Ехаааааа, какво стана тук?!

Днес има толкова много хора в темата, че ви липсва само още един - шести участник

. Ей ме на, тичам засилена..... дано не се спъна някъде!
Много ми хареса написаното от
Декс - първите 2 постинга след моя в отговор на
Елис. Всеки постинг си заслужава четенето, но когато откриеш и отговора, който търсиш..... е, да тогава е по-специален моментът!
Декс, абсолютно права си - че очакването за промяна е
ПЛАШИЛОТО! Колкото по-рано го осъзнае човек, май толкова повече живот ще си подари

.
Декс, надявам се всичко с новата работа на мъжа ти да се нареди добре!
Не знам нищо за СД на Любэ..... аз слушам всичко през ютуб. А нещата, които искам да слушам на мптройката ми, си ги конвертирам от ютуб към mp3-ки и качвам на плеъра.
Елисче, ей така те искам - по-добре пишеща, отколкото никаква тук

. Няма значение дали в настоящия момент си щастлива или нещо лошо ти се случва..... дали ще прочета постовете ти или не, дали ще вникна, ще почувствам или ще пусна кепенците

- това е въпрос на мой личен избор! Така че... пиши си на воля! :lol:
dexter написа:пъти съм го споделяла - за мен парите са важни, защото ми дават спокойствие. В нашето семейство не сме със скъпи вкусове - нямаме нов, голям телевизор, телефоните ни са старички, колата ни е на 15 години, апартаментът ни е 70 кв. м. Сигурно имам манталитетът на бедняк

. Но ми е непоносима мисълта да се чудя дали да купя 1 кг месо или да платя тока.... Е, това би ми докарало жестока депресия.
Абсолютно точно попадение само в рамките на някакви си 2 часа,
Декс! Как го правиш?!

Да оставим майтапа настрана, но това горното все едно аз съм го писала. Ползвам 2 мобилни телефона - единият е служебен - ако не беше така, моят личният си ми е достатъчен. Единият ми апарат е на почти 4 години - с бутони, разбира се. Вторият - старият телефон на Коки - малко самсунгче, купено за 20 лв от Виваком. Нямам тъчскрийни, смартфони, фоунтаблети, айпади, нетбуци и всякакви боклуци, които незнайно защо правят щастливи пътуващите в метрото, примерно.... Каква е тази мания да си завреш тиквата в мобилното си устройство, стъпиш ли във влакчето, не мога си обясня!!! Вкъщи имаме 2 лаптопа - служебни :lol: ! И нашият си компютър, купен преди 7 години и неъпгрейдван!!!! Нямаме таблет, а децат амного настояват..... с Момчил отстояваме друга позиция. Засега. Купихме си 3Д телевизор миналата зима, защото нашият се развали. АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА покупка - 3Д-то не го ползваме, а това, че се води смарт-телевизор го разбрах наскоро, когато продадох подобен модел на един клиент

. И досега не съм разучила функциите на ТВ-то. Нагласила съм си 10 канала за гледане - 6 от тях научно-популярни. 2 - готварски. Гледам ТВ от 20,30 до 22 часа (евентуално и на прибежки). Слава богу, можем да си пускаме филми, свалени от нета. Колата ни е на....... абе 15 год. Апартаментът - 1 и
под заем :lol: . Да е жив и здрав Момчил да го изплатим, иначе..... сме аут.
Никога преди да се преместим в София не съм имала пари.... а винаги съм работила много за тях. Но ето.... парите не ми дават лукс, а спокойствието, че ги имам... трето вярно попадение на
Декс..... днес просто й е ден!
vihrogonche написа:Аз например, също да си призная, ОБОЖАВАМ форумските срещи и купони, обаче ... към момента ми излизат твърде непосилни за джоба, да не кажа солени...
Ааааа, много моля....

..... ние не ходим в луксозни ресторанти и никой не е задължен да си поръча петстепенно меню все пак

. Да не говорим, че напоследък си тръгваме към 10-10,30 часа и някои се прибират с градски транспорт!!! А и като си организираме срещи след работа в някоя градинка, колко човека идват?! Като си имаме тема за форумни СРЕЩИ-РАЗХОДКИ колко човека пишат и се уговорят в нея?! Айде..... че ще яхна превозното средство

:lol: :lol:
Елисчето със сигурност има от какво да се оплаква, защото тя трябва да дойде от Перник... което разход както в средства, така и във време!
Нелка, как го носите това тежко празнично бреме в този период от годината, не знам :lol: :lol: . Но да са ти живи и здрави и съпруга, и майката! Още много години да имате поводи да се поздравявате и прегръщате на този ден!