Сиренце,
Малко са хората в днешно време, които усещат нещата. Повечето го карат отгоре-отгоре и хич не задълбават, къде нарочно, но в повечето случаи, защото нямат способността да усещат.
Поздравления и за градивната самокритика - така тези, които можем ставаме още по-добри.
Elis сега полплачи, пък много скоро като запеят птичките и напъпят тревичките ,всичко ще е отминало и отново ще си усмихната
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Охх,благодаря,Фюти!Толкова силно искам всичко да отмине,да ми е спокойно и да не се тревожа за всичко,битовизмите,заедно с лошото време сякаш ме смазват....вчера Анджи имаше и Т,днес май е малко по-добре,остава си хремата,разбира сд и се появи суха кашлица,която започвам да боря,
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Елисче, разбирам те напълно! И на мен ми е писнало да съм силна, разбираща, поемаща, помагаща и род такива неща, които ми втълпяват и вменяват 100 задължения и отговорности. Като че ли целият свят на мен разчита - така се чувствам понякога. Така че - НАПЛАЧИ СЕ и се ОПЛАЧИ! Пък нещата ще се оправят така или иначе. Анджи също! Дано днес не те притеснява с Т!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Ади, Честит Празник! Желая ти най-вече здраве, много усмивки, много радост и щастие да цари в сърцето и душата ти и много пътувания и прекрасни преживявания да имаш цялата година!