Здравейте!
Фюти ,да ти е жив и здрав Юлий,спокойно ,щастливо и безгрижно детство му желая!
Вихърче,да ти е жив и здрав Хрис,много да псе обичате и да има винаги хармония в отношенията ви!
пращам пна всички ви положителна енергия,обичам си ви и мисля за вас,но времето нещо не ми стига ,а и бебо все ме дърпа да ставам от компа.
Фюти, честит празник на мъника и честит празник на теб! Да ти е жив и здрав, много игрив, много усмихнат и щастлив! Да те радва и кара да се чувстваш горда, че имаш син като него
Вихърче, честит празник и на теб! Да ти е жив и здрав рожденника, много щастие и хармония да им между вас, много прекрасни мигове и много хубави емоции!
Чева, честит рожден ден и на теб, малко на патерица! Пожелавам ти да си все така чаровна, все така красива и усмихната и излъчваща позитивизъм! Желая ти много здраве, много късмет и много любов!!!
Благодаря за пожеланията и вниманието мезанки ! Боря се с темпертурата на Юлийй трети ден . Само на хомеопатия е! от утре съм на работа . Шефа м звъня тази вечер , щял да идва утре или в петък да говорим . За какво не знам и съм леко притеснена . Да не кажа много . хаиде лека за сега ,че не ми се пише
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela написа:Благодаря за пожеланията и вниманието мезанки ! Боря се с темпертурата на Юлийй трети ден . Само на хомеопатия е! от утре съм на работа . Шефа м звъня тази вечер , щял да идва утре или в петък да говорим . За какво не знам и съм леко притеснена . Да не кажа много . хаиде лека за сега ,че не ми се пише
Здравейте мецанки,как сте сладурки?...
Аз нещо не мога да отделя време да чета,но се вмъквам само да ви поздравя.
Започнах да пиша преди обяд,а вече станало 14 часа-2 реда,няколко часа
Това е причината да не ви навестявам...
Фюти,късмет/не,че знам за какво точно иде реч,но малко повече късмет никога не е излишен/
Поздрави
Здравейте,момичета!Фютка,имаш и моята подкрепа,дано е за добро!ЕМИ,наистина ни липсваш тук,дано скоро се завърнеш!Днес с Анджи се разходихме до центъра,вози се на автобус и беше много щастлива,аз имах малко работа,но за жалост никаква не я свършихме,но пък ни остана страхотната разходка въпреки проливния дъжд,майка ми е вкъщи и се пазят с Ивето,та имаме време за разходки
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю