Пролет иде, с венец ароматен от дъхави, нежни цветя

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Пролет иде, с венец ароматен от дъхави, нежни цветя

Мнение от Ver »

Елис,
болестите се появяват, защото имунитета им се е сринал (има разни други причини свързани с емоциите, ама ще стане оплетено...). Пък и почти сигурно е , че освен с разни вирусчета, организма се бори и с някоя и друга бактерия, което допълнително го изтощава.
Преди да отидете на хомеопат е хубаво да се направи една микробиология на децата, за да знаете какво да борите.
Ще бъда учудена, ако микробиологията излезе чиста.
Това, че си ги спряла от градина е чудесно :)
Но така си премахнала един фактор (който отново ще се появи, когато тръгнат неизбежно на училище) от няколко.
Оправяйте се бързо!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:226 :1005 :1213 :1005 :1110 :226

Честит рожден ден на Калина! Желая й здраве, щастие, късмет, любов, обич, разбирателство, щуро детство и много спомени за незабравими часове и дни, които да осмислят живота й! :954 :954

:226 :1005 :1213 :1005 :1110 :226

[img]http://rojden-den.com/data/media/3/dets ... ki01_2.jpg[/img]

Цвети, честита ти рожденичка! Сигурна съм, че днешният ден е бил специален и за теб и ти желая да имаш много поводи за такива усещания, с които малката Кали да те зарежда! Наздраве! :)

[img]http://www.sunflower-bg.com/language/bg ... 0ad7c1.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря ви, момичета :940
Днес денят беше наистина хубав и щур.Купонът беше на макс.Имахме и батут...... голяма веселба падна :1131
А сега и да почерпя :954
[img]http://spriipomisli.com/blog/wp-content ... ookies.jpg[/img]
Елис, как сте? Дано днес да е по добре детето.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тита, и аз като Чери избрах 5, но ми хареса също много още картинка 1, а пък 2 също ме привлече доста. Но все пак се спрях на петорката, което ме класифицира така: 5. Реализъм
Вие сте човекът-дом. Покрай вас хората са спокойни, уравновесени – чувстват се като у дома си. Винаги търсите мира и го поддържате. Вашият идеален път е ясно очертан и приятен. Искате да се насладите на пътя, но знаейки къде отивате. Ако е възможно избирате по-лесния вариант. Животът е достатъчно труден и не искате да го усложнявате допълнително. Стабилни хора, които подкрепят околните. Известни сте с това, че сте здраво стъпили на земята и гледате трезво на живота. Запазете това качество на всяка цена!

Не се приемам за реалистка обаче. Нито знам накъде отивам :221 А камо ли да съм стабилна и здраво стъпила на земята. Нищо де, може би към тези неща трябва да се СТРЕМЯ, знам ли и аз. Мерси за тестчето и линка, зачетох се в "Чудеса"-та. ... Може би защото аз не вярвам в чудеса, аз РАЗЧИТАМ на тях! :fan
Приятна неделя на всички ви :954
Здравите да си останат здрави, болните скоростно да оздравяват :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ver написа:
cchery написа:Аз избрах №5 и ако има човек, за който написаното може да важи по-слабо, отколкото за мене, моля да ме запознаете с него :1062
:221 :221 :221
Aз разбира се избрах номер 2 :222
Макар и да не се считам чак за самотник :1062 Социопат по-скоро :)
Ха, че весело занимание! Заглееееедах се в 2, но по-силно ме привлече 5. Може да съм петица с лек уклон към двойката. :)
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ха здравейте къде ранния следобен на понеделник, 19-и май :1062 . Като за начало на седмицата, този ден е повече готин, отколкото нещо друго. То пък и една седмица се очертава - днес е последният учебен ден на Бела - утре само ще им раздадат свидетелствата ииииии "ВАКАНЦИЯ, ЗДРАВЕЙЙЙЙЙЙЙ!!!" Макар Коки да е на училище до 15-и юни, след като Бела е приключила, смятам, че зорът също свърши. :1062 Най-големият ми проблем с нея е липсата на осъзнаване на факта, че училището е сериозно нещо :1044 :1044 ..... като почнем от това, че трябва да се ходи навреме (да не се закъснява), та до това, че не се реве заради някакъв претърпян неуспех от сорта на лошо нарисувана картина в час по рисуване :1139 ..... Тази учебна година малко ми се разказа играта, но пък Бела има цели 4 месеца, в които да порасне още и да почне втори клас с укрепнало самочувстие и да гради авторитета си...... Така си мисля.

Като цяло съботно-неделните дни минаха доста бързичко. Събота докато се събудим и трябваше да тръгваме за Дупница за спортния празник. Признавам си, че бях много приятно изненадана от парка в града - голям, чист, зелен, с много съоръжения..... въобще личи си, че е мислено като е правен. На връщане оттам си купихме черешки, ягодки и пресни картофки. Определено цените от производител конкурират тези по магазините тук, но поне оставям парите си на човек, чийто ръце са захабени от труда, който полага с тях. Пресните картофки бяха разкош просто..... направихме си ги с агнешко и с грах и твърдя, че отдавна не бях яла нещо по-вкусно.

