Предизвикателството - открийте детето в себе си

Свобода на словото
Публикувай отговор
Ver

Re: Предизвикателството - открийте детето в себе си

Мнение от Ver »

Нямах друга причина да спя в хранилка за диви животни (или както една позната каза "хранилка за вълци" :1062 пу-пу-пу) освен това, че никога не го бях правила и съответно ми беше любопитно :)
Ето тази беше:
Copy of DSCN3181.JPG
(109.22 KiB) Свалено 782 пъти
Интересно спане се получи :222
Ver

Мнение от Ver »

Още нещо направих за първи път:отидох на хомеопатично интервю.
Дори не си спомням, от кога не съм ходила на лекар - все се самолекувам когато имам нужда, децата ги водя по лекари и профилактики и пр. Най-накрая заведох и себе си.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Интересно ми е да знам как протича едно такова интервю.В разград и да искаш не можеш да намериш доктор, който да те слуша повече от 3 мин.Единствено гинеколога ми, но той е от Русе и прави прегледи 2 пъти седмично при нас.
Вер, продължаваш да ме изненадваш(приятно).....сега и с хранилката.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

cvety_rz написа:Интересно ми е да знам как протича едно такова интервю.
Въпросите са от различно естество както чисто физиологични, така и психосоматични и психологични :1062
Ей, на това му се вика изречение :1062
Определя се състоянието на органи, системи и характера на човека.
Въз основа на конкретния проблем и другите фактори се назначават лекове, подходящи за конкретната личност или по-точно за неговата група.
Интервюто отнема около час, но може и повече.
Отново видях колко сковано мога да се държа, когато трябва да говоря за себе си :128
Докторката веднага ме усети и ми сложи едно теренно, което е точно за хора които задържат емоции: "Въпреки, че работиш върху емоциите си, скриваш много" Много съм прозрачна ....
По едно време направо се чувствах неудобно, но предполагам, че ще свикна с идеята.
Пък и като попия малко "зрънца" току виж на следващото ни виждане съм и разказала всичко за себе си от игла да конец :1062
valrus

Мнение от valrus »

Сладурка си,Верче!
Как се смях от сърце.
Аз пък като ходих за пръв път на такова интервю устата ми не спираше,но самата лекарка се наложи да ме възпре,че чакаха още пациенти.Дори от бърборене,забравям и за всичко,коеот съм решила да споделя :221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нели, и аз също обожавам да уча нови неща! И аз също ходя на обучения и конференции. Много съм доволна и си водя подробни записки, хубаво е така, сякаш отново съм студентка. Нали знаеш тази приказка - "Науката е :954 , но ние обичаме да седим на сянка"?

Вер, изуми ме с тази хранилка! Как така спа вътре? Нещо не мога да си те представя в нея. Направо тръпки ме побиха, честно ти казвам. А за хомеопатичното интервю си права - малко си като на разпит :1028 И аз съм ходила на такова преди няколко години. Но ми объркаха нещо веществото, изписаха ми сяра, пък после друг хомеопат ми предписа съвсем друг продукт. Както и да е.

Валче, и аз като теб съм доста словоохотлива, трудно ми затварят устата всякакви там специалисти и професионалисти, при които отида, срам - не - срам, такава съм си, от приказливите Рибки, не от мълчаливите :1046
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

Това е по-скоро за открий мазохиста в себе си, но може да се каже и по този начин - за първи път карах колело в чужбина :222
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Днес изпълних една моя отдавнашна мечта.Скачах на батут :mrgreen: Невероятно изживяване и при първа възможност ще повторя.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

cvety_rz написа:.Скачах на батут :mrgreen:
Ихуууууу! Браво Цвети :326
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

cvety_rz написа:Днес изпълних една моя отдавнашна мечта.Скачах на батут :mrgreen: Невероятно изживяване и при първа възможност ще повторя.
:1143 :961 Браво! :1216 :1216 :1216
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Публикувай отговор