РАЗДУМКА НА ПОРАСНАЛИ МОМИЧЕТА-МЕЦАНКИ

Свобода на словото
Заключено
DeerE
От писане глава не боли

Re: РАЗДУМКА НА ПОРАСНАЛИ МОМИЧЕТА-МЕЦАНКИ

Мнение от DeerE »

Деси, Чери, БЛАГОДАРЯ ви момичета. Благодаря за прекрасната вечер. И да, знаех си, че времето няма да ми стигне - поне на мен. Деска, така силно се надявам този огън, който излъчваха очите ти никога да не угасне. Ти си фурия, огън жена. По никакъв начин не си ме засегнала, нито пък наранила. Напротив, аз самата търся непрекъснато хора, които както казваш ти да са ми огледало, които да ме карат да бъда центрирана. Видя, че по никакъв начин не се притесних да разкажа толкова много неща за живота си. Обичам да си "сверявам часовника". За мен беше чест и истинско удоволствие тази наша среща. Надявам се следващата да не е след 10 години. Надявам се скоро пак да се срещнем, да поговорим, да пощуреем. Аз лично имам нужда от това и някак си тази среща ще остави трайна следа в мен, защото рядко ми се случва да се стремя да съм естествена, но и рядко се отпускам така. Държах се съвсем естествено по никакъв начин не съм се притеснила от някоя от вас. Имам чувството, че така добре ме познавате, че въобще не съм се притеснявала да говоря с вас за каквото и да било.
Чери и към теб изпитвам скрити чувства :), предполагам, че го знаеш и усещаш. Прегръщам те силно.
Нелка поздравление за прекрасните снимки, които така ме карат да се усмихвам. Размишленията ти относно радостта, също ме правят радостна.
Поздрави на всички от мен.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ха, добро утро :) . Ето ни с Бела на Софийското летище, терминал 1 - отправяме се към Айндховен да видим Коки... Вълнувам се, разбира се... макар че какво ли очаквам да видя там?! Един голям мъж..., а не моето момче - хем се радвам, хем си ми е по малко тъжно.Годините минават и някак не ги усещаме. А един ден се събуждаме и всичко е различно. На моменти си мисля, че моето "събуждане" е след някоя и друга проспана година :1062 :1062 , ама каквото е - това е.

Нелка, тази радост, за която говориш, според мен е фундаменталната. Не става въпрос човек да е "на пружини" и да подскача като малко дете. А напротив - именно хармония и баланс, които правят съществуването смислено и значимо. Трябва обаче определена зрялост за това.
DeerE написа: 24 Авг 2021, 19:14 Чери и към теб изпитвам скрити чувства , предполагам, че го знаеш и усещаш. Прегръщам те силно.
Всъщност - да, усещам го. Макар да не знам какво влагаш в и какви са тези "скрити чувства". :)

Аз затварям лаптопа - ще ни викат за бординг. Следващото писане ще е от Айндховен.

Хубава сряда! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ани, твоето момче си е. Коко. Дето си го знаеш от вързопче.
Нели, познавам тази радост, която описваш така добре.
Истината е, че без такава радост аз залинявам.
Бавно, но сигурно. И винаги е било така.
И се срутвам. И пропадам. И се разболявам. Без радост.
Затова - желая ви на всички - слънце, вяра, упование, щастие и много, много РАДОСТ :954 :954 :954

Изображение

П.П. "Заплюла" съм си това женско име за името на бъдещото ми момиченце, ако имам такова. Още преди 2 месеца го реших със сигурност. Радост. Не Радостина! Не. Точно и единствено - Радост.

Изображение
Последно промяна от Kleo на 01 Сеп 2021, 09:20, променено общо 2 пъти.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Добре дошъл, Септември! :954 :954 :954

Изображение
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета. Влязохме успешно в септември :954 . Септември 2021 година. Най-хубавата част е, че можем да се поздравяваме година след година и всички да сме тук.