Вчера пък... беше тържеството послучай завършването на "спортната" учебна година в клуба по гимнастика на Бела. И денят, в който същата тази Бела :1062 най-трудно седна за да напише последните си домашни..... Ох, понякога не е никак лесно с нея. После пък правихме прически, грим, обличане, за да може да се получи това:

[youtube]iJOFbLW4xVc[/youtube]

и това :)

[youtube]wZKpUxZzoCE[/youtube]

Този път с ръка на сърце мога да кажа, че съм доволна от Бели. НЕ че не съм я подкрепяла и други години, но след 3-годишни тренировки, вече виждам напредък и резултат. Е, нещата са далеч от онова, с което ни е позната художествената гимнастика, но все пак трябва да има начало.

След това с Коки скокнахме до GoBio-фестивала в Студентски град, но като цяло не бях впечатлена от каквото и да било. Върнахме се и си изкарахме вечерта на открито в нашия парк... с биричка и семки :1062 . Имахме си и едно гостенче за почивните дни - синята британска котка на брата на Момчил.... няма такова животно - кръстих го лудото Ленче. Одра ме, изпонахапа ме, ръмжа ме, сътка ме и накрая си завря тиквата в чашата ми с вода и си утоли жаждата :1139 :1139 :1139 ..... :221

Тази седмица отново се очертава празнична за нас - в сряка Коки е именик и смятаме да си го отбележим.. на мама порасналото момченце. После пък и двата дни са почивни за децата, което ще рече, че няма да ставаме рано. На 24-и събота ще почетем Кирил и Методий И със .......... спортен (отново) празник ..... нашата спортна зала навърши 1 годинка и по случая целият почивен ден ще има напълно безплатни тренировки - кой каквото си избере...

И още нещо - най-сетне успях да си събера мислите и спомените си от Флоренция и ги вложих в постинг в блога ми: Фирензе (Флоренция).... любовта е възможна!

И така, къде сте вие?! :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, Бела е страхотна.Усеща се финес в движенията и и е гъвкава.Аз посмъртно не мога се нагъна така :1062 А за училището не го мисли много.От моя скромен опит мога да споделя, че във втори клас нещата са различни.Поне при Рая беше така.
Нашата програма е натоварена, но поне Райчето завършва и утре връщат учебниците.Завършва с пълен отличен на мама гарджето :954 Един ангажимент за следене по малко. За 01.06. подготвяме детски празник в църквата.Ще има конкурси, игри, батут, надуваем дворец, захарен памук, пуканки и пр. Та подготовката е голяма и ще имаме тичане.Но се вълнувам само като си представя колко превъзбудени и щастливи ще са децата.Е малко и се притеснявам, защото освен децата от църквата са поканени и деца в трудно положение.А да се носи отговорност за чужди си е предизвикателство :921
Ох, опитвам се да пиша и да си събера мислите, но децата не ме оставят и ще се отказвам.

И забравих да напиша аз си избрах 3тата картинка :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Чери, Бела е страхотна.Усеща се финес в движенията и и е гъвкава.Аз посмъртно не мога се нагъна така
То пък аз като мога....... :1062 :1062 :1062 Това са неща, които се правят в ранна детска възраст - после се вдървяваме. :lol:

cvety_rz написа:Нашата програма е натоварена, но поне Райчето завършва и утре връщат учебниците.Завършва с пълен отличен на мама гарджето :954
Страхотно!!! Поздрави Райчето! :954 Има защо да си горда с нея! :) :)

Интересен празник ще ви се получи по първи..... много е хубаво, че организирате такива неща. Поне не изглеждат нагласени с цел реклама.... както обикновено се правят празниците пред общините. Вярно е, че отговорността е голяма, когато има и други деца..... особено пък такива в трудно положение.... те като че ли идват от друг свят. Но съм убедена, че ще се справите страхотно! :)

Ние след малко отиваме с Бели на нейното тържество послучай завършването на учебната година - вълнуваме се и двете!!! :)

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Приятно тържество!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте,момичета!
Чери,приятно прекарване на тържеството!А Бели наистина е прекрасна на клипчетата,честно казано малко хора,вече порастнали деца,могат да се похвалят с подобна гъвкавост :1062 ,но ако продължи да тренира,Бели би могла да запази това грациозно тяло и гъвкавост доста дълго време.
Честито завършване на всички малки дечица!Нека имат прекрасно лято,заредено с хубави емоции,за да имат сили за една успешна следваща учебна година! :923
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Звездно индивидуално изпълнение на Бела - браво на детето, любима ми е 59-тата секунда, направо невероятна извивка на телцето! :326
Заключено