Oх, ужас просто! Честно казано предпочитам да не ми се беше паднал този коз при раздаването ...Ver написа:Еееер Бъни ... предавам се!
Какъв коз извади в последния момент![]()

Ами да, има ги всичките тези симптоми дето си изредила. Не изглежда добре на външен вид. Това лекарство може и да го има и тук, но както вече писах, колата ни е счупена и не мога точно сега да отида. Освен това, ако го няма и трябва да ми го поръчат това значи най-рано в понеделник да се пусне поръчката и в най-добрия случай във вторник да го взема... Дълга и широка, аз се надявам до тогава оттока да е спаднал и тъмносиния цвят да е избледнял... Абе с 2 думи за пореден път се убеждавам, че онази гадина Мърфи много ме обича мене...Ver написа:А пръста ти може и да е навехнат. При всички положения сигурно има подуване, зачервяване, възпаление и болка. Ако е така и можеш да намериш в Испания Мовалис ти го препоръчвам. Ще намали възпалението. Но ако наистина е счупен, трябва да отидеш на лекар![]()
Успех!
Аз много искренно се надявам вече никой да няма с какво да наддава... По принцип не съм набожна, но вече започнах и да се моля, а и много сериозно се замислям някакъв курбан да направим за цялото семейство. Може да звучи налудничаво, но то като му дойде до главата на човек...Сиренце написа:Дааа, да наддаваме ли? А,а,а!Ver написа:Кой е наред? :1046
Сиренце, стискам палци на Кеми да остане много доволна от конкурса! А защо пък не и да спечели ? Хайде дано! Да пишеш утре какво е станало. Дано, дано, дано!!!