Ние с Бела миналата седмица отидохме до Айндховен и се прибрахме в понеделник. Видяхме Коки, разходихме се, бяхме и на увеселителния парк ЕФТЕЛИНГ - това беше подаръкът на Коки за бала му (5 входни билета за този парк - да си покани когото иска). Имахме невероятния шанс да гледаме първия мач на Коки с новия му футболен клуб - аматьорският "Брабантия" - Айндховен.

Но да ви кажа - най си ми е хубаво у нас. Наистина. Макар това "у нас" да ми се поразмива малко в момента в този полупразен апартамент....

От днес почнах работа по нов сайт. Щастлива съм като имам работа.... харесва ми. И да мисля, и да дизайнвам..... и да се получават нещата и хората да са доволни.

Другата седмица ни предстои морска среща - нямам търпение вече :954 .

Как сте вие?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро и от мен.
Тук съм,чета ви.
От 1-ви съм официално студентка....малеее,не мога да ви опиша колко се вълнувам.Нищо,че ставам в 5,което хич не ми е любимо.
Имахме присъствени лекции,взех си и първия учебник...как само мирише....обособих в спалнята място за учене.Взех едно старо бюро на децата,което вече е затрупано с листи,записки и учебници,а Анджи ми вика:"Мамо,ти само 2 дни си ходила,докато свършиш ще затрупаш стаята"🤣🤣🤣.Вчера успях да прочета първите 8 лекции по публична администрация и признавам си,в главата ми е каша.Опитвам се сега да чета,тъй като после,когато съм на работа няма да имам толкова време.Признавам си,загубила съм тренинг да уча,преди си спомням,че си систематизирах най-важното и го пишех,сега нещо не успявам да намеря вариант за научаване,а само за четене😅.Дали се надценех ...не знам,но ще дам всичко от себе си да не се изложа.Изпитите по 3 предмета,поне за сега ще бъдат курсова работа,а такава не съм писала от 2005....което също ме напряга,но знам,че като всяко ново нещо и това е стресиращо,но ще мине,или поне така се надявам😆
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Здравейте, момичета!
Дойде септември и веднага се оказах по-заета. Ремонтът на залата напредва, училището на Ани наближава, от вторник съм на работа, лагерът предстои...
Сега седя във фризьорския салон с боя на косата. :954
Ели, хубави са тези вълнения, наслади им се!
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Нелка,първите 2 дни се наслаждавах с пълна душа.Сега,когато започнах да чета и вече имам конспектите за 2 курсови работи направо ми се реве.И в този ред на мисли-колкото и безумно да ви прозвучи,направо съм забравила как да уча.Преминах по веднъж всички теми-в главата ми -компот .Опитвам се да наизустявам някакви неща-нищо общо.Сега съм решила да се съсредоточа върху написването на въпросната курсова работа и основно върху въпроса,върху който ще пиша.А като се има впредвид,че нямам идея как да я структурирам....направо съм в ужас.Та малко помощ със съвети хич няма да ми е в повече.
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа: 01 Сеп 2021, 13:07 ... ... ... Другата седмица ни предстои морска среща - нямам търпение вече :954 . Как сте вие?
:954 :954 :954

Преди малко с Есмо си купихме билетите до Кранево и обратно за София. Щастливо-нетърпеливи сме да изкараме първата си морска почивка заедно с него, заедно с вас, да го запозная с толкова близки мои приятелки и децата им, а и сме развълнувани и относно самия спортен лагер и предизвикателствата, които ни очакват на него, разбира се. Доскоро!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит празник на Съединението на Източна Румелия с Княжество България, мили мои приятелки! 136 години от тази паметна дата! Съединени, обединени, ние сме силни и можем, знаем, успяваме! Пожелавам на всички Българи по света и у нас чувство на солидарност, усещане за съвместност и заедност, да разберем, че сме Едно, че сплотени имаме Мощна енергия и ще пребъдем през вековете. Амин.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ехо, мацки, къде сте, как сте, какво правите в момента? Липсвате ми. Много даже! :329 :329 :329
Заключено