Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от bubalina »

Следобедната почерпка от мен :222
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа:Йупииии ... ето я новата шофьорка. :1099 Взех си изпита, както и си знаех, че ще стане ... обаче националите нещо ме подведоха, :-| и сдадохме бронза. :plezya se . Но, колкото - толкова, к'во да се прави. На този етап не ни достига рутина и стабилни нерви, за да сме наредени на почетната стълбичка. Обаче, ... имаме супер отбор, с огромен потенциал, който ще ни радва в бъдеще.

Сега отивам да поработя, че имам доста да наваксвам с днешната работа в офиса. Айде, до скоро! :940
Ехаааааааааа, Титка, ЧЕСТИТО! Да си караш с кеф по улиците на света и да мачкаш....... само чаршафите.... :1062 :1062 :1062 ! Много се радвам за тебе и ти желая да си един спокоен и щастлив шофьор! :1119

А волейболистите ни....... уф, чак не успях да се разочаровам след всичките други провали на българите. Когато имаше българско участие на олимпиадата, сядах с неудоволствие и страх...... и всичките ми негативни очаквания се сбъдваха. И не ми казвайте, че съм провокирала отрицателната енергия, която "Тайна" обяснява, че мога да фокусирам - просто спортистите ни се оказаха неподготвени за изисквания, динамиката и постиженията в съвременния спорт........ :cry: :cry: :cry:

Бубкаааааааа, дай някоя снимчица на Чача - да й се порадваме?! От цялата ти черпня, динката накрая най ме привлече..... и то знаеш ли защо?!? Днес попаднах на един сайт, който предлага семена от по-екзотични растения, в това число и за сортове дини, за които даже не бях и чувала - !

Момичета, чета една откровено еротична книга....... да не кажа и буквално наръчник по изкусителен секс ....... "50 нюанса сиво" на ЕЛ Джеймс и няма как да не ви пиша за това при положение, че с всяка страница от нея имам чувството, че аз правя секс, а не главната героиня :oops: :oops: :oops: :oops: хормоните ми пак се разхвърчаха като пощурели...... :955 :955
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Леле, Бубка, аз съм много кухо парче........ :1139 :1139 :1139 :1139

:1102 :1066 :1109 :1066 :1109 :1066 :1109 :1066 :1102

Ами честита ви годишнина с Димитър!!! Бъдете влюбени, щастливи, заедно в трудни и в хубави моменти! Поддържайте се и поддържайте живо пламъчето, което е дало огъня на вашето семейство! Честита годишнина!

:1102 :1066 :1109 :1066 :1109 :1066 :1109 :1066 :1102

Специален поздрав с една много любима моя балада - мисля, че е написана само за любов :) :

[youtube]75weifR47m0[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

futarela
Философска система

Мнение от futarela »

:326 Чери, страхотен поздрав! Бубе ,присъединявам се и Ви пожелавам много щастие !Ето ме и мен .Бях цяла седмица отпуска . Ходихме на Боровец за четири дни. Не бях стъпвала там 15 години . Е честно казано не видях някаква разлика за това време . Този близък планински курорт може да много по уреден и добре направен ,но...... :1044 Спахме в хотел Рила . Голям ,но поостарял . Ремонтиран ,но ...... Обслужване - не достатъчно добро , цени- много високи. Иначе планината е красива :954 Избягахме от най големите горещини. Юлий му беше забавно . Ходихме до в. Мусала. Направихме много приятни разходки и намерихме купища горски малини и къпини,даже и няколко боровинки)))). После заминахме на село за три дни . А там Юлий направо полудя от кеф. Има една малка мотика :221 , падна страхотно копане )))) после пък поливане с една лейка и всичко това с изключителната сериозност на едно тригодишно момче. Проверчваше кокошките дали са добре на всеки час , а като намери яйце им благодареше. ( - Благодаря Ви Коко! ) Толкова сладко ! А после обяснява на дядо си как е чукнал яйцето и си направил омлет който е излапал! . Беше много приятна седмица . Имахме и инцидент с ухапване от оса по вратлето на малкия ми разбойник ,но с помощта на Чери :922 мина леко . Дадох Апис и всичко беше наред .Сега отново на работа :222 И след две седмици пак отпуска за няколко дни )))) . От мен хубав ден днес изпълнен с много усмивки :954
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
олеся

Мнение от олеся »

Довечера отивам на концерта на Лейди Гага :fan
Основно като придружител на дъщеря ми и нейна приятелка. Няма как .. от цялата фамилия ще се жертвам аз :1027 . Дано стане готино шоу, че честно казано не съм и фенка.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа:Довечера отивам на концерта на Лейди Гага :fan
Основно като придружител на дъщеря ми и нейна приятелка. Няма как .. от цялата фамилия ще се жертвам аз :1027 . Дано стане готино шоу, че честно казано не съм и фенка.
Охо, Оли...... да разкажеш утре накрато как е минало! Приятно изкарване! :)

Фюткаааааа, липсваше ми много! Радвам се, че вече можеш да се "отбиваш" тъдява! И да знаеш, че едно време и аз дебнех кокошките когато снасят и им крадях яйцата......... а после петлите ме гонеха по двора да ме кълват! :1062 :1062 Да го нацелуваш Юлий...... хубавото от случката с осата е, че вече знаеш, че не е алергичен!

Мари-Жоли, виждам те он-лайн - :922 !

Зачезвам..... днес малко накратко, ама до довечера има още време......

Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Привет, мили момичета!
Ще съм много кратка и лаконична, но не мога да подмина сърдечните поздрави от Валето и Еми, както към мен, така и към всички тук, които, се радвам да установя, все още сме си близки по някакъв особен начин. Благодаря ти, Вале! Радвам се за теб искрено! :923
Благодаря ти, Еми! Също се радвам и за теб!!! :923
Прегръдки и целувки на всички, всички!!! :954
Момичета, очаквам второто си бебе, макар че има доста време до раждането му. То не е от таткото на Ева, защото с него се разделих. Имам си друг съпруг и с него живея вече почти година. Евето е с нас, като вижда татко си постоянно. До края на годината би трябвало да излезнем от страната и да се настаним в Канада, където съпругът ми живееше, преди да се върне за мен. :) Това е от мен!!!!....макар че всъщност не е :222 - има много, но нямам време...
Желая ви ЩАСТИЕТО!
ellyto

Мнение от ellyto »

Мари-Жоли - какви прекрасни новини си споделила. Радвам се за теб и ти пожелавам много лека и прекрасна бременност. Много щастливи мигове и всичко да се нареди покрай теб по най-добрия възможен начин! Толкова много неща са ти се случили през последната една година. Изживяла си силни емоции и ти пожелавам от тук нататък те да са само хубави. :922 :922
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

ЧЕРИТА, БЛАГОДАРЯ!!!
Ти куха,куха,ама и аз не отстъпвам :1062 Бях забравила :oops: Добре,че беше форумчето :423 Спретнах :727 Направих катмички :728 И разбира се :929 Хубаво се получи-импровизирано и вкусно :221
И пак на теб Чери БЛАГОДАРЯ :224 За подкрепата и съвета, когато Чача беше с Т. Точно от това имах нужда :329 :329 :922 В крайна сметка Т падна още същия ден в ранния след обед и всичко с детето беше ок.Вирус ли,зъбки ли-мина и си замина, а за мен първа борба с Т- успешна!Макар и не много висока,преодолях себе си и не дадох нищо!!!Ще ми се някой ден да се похваля с победи и с други , по-високи Т :222
Тита, ЧЕСТИТО КНИЖКА!Пожелавам безаварийно шофиране!!!Имаш ли собствен автомобил?Ако нямаш да се сдобиеш и започвай :933 Че инак ще си останеш само с книжката. Аз се научих,когато си купих кола и започнах смело и смахнато напред :221 Сама :1139 СЕга като се сетя :1069 Ама ей ме на-шофирам и се оправям.
Оли и аз се нареждам в "чакащи" :954 Лейди Гага не ми е от любимките,но съм на мнение,че концерт на живо ти вдига адреналина,духа,емоцията...пък било то и лейди Гага :plezya se
Мари-Жоли, страхотни новини!!!Големи обрати в живота ти!Бъдете много,много щастливи!!! Леко бременеене!!! И където и да си не ни забравяй-чакам канадския ти поздрав! :329 :524 :923
Елито, започна се най - сетне!!!Багажи,опаковане,изнасяне...трудно е,хич не обичам ремонтите,ама после :1047 :1047 Като започнеш да подреждаш,да се нанасяш...става ти едно хубаво на душата!И чистичко,новичко...МММ,чакакм снимки и аз!
Фюти, твоята отпуска свърши,а моята ваканция предстои :954
В събота стягаме багажа и дим да ни няма :933 :949 :934 :931 Ще почиваме в станцията на общината,на Смокиня,12 дни с още едно семейство. Ех,цяло лято дет се вика за този момент живея :221 Обожавам морето!!!Сега притесненията са ми с детето-да не пипне вирус, как ще се чувства,има и такива дето ми вкарват параноя-къде с това бебе,ама как на море,ама що ще го печете .... :1139 :126 Все едно отивам да го опека,да го осоля, да го разболея, да си прекъсна почивката и да се върнем преждевремнно!!! :126 То дано не се случва!!! И в тоя ред на мисли,какво да сложа в аптечката мили ми мецанки? :523 Давайте съвети,приемам всякакви!
Май дълго стана....И късно!Спирам,и бягам да спя,че ако продължа... :1062
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

especially for you Cherry :954 :954 :954
ССК.jpg
Световна седмица на кърменето-мама и Чача много идейни в тон с темата:)
(24.54 KiB) Свалено 403 пъти
ЦДГ Тишина.jpg
С Цецко,Никола,Мими и пинчера Жорко :)
(73.2 KiB) Свалено 403 пъти
Чача.jpg
(27.78 KiB) Свалено 403 пъти
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте на всички, вече съм в средата на отпуската си и се чувствам страхотно! Днес заминаваме на морето толкова чаках с нетърпение този момент, че сега съм в страхотна еуфория. Ще бъдем двама възрастни и три деца :plezya se :plezya se :plezya se . Иначе нищо ново покрай нас децата са добре, майка им също.
Бубе много сте сладки а ти изглеждаш в страхотна форма.
ЧЕСТИТ ИМАН ДЕН НА ВСИЧКИ МАРИКО МАРИ ЖОЛИ СМЕХУРКО И МОРТИША БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ
http://www.pozdravi.net/details.php?image_id=902
Вчера се чух с Мари Жоли, не я бях чувала сигурно от година, наистина звучеше страхотно много мило ми стана, звучеше много щастлива!
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ОТ МЕН :922 :922 :922
Заключено