас.Едвам ходех,лошото,е че и в бърза помощ не ми казаха какво ми е,биха ми инжекция с аналгетик за главата,та след около час ме отпусна.Взех и хапче против гадене и сега съм по-добре,лошото е ,че мъжа ми ми забрани категорично да продължа сега с детокса.Другия месец си карам на грейпфрути и белтъци,от него се чувствах най-добре.Имам подозрения,че ябълките са ми раздразнили стомаха(май имам гастрит) и затова повръщах.На вас успех желая!
Мари-Жоли, изглеждаш много добре на снимката - с женствени форми и свежа! Наистина добре ти се отразява детокса. Поздрави от мене. Дай боже и аз да го докарам дотам - вече съм се мотивирала жестоко за това. Дано Евка да е по-добре и вече и ти да си успяла да отмориш. Аз досущ като тебе се разболявам покрай болестите на децата и от основно ми страда психиката, но се опитвам да работя върху това.Мари-Жоли написа:
Не мога да не се похваля обаче с влиянието на прочистването върху фигурата ми, която се промени почти до неузнаваемост след раждането. Даже направо не вярвам как изглеждам на морето като си гледам снимките от преди половин месец - имам май доста по-малко целулит от преди да забременея, ама да не чуе Дявола, така че.
Е, коремът ми никога няма да бъде същия(може би само след пластика, което не ми е цел!),
Здрасти, Айс, т.к. не те познавам отпреди и не знам дали си се оплаквала от проблеми с черния дроб, си мисля, че ако си имала такива, то е нормално сега да изпиташ известен дискомфорт. Всъщност прочистването се отразява и на всички органи като се цели особено тези с хронични проблеми да се върнат пак в нормалния ритъм на функциониране. Но това, за съжаление, няма да стане без малко дискомфорт. Т.к. аз имах сериозни проблеми с главоболие, то като почнах да детоксвам беше страшно - от чистенето главата ме болеше по същия начин, но много по-силно. Така че ми се вижда нормално да те понаболява сега - ще отшуми до ден-два след края на детокса.ice написа:добро утро момичета, и аз удържах фронта- 2 успешни дни, днес ми е третият. Сутринта си пийнах ан.сола и ми стана толгова гадно на стомаха, че даже неща да си помислям и за ядене. Да ви питам - вчера леко ме понаболваше черния дроб, до сега не ми се е случвало, и незнам това добре ли е или не? Дали не го претоварих с това прочистване?
. Иначе двес се чувствам страхотно, нямам никакви оплаквания.
Вал, мен не си ме демотивирила, даже ме зарадва с това откровение. И аз предпочитам да си казвам истината, отколкото да пиша лъжи. Иначе трудни детокси - колкото щеш и в моята историяvalrus написа:Ха,така,изпих си аз солта и ми стана едно ужасно гадно :mad: Почнаха едни вълни-топло,студено,топло,студено....вие ми се свят,а трябва на работа да ида......и ......не издържах-поддадох се.Чакам и цикълоще по зле.Та хапнах си една лъжица ленено семе смесено със сусам(смлени де).Ох,явно средата ,в която живеем е доста мръсна ,до този момент проблем с детоксите съм нямала,дойде ли лятото-УЖАС.То ми е лошо,то ми се гади,то се люшкам,абе ужас,май детокса ще го подхващам на салатки(неподправени)
Нали не ви демотивирах,а бях лично откровена
![]()
![]()
Верче, идеята ти според мен е повече от логична. Бих попитала и док за мнението му, не за да те опровергава, а за да чуем какво мисли лично той - все пак си е мед. лице. И аз като се замисля, когато са ми правили операция трябва да не се храня от обяд на предния ден и да не пия и вода сутринта, а захранването след нея трае поне 3 дни. Така че е логично. И аз нямам задръжки като Зори, но едва ли ще успея да го напрява - просто няма да издържа. Но идеята за сурови ядки е прекрасна и смятам да ги включа в първия ден - салати и сурови ядки. А на втория вече да си правим картофки и ориз с Момчил.Мърмори написа:Ами задръжките ми са породени от факта,че съм калпазанка-нищо теоретично и научно обосновано. Просто ме мързи да следя какво трябва да ям. А и всяко едно ограничение,независимо в какъв аспект, ми създава адски емоционален дискомфорт и това ме прави нервна.А като съм нервна съм меко казано вулкан. Оф,това май не трябваше да го казвам,ама нали сме стари пушки тука,знам че няма да ми последвате примера. Абе на инат ще го направя.Щом е за идеята...Зори, какви са ти задръжките относно 3-дневното захранване?
Така е със сигурност, момичета! Живи сме, здрави сме, виждаме се макар и чрез мрежата..... общуваме! Ние имаме страшно много - другите нямат и на половината от това........ И поздравът може и да ви изненана... лично мен ме просълзи тази песен, когато миналата седмица я чух на едно място след толкова много години: http://vbox7.com/play:5e312790&al=1&vid=Hrisi написа: Приятен ден момичета и не забравяйте да се.Животът е прекрасен!