Днес определено не ми е ден

направо съм бясна, честно! С две думи, става въпрос за конкретен днешен проблем в работата ми! Яд ме е, ама много, ви казвам! ... Рядко ми се случва да се вълнувам така заради служебни спънки. Повечето грижи са ми принципно от лично естество. Както и да е. Не желая да се жалвам повече. Не е нищо фатално, по-скоро е сбор от неприятности, сума от дребни проблемчета, които ме скапаха и сдухаха точно днес. Има днииии, има дни, във които не вървииии... И туйто. Дано утре-то ми е по-добро от днес!
Как сте вие, мили ми девойки? ... Болните да оздравяват скорострелно! Тъжните да се развеселят на мига! А гневните като мен сега бързо да се успокоят!
Прочетох следната мъдра мисъл: "Не казвай на Бог, че имаш проблем. Кажи на проблема, че имаш Бог."
Хубавото от деня ми все пак е, че дечко вече се е върнал здрав и щастлив от зеленото си училище във Велинград и след малко се прибирам при него, жадна за момчешките му разкази и преживявания!!! Като го питах днес защо му е такъв гласът, той ми вика - споко бе мамо, това е от снощната дискотека

, пускаха ми любимите парчета и аз пях с пълно гърло

Има на кОго да се метне дЯтето
Виждам, говорите за болести... Гадно нещо са пущините. Обаче вкъщи толкова рядко, закратко и като цяло леко боледуваме, че забравяме за тях

, не са ни във фокуса някак, а това много ме радва и искам все да е така! Не ме е страх от болести като грип и други подобни, боя се доста обаче от съвсем други неща... Което ме накара да се замисля над едни умни думи на Елито, че
твърде често ни сполетяват точно тези неща, върху които сме съсредоточили мислите си! Затова нека мислим, правим и виждаме около себе си единствено мир, здраве, любов, хармония, разбирателство, успехи и добро! За да се програмираме към Светлина и Щастие
Амин.
Чери, за децата по Земята наистина е най-хубаво, когато има Светлина, благодаря ти за песента - определено ме върна в най-щастливите и спокойни години на Детството ми
ellis_stoyanova написа: ... Вер, една снимка и те усещам с все сила.... Чери, Мони, наистина ужасно,сега страха ми е смразяващ от тази гад-скарлатината. ...
- Елисче, и аз усетих снимката, постната от Верчето, просто едно такова... блажено чувство на спокойствие, тишина, красота, мир, зеленина

Колкото до скарлатината - ще те посъветвам само едно, мила моя - избави се от страха си, от паниката си! Изключително е важно, наистина. Просто не се бой. Прави каквото трябва, да става каквото ще. Свиркай си. Горе главата. Вярвай в добрия изход. С теб съм

Просто не се съсредоточавай върху мисли за болести. Представяй си хубавини
Пускам ви две хубави статии, с пожелание за хубава пролетно-зимна вечер, с уютно настроение, дъх на канела и вкус на вино:
През сълзи...
От опит - позволи си да не можеш!