Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Смехурко

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от Смехурко »

Чери, вземи си от калиевата сол. Вярно е по-скъпа, но пък това те кара да я ползваш по по-малко, за да стига за дълго :1062 И преди да сложиш сол на салатата, опитай я без сол. Използвай повече сок от лимон за овкусяване. Киселото надделява над соленото, и не се усеща липса на сол.
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Смехурко написа:Чери, вземи си от калиевата сол. Вярно е по-скъпа, но пък това те кара да я ползваш по по-малко, за да стига за дълго :1062 И преди да сложиш сол на салатата, опитай я без сол. Използвай повече сок от лимон за овкусяване. Киселото надделява над соленото, и не се усеща липса на сол.
Смехурко, наистина си права - това е отлична идея. Колкото до безсолното - свиква се (е, малко авно се свиква, ама се свиква).
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте мили момичета,

От известно време ползвам хималайска сол вместо обикновена. Води се че е полезна. Ето малко инфо на който му е интересно: http://badetezdravi.com/products/details/18" onclick="window.open(this.href);return false; и http://www.bb-team.org/articles/3611_hi ... z1HssuU2kA" onclick="window.open(this.href);return false;
Малко по-скъпа е, но пък вкуса поне на мен ми се струва същия.
Дано съм била малко полезна :)

Да ви се похваля миналата седмица успях да отида 6 пъти на фитнес, а отделно и ходихме по чукарите в една пещера и по една еко пътечка - въобще добре се раздвижих, но пък и добре си хапвах де :423. Тази седмица също ще се постарая да ходя всеки ден да спортувам. Ако не друго, то поне надеждата, че това ще помогне да съм по-здрава ме надъхва да го правя.

Стискайте палци - днес съм на изпит по испански за А2 ниво :)
Много :923 на всички!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Стискайте палци - днес съм на изпит по испански за А2 ниво :)
Ели, стискам палци. :) :) Чакам да се похвалиш с много хубави новини. :954 А ако си любител на пещерите, то с Верчето ще си намерите много общи приказки - ето с какво се занимават те.

Знаете ли, събота все още държах на кота 74,7, т.е. едното от двете свалени кила от детокса все още се води свалено от снагата ми :221 :221 . А дай боже да не си остана само с него :1074 . И аз съм се заинатила спрямо спорта - миналата седмица излязох да тичам 4 сутрини вместо заплануваните 3 и отделно увеличих още малко разстоянието. Тази сутрин пък така се бях замислила по време на тичането, че увеличих още обиколките :221 :221 ......

Ели, разкажи моля те за събитието, в което ще участваш събота. На мен ми се видя интересно и ако сме си тук и не правим ремонт, може да се присъединим.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Ей чак преди малко виждам какъв статус някой ми е сложил (предполагам Чери) "Лудото Ленче" :1069 :1069 :1069

В събота се провежда Пети национален фестивал "Хоро се вие, извива" - 2011. В него взимат участие клубове от цялата страна, които са любители. Много е яка атмосферата, защото има толкова много хора, които играят и създават много положителни емоции. Идеята на този конкурс е да се популяризира и запази българския танцов фолклор. На 2-ри и 3-ти април ще се провежда в Спортна зала „Фестивална”, ж.к. „Гео Милев”. Групите са разделени на 2 - под/над 35 човека, като на 2-ри ще е по-интересно, защото ще участват само групи над 35 човека и съответно могат да се видят много интересни хореографии. Аз досега съм участвала 1 път, искаше ми се и сега да участвам, ама от много ангажименти не ми остава време и на танци да ходя и за това само ще подкрепям. Ето тук има малко клипчета на участниците от миналогодишния конкурс http://www.folklorika.com/%D1%85%D0%BE% ... 0%B0-2010/. Тогава нашата група спечели 2-ро място :)

Интересно ми е и аз утре да се кача на кантара да видя какво е положението - не знам дали съм свалила, но се надявам да не съм качила, въпреки многото тренировки. Ще е голям базик, ако съм качила килограмчета :1139 Ще споделя утре какво е положението.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Ей чак преди малко виждам какъв статус някой ми е сложил (предполагам Чери) "Лудото Ленче" :1069 :1069 :1069
Ааааа, те автоматично се въртят с натрупването на мнения. Ама иначе...... аз съм ги мислила де :1062 :1062

