Хелоуууу дами
Амиии аз не съм писала от адски много време, ама то едно друго, ала бала и в крайна сметка обикалям другите теми и все някак си не остава време да се включа тук.
Празниците изкарахме в Прага и Будапеща (макари за един следобяд). Прага не ми допадна особено мноог, защото имаше прекалено много хора. Беше студено, от всякъде те заливаха тъпотии като павилиончета за боклуци и тайландски масаж и чейндж. Абе луда работа. Обаче Будапеща ми хареса изключително много. Беше хубаво времето, беше спокойно и можехме да се разходим подобаващо. А вечерта всички осветени сгради, мостове, реката, центъра - абе друго си е просто. Хареса ми и искам определено да отида пак за по-дълго време за да мога да разгледам още по-добре.
Тези дни съм се отдала на активни тренировки. От вчера започнах по една нова програма - казва се FOCUS T25 на Shaun T. Тренировките ги има в замунда. Много яки са, определен ое зарибяващо. За 25 минути, 6 дена в седмицата, активно спортуване и движение. Нямам търпение да видя дали ще извая прекрасно тяло след 5 семдици или след няколко месеца активно спортуване по тази програма :1140 :1140
Деси, извинявай за коменатра, но това което споделяш не е част от характера ти, а част от проблема който имаш с крайните състояния, в които изпадаш. Всеки малко или много притежава и от двата типа, но принципно не се изразяват така силно, както ти описваш, че е при теб. не ми се обиждай за коментара.
Радвам се на Цони и на Тит, че толкова хубаво сте изкарали в Черни Вит иоколностите, които сте посетили.
Честито на всички малки и големи рожденници, минали именници и празнуващи по някакъв повод съфорумци! желая ви да сте живи и здрави, много много усмихнати, щастливи, обичани и пълни с енергия! Нека слънцето да грее в душава ви и дълго време да ви топли