Няма значение каква ще е дейността. Сега съм решила да направя морковен кекс - това е нещо ново за мен. Помага ми да преодолея инерцията на ежедневието. А в моменти на изпадане в "дупка" това ми е много важно

Позво ли ми да не се съглася с този "всеки", който казва, че парите не те правят щастлив. Да, съгласна съм, че за мен сигурно не би имало значение дали имам половин или един милион в банкатаellis_stoyanova написа:Всеки казва,че парите не те правели щастливи,да,но без тях някак щастието ми е непълно,колкото и може би меркантилно да звучи.Не сме били на почивка от 6 години,Анджи ще стане на 5 и едва това лято видя морето,със баба си и дядо си,неможем да си позволим да пътуваме,ограничаваме разходите си до минимум,когато се налага,не излизаме с приятели вечер на по бира,дори при вас на среща немога да си позволя да дойда,въпреки че сме на 15-тина минути,защото всичко е пари,пари,пари.....Когато човек ги няма,тогава осъзнава,колко силно зависим е от тях
![]()
ellis_stoyanova написа:Вчера,когато я слагах следобед да спи и казах"обичам те"(всеки път,когато лягат си го казваме),тя ме целина и кажа"и ашшш"....очите ми плувнаха в сълзи
Не си меркантилна, нито материалистка, Елисче! Спокойно, искаш нормални неща за себе си и семейството, близките си! Всички ние сме така! Аз например, също да си призная, ОБОЖАВАМ форумските срещи и купони, обаче ... към момента ми излизат твърде непосилни за джоба, да не кажа солени... просто още се БОРЯ да си осигуря точно това финансово положение, което мисля, че заслужавам и към което се СТРЕМЯ през последните няколко години! Но знаеш ли какво правя аз самата?Нели написа:ellis_stoyanova написа:Вчера,когато я слагах следобед да спи и казах"обичам те"(всеки път,когато лягат си го казваме),тя ме целина и кажа"и ашшш"....очите ми плувнаха в сълзи![]()
![]()
![]()
Имала си прекрасен вълшебен миг! Запомни това усещане, то е безценно! Всичко друго ще се нареди.
ellis_stoyanova написа:Верче,както винаги нещата при теб се получават сякаш с магическа пръчка
Вер, тази статия е специален поздрав за теб (надявам се да я приемеш с необходимата доза чуство за хуморVer написа:Ето я и моята: обръщам внимание само на това, което ми носи положителни емоции