С какво се сдобих

Жената е жена, когато пазарува....... с мярка
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: С какво се сдобих

Мнение от Kleo »

С ново червено бельо :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Фукли :940 Да са ви честити новите неща :922
Вихърче :1204 Браво :222
Вер, и аз ще купувам постелка, но не съм ориентирана какво точно да търся. Пък гледам и цените са в доста широк диапазон :1044 Ще се радвам да ме насочиш :940
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Изображение

и това
daiha.jpg
(10.43 KiB) Свалено 1520 пъти
-това не е конкретно моята но е абсолютно същата. Като я снимам ще ви се покажа.
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Мърмори написа:Изображение

и това
daiha.jpg
-това не е конкретно моята но е абсолютно същата. Като я снимам ще ви се покажа.
Ееее, това е НОВИНА, супер придобивка :922 Честито Зори и за книжката и за колата :940 Желая ти безаварийно, често каране, без много нарушения, все до хубави места и в приятна компания :940 И винаги да си имаш под ръка къса поличка, за в случай, че не дай Боже спукаш гума :1062
Ама дай подробности де. Щом и книжката си взела, вече трябва да си излязла от упойката :1062
:922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Леле, мале!
Какво съм пропуснала тази седмица :1139 :
Марианка тръгва на йога :!: :fan
Зори има книжка и кола :326
Зори, безаварийно и много щастливи пътувания ти желая!
mari_ko написа: Вер, и аз ще купувам постелка, но не съм ориентирана какво точно да търся. Пък гледам и цените са в доста широк диапазон :1044 Ще се радвам да ме насочиш :940
За йога става всякаква постелка, която е мека и плътна. Можеш да си вземеш обикновено туристическо шалте от спортен магазин или "специална" постелка за 3 (или много повече както се оказва) пъти повече пари ;)
Единственото специално на "специалните" постелки е, че са малко по-широки, малко по-дълги, по тежки - така, че да легнат на земята без да им се обръщат краищата.
Аз едва ли щях да си взема от "специалните" , чиято цена ми се видя висока (25лв), ако не ми го бяха подарили ;), но като чели е една идея по-удобно от другите :)
Но за мен най-удобно за йога си остава килимената постелка, само дето е неудобно да се разхождаш с килим из града :221
Последно промяна от Ver на 07 Мар 2013, 15:56, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

С нови обички, много са ми якички! :1216
Ver

Мнение от Ver »

Новичката ми байк раничка :)
IMG_4963.JPG
(74.61 KiB) Свалено 1312 пъти
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бях се позанемарила последните месеци. Но напоследък отново се чувствам жива. А с това и склонна да се поглезвам с някоя и друга покупчица за душата :1216
Взех си два чифта есенни обувки, бяха на разпродажба, с голямо намаление, а аз нямах нито един чифт. Верно, че не са точно това, което исках, но това бяха единствените, които ми станаха, уви. Нося номер 35-36, обаче всички 36 ми бяха огромни и краката ми плаваха в тях :cry:
Взех си и бельо. Бял дантелен сутиен и две бикини. Купих си дезодорант, шампоан и балсам. Отидох да ме подстрижат и накъдрят. И вече съм с подновено женско самочувствие. :1216
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Напоследък се сдобих с една камара книги :lol: :lol: . По едно време се усетих, че започвам да се вманиачвам. Обаче трудничко се издържа на намаления, на изгодни оферти в продавалника, на безплатни доставки и прочие неща :). Както казах на едно друго място - списъкът ми с книги за четене/купуване е голям, но за момента съм си наложила забрана за всякакви покупки. Поради тази причина крънкам приятели да ми дават книги :D . Чакат ме 8 (осем) броя за прочитане, което може би ще ми уплътни времето до Коледа. След това мисля пак да мина на вариант градската библиотека. Поне докато мъж ми не се навие да направи надстройката на домашния ни шкаф за книги :lol: . Почти съм го убедила...
Ver

Мнение от Ver »

dexter написа:Напоследък се сдобих с една камара книги :lol: :lol: . По едно време се усетих, че започвам да се вманиачвам. ...
:221 :221 :221
Усетила се била :1062
Аз пък се сдобих с това:
[img]http://www.slanchogled.com/images/Produ ... canvas.jpg[/img]
:1209
Публикувай отговор