Привет момичета,
Днес се качих върху кантарчето за да видя какво е положението...миналата седмица бях +2 кг от детокса, а сега съм само +1 кг. Имам реални шансове до следващия детокс да съм на същите килограмчета, на които завърших мартенския детокс, ама да видим. Трябва да продължа със спорта всеки ден. Целта ми е да постигна оптималното тегло, като си похапвам това което ми се прияде

Много оптимистично звучи нали

В същност съм направила няколко стъпки към промяна на начина на живот - освен спорта, гледам до обяд да пия фрешчета от портокал и вода, и малко тахан+ленено семе+мед (рядко се случва да хапна нещо за закуска), на обяд поне през седмицата ям една голяма разнообразна салатка, а за вечеря хапвам нещо готвено, а понякога си карам и само на фрешче. Много зависи къде съм вечерно време. Най ме е яд като съм вкъщи и вечеряме късно и аз сготвя нещо хубаво и ям много. Ама пусто не знам как да не готвя вкусно

Като сме навън някъде на вечеря също не мога да контролирам това, което хапвам, защото всичко ми е много вкусно и искам да хапвам колкото мога повече

Ама ще се пробвам това да го променя. Относно количестовото течности - гледам да пия около 1.5-2 литра вода и 0.5-1 л. фреш. Сладко си правя сама - има доста добри рецепти за сурови десерти, които са хем полезни хем ми утоляват жаждата за сладко, което толкова обичам. Днес направих суров шоколад със сушени череши. Вярно, че излиза доста по-скъпо да си приготвяш нещата сам (продуктите са скъпички), но пък поне не ям боклуците пълни с Е-та, които са толкова вкусниии. Много рядко ми се случва да пия газирано (преди пиех всеки ден по минимум 0.5 л. кола), рядко ям хляб, рядко ям животински продукти (месо не хапвам изобщо, защото искам да тествам как ще ми се отрази здравословно), не пия, не пуша, редовно детоксикирам, само дет здравословните проблеми - мигрената все още си я има, имам и гинекологични проблеми (киста на яйчник)

Иска ми се и тези проблеми да изчезнат, ама уви не щат
Освен фитнеса гледам да скачам колкото мога вкъщи на въже и малко упражнения правя, та относно спортуването мисля, че си е достатъчно това, което правя.
Пробвала съм да правя плодово-оризови дни, но не успявам да го изям този ориз и деня става само плодов и накрая се провалят нещата. Добре, че детокса си го карам много стриктно.
Май това ми е режима на мен - не знам колко е здравословен, но със сигурност е доста по-здравословен от преди да започна с детоксите.