Вънка топло слънце грее, то и друго не умее

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Вънка топло слънце грее, то и друго не умее

Мнение от Ванчето »

Ver написа:Еееер Бъни ... предавам се!
Какъв коз извади в последния момент :1210
Oх, ужас просто! Честно казано предпочитам да не ми се беше паднал този коз при раздаването ... :cry:
Ver написа:А пръста ти може и да е навехнат. При всички положения сигурно има подуване, зачервяване, възпаление и болка. Ако е така и можеш да намериш в Испания Мовалис ти го препоръчвам. Ще намали възпалението. Но ако наистина е счупен, трябва да отидеш на лекар :)
Успех! :923
Ами да, има ги всичките тези симптоми дето си изредила. Не изглежда добре на външен вид. Това лекарство може и да го има и тук, но както вече писах, колата ни е счупена и не мога точно сега да отида. Освен това, ако го няма и трябва да ми го поръчат това значи най-рано в понеделник да се пусне поръчката и в най-добрия случай във вторник да го взема... Дълга и широка, аз се надявам до тогава оттока да е спаднал и тъмносиния цвят да е избледнял... Абе с 2 думи за пореден път се убеждавам, че онази гадина Мърфи много ме обича мене... :328 Само Чери ще я помоля когато се включи ако може да каже горе-долу след колко дни е намаляла болката при нея, за да си направя някаква съпоставка
Сиренце написа:
Ver написа:Кой е наред? :1046 :1053
Дааа, да наддаваме ли? А,а,а!
Аз много искренно се надявам вече никой да няма с какво да наддава... По принцип не съм набожна, но вече започнах и да се моля, а и много сериозно се замислям някакъв курбан да направим за цялото семейство. Може да звучи налудничаво, но то като му дойде до главата на човек...

Сиренце, стискам палци на Кеми да остане много доволна от конкурса! А защо пък не и да спечели ? Хайде дано! Да пишеш утре какво е станало. Дано, дано, дано!!! :524
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Честит ви първи сняг, момичета!
Ver

Мнение от Ver »

Сняг :)
Супер :)
Само някой да отвори нова тема. Пу не съм аз!
Зимата, като пуснах зимната тема, нямаше никаква зима, тази лятната брадяса ...
Днес се счупих от работа: отидох до вилата, където баща ми беше сковал една спалня, че Явор не може да лежи на ниско. Натоварихме я и разни зимнини, после разтоварих сама всичките платна, дъски, тикви, буркани и пр.....
После дойде ред да сглобявам гигантското легло и добре, че минаха сестра ми и един приятел, че сама нямаше да успея.
Цялата къща беше на вили и могили. Ей сега сядам ...и без да се усетя изядох 4 сухи пасти :1062
Явно се изчерпах за днес. Не намирам скапано от умора емотиконче :)
Приятна зимна вечер момичета :)
Бъни, как е пръста?
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Верче, тъжно ми стана като те прочетох... Иска ми се да можех да помогна по някакъв начин!
Това усещане ми е до болка познато - да разчиташ само на себе си, за да се справиш с всичко! Мисля, че знам как си се чувствала вчера :922 :922
Как е Симонка? Надявам се да е по-добре и всичко да отминава бързо!
За моя пръст какво да кажа, все още е доста синьо-лилав, оттока като че ли е спаднал малко и по-малко ме боли. Но пък сега като стъпвам само на петата явно натоварвам глезена, защото от вчера усещам известно напрежение там... Ще видим къде ще му излезе края

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! ХУБАВ ПРАЗНИК!
Ver

Мнение от Ver »

Бъни с теб очевидно си домошарстваме :)
Мони вдигна Т еднократно в петък и вече е по-добре (ако изключим упоритото разтройство което не се повлиява от дренките, нито от нишестето, нито от аресеникум албум :1111 )
Иначе е добре, вчера ми представи неоспорим аргумент докато се чудех дали да приеме поканата на съседчето за гости:
"Мамо, добре съм! Дори днес се разсърдих на Ава и се скарахме!" :524 :idea: Какво мога да кажа :1062
Преди малко оставих Явор в болницата. Малко ми е странно ...
Иначе друго не се сещам :)
Честито на всички именици! Св. Димитър не се посрами тази година :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа: Само Чери ще я помоля когато се включи ако може да каже горе-долу след колко дни е намаляла болката при нея, за да си направя някаква съпоставка
Така навреме ще се включа и толкова изчерпателна ще бъда, ще няма накъде повече :128 :128 ..... с дрехите за тичане съм и затова набързо (мое бързо :1062 ): Бъни, при мен болка при покой на крака НЯМАШЕ!!! Т.е. ако стоя мирно, ако си лежа, не усещах нищо. Но дори леко повдигане на крака провокираше болезненост. Отделно от това аз въобще не можех да си настъпя ходилото - само в първите 5-6 часа успявах някакси на пета и вътрешна страна да "стъпвам", но от втория ден беше абсолютно невъзможно каквото и да е подпиране дори - първо болеше много и второ усещах разместването на костта при мястото на счупването - двете части направо прескачаха. Отток имаше по цялото ходило, основно от външната страна, където беше и травмата. На 3-я ден почнаха да ми посиняват пръстите, а малко след това и мястото под глезена. На 10-я ден хвърлих патериците, но почнах да стъпвам нормално на ходило след 40-я ден.

Дано днес си доста по-добре! :922 Слизам в парка. Верка, надявам се на добри новини и от вас. Както и от Цони - тя има и с още какво да се похвали - сигурна съм. :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено