Добро утро и от мен.
Тук съм,чета ви.
От 1-ви съм официално студентка....малеее,не мога да ви опиша колко се вълнувам.Нищо,че ставам в 5,което хич не ми е любимо.
Имахме присъствени лекции,взех си и първия учебник...как само мирише....обособих в спалнята място за учене.Взех едно старо бюро на децата,което вече е затрупано с листи,записки и учебници,а Анджи ми вика:"Мамо,ти само 2 дни си ходила,докато свършиш ще затрупаш стаята"

.Вчера успях да прочета първите 8 лекции по публична администрация и признавам си,в главата ми е каша.Опитвам се сега да чета,тъй като после,когато съм на работа няма да имам толкова време.Признавам си,загубила съм тренинг да уча,преди си спомням,че си систематизирах най-важното и го пишех,сега нещо не успявам да намеря вариант за научаване,а само за четене

.Дали се надценех ...не знам,но ще дам всичко от себе си да не се изложа.Изпитите по 3 предмета,поне за сега ще бъдат курсова работа,а такава не съм писала от 2005....което също ме напряга,но знам,че като всяко ново нещо и това е стресиращо,но ще мине,или поне така се надявам