Листата пожълтяха и мечките в хралупата се свряха

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Листата пожълтяха и мечките в хралупата се свряха

Мнение от Ver »

dexter написа:
Ver написа:Ето я и моята: обръщам внимание само на това, което ми носи положителни емоции :222
Вер, тази статия е специален поздрав за теб (надявам се да я приемеш с необходимата доза чуство за хумор :221 :221, макар да съм сигурна, че Докторът е напълно сериозен :1062 )

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1703032
Прочетох я :1062
И благодаря за поздрава, Декс :)
И както казва Докторът: в балансът е разковничето ;) ...ако имаше и нещо негативно, аз съм го забравила вече :221

Или както Марк Твен е казал: "Рецептата за щастие е крепко здраве и слаба памет" :1062 (или може би не беше Марк Твен?! )
:221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

:1209
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Вер :923 :329 (днес ми е лилаво :plezya se )

И един въпрос имам - може би към Чери, но и ако някой друг знае - от къде мога да се снабдя със cd на група "ЛЮБЕ"? Гледах в продавалника, но няма...
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Незнам от къде да започна,отново се разплаках,този път от щастие,че имам толкова добри приятелки,пред които мога да споделя толкова важни за мен неща и те просто да ме приемат такава.......
Декс,аз бях точно обратното,преди да се оженя разполагах с доста повече средства,купувала съм си това,което искам,ходила съм там където искам,по това време учех задочно и можех да работя,а и нашите бяха добре финансово и много ми помагаха.От както имам семейство обаче,нещо все се борим с тези финикийчета,но честно казано никога не съм страдала особенно от липсата на хубави дрехи или разни там глезотийки,искам да има за децата ми и те да са щастливи,вътрешно обаче все се тревожа за какво и как ще стигне заплатата,НО за мен това е цената на прекрасното семейство,което имам и искам просто да се постарая да ни е малко по-спокойно финансово,знам че ще мине...
Нели написа:Имала си прекрасен вълшебен миг! Запомни това усещане, то е безценно! Всичко друго ще се нареди. :954
Нелка,наистина беше вълшебно,толкова са невинни и чисти и само един техен поглед или думичка може да те накара да забравиш всичко лошо,прекрасно е.И в тази връзка-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички празнуващи във вашия дом-само здраве,много щастие,прекрасни мигове заедно и весел празник,разбира се :923
vihrogonche написа:Определено постовете ти липсваха тука... Ти имаш нежна душа и тънък усет за нещата, а това се среща така рядко вече...
Благодаря,Деси :oops: :oops: :oops: :922
Ver написа:Значи съм вълшебница!
И още как :329 :329 :329
Ver написа:Ето я и моята: обръщам внимание само на това, което ми носи положителни емоции
Така ми се иска да можех да спусна кепенците :1069 :1069 :1069
Момичета,какво да кажа-радвам се,че ви "познавам",че сте такива,каквито сте и че никога не сте ме изоставяли,подкрепата ви е безценна :329 :329 :329 :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

dexter написа:от къде мога да се снабдя със cd на група "ЛЮБЕ"
За диск май немога да се сетя,но няма как да не продават някъде
а ето това открих
http://ljube.com/159/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ovozon.com/detailm.php?idpro ... earchF=111" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.berezka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

dexter написа:днес ми е лилаво :plezya se
На ти тогава! :221
но аз бих предпочела това лилаво например :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Влизам в беседа.
Традиционно в сряда.
Стискайте ми палци, имам много посетители днеска.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехаааааа, какво стана тук?! :1062 :1062 Днес има толкова много хора в темата, че ви липсва само още един - шести участник :1062 . Ей ме на, тичам засилена..... дано не се спъна някъде! :1062

Много ми хареса написаното от Декс - първите 2 постинга след моя в отговор на Елис. Всеки постинг си заслужава четенето, но когато откриеш и отговора, който търсиш..... е, да тогава е по-специален моментът! :954 Декс, абсолютно права си - че очакването за промяна е ПЛАШИЛОТО! Колкото по-рано го осъзнае човек, май толкова повече живот ще си подари :1062 . Декс, надявам се всичко с новата работа на мъжа ти да се нареди добре!

