ЧЕРИТА, БЛАГОДАРЯ!!!
Ти куха,куха,ама и аз не отстъпвам

Бях забравила

Добре,че беше форумчето

Спретнах

Направих катмички

И разбира се

Хубаво се получи-импровизирано и вкусно
И пак на теб
Чери БЛАГОДАРЯ

За подкрепата и съвета, когато Чача беше с Т. Точно от това имах нужда

В крайна сметка Т падна още същия ден в ранния след обед и всичко с детето беше ок.Вирус ли,зъбки ли-мина и си замина, а за мен първа борба с Т- успешна!Макар и не много висока,преодолях себе си и не дадох нищо!!!Ще ми се някой ден да се похваля с победи и с други , по-високи Т
Тита, ЧЕСТИТО КНИЖКА!Пожелавам безаварийно шофиране!!!Имаш ли собствен автомобил?Ако нямаш да се сдобиеш и започвай

Че инак ще си останеш само с книжката. Аз се научих,когато си купих кола и започнах смело и смахнато напред

Сама

СЕга като се сетя

Ама ей ме на-шофирам и се оправям.
Оли и аз се нареждам в "чакащи"

Лейди Гага не ми е от любимките,но съм на мнение,че концерт на живо ти вдига адреналина,духа,емоцията...пък било то и лейди Гага
Мари-Жоли, страхотни новини!!!Големи обрати в живота ти!Бъдете много,много щастливи!!! Леко бременеене!!! И където и да си не ни забравяй-чакам канадския ти поздрав!
Елито, започна се най - сетне!!!Багажи,опаковане,изнасяне...трудно е,хич не обичам ремонтите,ама после

Като започнеш да подреждаш,да се нанасяш...става ти едно хубаво на душата!И чистичко,новичко...МММ,чакакм снимки и аз!
Фюти, твоята отпуска свърши,а моята ваканция предстои
В събота стягаме багажа и дим да ни няма

Ще почиваме в станцията на общината,на Смокиня,12 дни с още едно семейство. Ех,цяло лято дет се вика за този момент живея

Обожавам морето!!!Сега притесненията са ми с детето-да не пипне вирус, как ще се чувства,има и такива дето ми вкарват параноя-къде с това бебе,ама как на море,ама що ще го печете ....

Все едно отивам да го опека,да го осоля, да го разболея, да си прекъсна почивката и да се върнем преждевремнно!!!

То дано не се случва!!! И в тоя ред на мисли,какво да сложа в аптечката мили ми мецанки?

Давайте съвети,приемам всякакви!
Май дълго стана....И късно!Спирам,и бягам да спя,че ако продължа...

[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]