ellyto написа:Интересно ми е и аз утре да се кача на кантара да видя какво е положението - не знам дали съм свалила, но се надявам да не съм качила, въпреки многото тренировки. Ще е голям базик, ако съм качила килограмчета :1139 Ще споделя утре какво е положението.
Ами ако това се случи, ще ви призова на протест срещу производителите на кантари. Предлагам исканията ни да са за незабавно падане на правителството на Бойко, допуснало тези устройства на българския пазар, а икономическият министър тъй и тъй го накомбиха, да си направи сепуко заради неизправни кантари. Министър Найденов пък да измисли и въведе стандарт "Стара планина" за производителите на мерки и теглилки и агенция, която да следи неговото прилагане.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Да ви кажа аз какви ги натворих последната седмица :128 :128 :128 :128 :1058 :1058 :128 :128 :128 . И това ми е малко, по-голям чук трябва. Реших, че мога да си ям каквото ми скимне, щом съм паднала под заветните 60. И то не бе сладко - ама не какво да е ами сухи пасти, вафли, топла питка, филийки с масълце, абе все неща, от които се пазех като дявол от тамян през последните 8-9 месеца. Естествено наказанието не закъсня - не само че прецаках всичко от детокса, ами съм и 1 отгоре и да не си мислите, че това е всичко - нееее, подута съм, боли ме глава, стомаха ми ври, ама така ми се пада :128 :1046 :128 !
Важно е какво се яде между детоксите!
Това трябва да е ясно на всеки, който се захваща с тях. Иначе просто няма ефект.
И за потвърждение на думите ми една статия от новия брой на "Либерален преглед"
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Цони, душко и ти ли моя кон яхна :221 :221 :221 Не се самобичувай сега,ами давай да се стягаме! Просто наистина успокоението не води до нищо добро.Не искам да кажа,че цял живот трябва да се спазват диети или да се правят детокси нон стоп,по-скоро не трябва да губим бдителност и при малки отклонения да вземаме мерки да оправяме нещата,докато не е станало късно (така,както при мен).Наистина една от многото хубави страни на детокса е това,че по-бавно се качват кг,отколкото се свалят и дори и при невнимание какво се яде,кг не се качват веднага,т.е детокса си има последействие,но аз прекалено дълго "лежах на това ухо" и си правех оглушки,та затова сега си тегля.Както и да е-важното е да станем,да се поотупаме и да се стегнем отново.
Аз да се похваля задържам успешно кг след детокса,независимо,че съм в МЦ. Не се чувствам толкова подута като друг път и дори не ми се яде толкова сладко.
Иска,душко,за циците какво да ти кажа-или хубаво дупе или хубави цици (или и двете,ама само ако Цецо реши да инвестира в теб). Аз моите отдавна ги отписах.Висят си като прани чорапи и това е!Чорапи,чорапи ама и аз искам да съм хубава. Затова успешно се възползвам от последните постижения на съвременното сутиеностроене.
Черитке, гордея се с теб! Честно! Това твойто не бе инат,не бе чудо! Браво момиче! :329
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:954 много слънчеви сънища ви пожелавам!

Аз успявам да си задържа кг след детокса, а от днес започнах втория цикъл от безвъглехидратната, който ще продължи до детокса и след това край! Т.е. с диетите! Ще гледам какво ям и ще си правя веднъж седмично оризовите дни, та и с фитнеса и дано вече стане работата!
Ей, много гот ми става, като ми кажат, че съм отслабнала, а миналата седмица, цели 4 човека, кеффффф

Айде, лека, че след малко ще ставам !!
До скоро
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

ХАХАХАХАХАХА Зори, колко си права само! Велик е човекът, измислил сутиена! Ха ха ха!
Елито, и аз ове още имам проблем с яденето между детоксите. Мисля, че след като водя вече такъв начин на живот (детоксикирам си всеки месец) време е сериозно да се замисля и да провокирам себе си с редовни например плодово-оризови дни. Освен това имам як стимул - на 15 май ще съм кума и трябва да съм готина.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет момичета,

Днес се качих върху кантарчето за да видя какво е положението...миналата седмица бях +2 кг от детокса, а сега съм само +1 кг. Имам реални шансове до следващия детокс да съм на същите килограмчета, на които завърших мартенския детокс, ама да видим. Трябва да продължа със спорта всеки ден. Целта ми е да постигна оптималното тегло, като си похапвам това което ми се прияде :955 :955 Много оптимистично звучи нали :)
В същност съм направила няколко стъпки към промяна на начина на живот - освен спорта, гледам до обяд да пия фрешчета от портокал и вода, и малко тахан+ленено семе+мед (рядко се случва да хапна нещо за закуска), на обяд поне през седмицата ям една голяма разнообразна салатка, а за вечеря хапвам нещо готвено, а понякога си карам и само на фрешче. Много зависи къде съм вечерно време. Най ме е яд като съм вкъщи и вечеряме късно и аз сготвя нещо хубаво и ям много. Ама пусто не знам как да не готвя вкусно :221 Като сме навън някъде на вечеря също не мога да контролирам това, което хапвам, защото всичко ми е много вкусно и искам да хапвам колкото мога повече :1053 Ама ще се пробвам това да го променя. Относно количестовото течности - гледам да пия около 1.5-2 литра вода и 0.5-1 л. фреш. Сладко си правя сама - има доста добри рецепти за сурови десерти, които са хем полезни хем ми утоляват жаждата за сладко, което толкова обичам. Днес направих суров шоколад със сушени череши. Вярно, че излиза доста по-скъпо да си приготвяш нещата сам (продуктите са скъпички), но пък поне не ям боклуците пълни с Е-та, които са толкова вкусниии. Много рядко ми се случва да пия газирано (преди пиех всеки ден по минимум 0.5 л. кола), рядко ям хляб, рядко ям животински продукти (месо не хапвам изобщо, защото искам да тествам как ще ми се отрази здравословно), не пия, не пуша, редовно детоксикирам, само дет здравословните проблеми - мигрената все още си я има, имам и гинекологични проблеми (киста на яйчник) :328 Иска ми се и тези проблеми да изчезнат, ама уви не щат :328
Освен фитнеса гледам да скачам колкото мога вкъщи на въже и малко упражнения правя, та относно спортуването мисля, че си е достатъчно това, което правя.
Пробвала съм да правя плодово-оризови дни, но не успявам да го изям този ориз и деня става само плодов и накрая се провалят нещата. Добре, че детокса си го карам много стриктно.
Май това ми е режима на мен - не знам колко е здравословен, но със сигурност е доста по-здравословен от преди да започна с детоксите.
:923 :923
Заключено