Не знам нищо за СД на Любэ..... аз слушам всичко през ютуб. А нещата, които искам да слушам на мптройката ми, си ги конвертирам от ютуб към mp3-ки и качвам на плеъра.

Елисче, ей така те искам - по-добре пишеща, отколкото никаква тук :1062 . Няма значение дали в настоящия момент си щастлива или нещо лошо ти се случва..... дали ще прочета постовете ти или не, дали ще вникна, ще почувствам или ще пусна кепенците :mrgreen: - това е въпрос на мой личен избор! Така че... пиши си на воля! :lol:
dexter написа:пъти съм го споделяла - за мен парите са важни, защото ми дават спокойствие. В нашето семейство не сме със скъпи вкусове - нямаме нов, голям телевизор, телефоните ни са старички, колата ни е на 15 години, апартаментът ни е 70 кв. м. Сигурно имам манталитетът на бедняк :221 :221 . Но ми е непоносима мисълта да се чудя дали да купя 1 кг месо или да платя тока.... Е, това би ми докарало жестока депресия.
Абсолютно точно попадение само в рамките на някакви си 2 часа, Декс! Как го правиш?! :221 :221 Да оставим майтапа настрана, но това горното все едно аз съм го писала. Ползвам 2 мобилни телефона - единият е служебен - ако не беше така, моят личният си ми е достатъчен. Единият ми апарат е на почти 4 години - с бутони, разбира се. Вторият - старият телефон на Коки - малко самсунгче, купено за 20 лв от Виваком. Нямам тъчскрийни, смартфони, фоунтаблети, айпади, нетбуци и всякакви боклуци, които незнайно защо правят щастливи пътуващите в метрото, примерно.... Каква е тази мания да си завреш тиквата в мобилното си устройство, стъпиш ли във влакчето, не мога си обясня!!! Вкъщи имаме 2 лаптопа - служебни :lol: ! И нашият си компютър, купен преди 7 години и неъпгрейдван!!!! Нямаме таблет, а децат амного настояват..... с Момчил отстояваме друга позиция. Засега. Купихме си 3Д телевизор миналата зима, защото нашият се развали. АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА покупка - 3Д-то не го ползваме, а това, че се води смарт-телевизор го разбрах наскоро, когато продадох подобен модел на един клиент :1069 . И досега не съм разучила функциите на ТВ-то. Нагласила съм си 10 канала за гледане - 6 от тях научно-популярни. 2 - готварски. Гледам ТВ от 20,30 до 22 часа (евентуално и на прибежки). Слава богу, можем да си пускаме филми, свалени от нета. Колата ни е на....... абе 15 год. Апартаментът - 1 и под заем :lol: . Да е жив и здрав Момчил да го изплатим, иначе..... сме аут.

Никога преди да се преместим в София не съм имала пари.... а винаги съм работила много за тях. Но ето.... парите не ми дават лукс, а спокойствието, че ги имам... трето вярно попадение на Декс..... днес просто й е ден! :1069
vihrogonche написа:Аз например, също да си призная, ОБОЖАВАМ форумските срещи и купони, обаче ... към момента ми излизат твърде непосилни за джоба, да не кажа солени...
Ааааа, много моля.... :1058 ..... ние не ходим в луксозни ресторанти и никой не е задължен да си поръча петстепенно меню все пак :1062 . Да не говорим, че напоследък си тръгваме към 10-10,30 часа и някои се прибират с градски транспорт!!! А и като си организираме срещи след работа в някоя градинка, колко човека идват?! Като си имаме тема за форумни СРЕЩИ-РАЗХОДКИ колко човека пишат и се уговорят в нея?! Айде..... че ще яхна превозното средство :1025 :1025 :lol: :lol: Елисчето със сигурност има от какво да се оплаква, защото тя трябва да дойде от Перник... което разход както в средства, така и във време!

Нелка, как го носите това тежко празнично бреме в този период от годината, не знам :lol: :lol: . Но да са ти живи и здрави и съпруга, и майката! Още много години да имате поводи да се поздравявате и прегръщате на този ден! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Вижте колко красиви са снежинките - тук! Нелка, благодаря! :940
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

cchery написа:Вижте колко красиви са снежинките - тук
Вчера исках да ви споделя същото.....не го направих :oops:

Епиктет
Заключено