Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
valrus

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от valrus »

Здравейте!
Фюти ,да ти е жив и здрав Юлий,спокойно ,щастливо и безгрижно детство му желая!
Вихърче,да ти е жив и здрав Хрис,много да псе обичате и да има винаги хармония в отношенията ви!
пращам пна всички ви положителна енергия,обичам си ви и мисля за вас,но времето нещо не ми стига ,а и бебо все ме дърпа да ставам от компа. :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Нещо за тонус и настроение -

[youtube]_OBlgSz8sSM[/youtube]

[youtube]sjd2wFWDubc[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Хубав празник и от мен Момичета, да са ви здрави и усмихнати рожденниците
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

Фюти, честит празник на мъника и честит празник на теб! Да ти е жив и здрав, много игрив, много усмихнат и щастлив! Да те радва и кара да се чувстваш горда, че имаш син като него :) :1119
Вихърче, честит празник и на теб! Да ти е жив и здрав рожденника, много щастие и хармония да им между вас, много прекрасни мигове и много хубави емоции!

Чева, честит рожден ден и на теб, малко на патерица! Пожелавам ти да си все така чаровна, все така красива и усмихната и излъчваща позитивизъм! Желая ти много здраве, много късмет и много любов!!! :226 :226 :226 :226
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Благодаря за пожеланията и вниманието мезанки ! Боря се с темпертурата на Юлийй трети ден . Само на хомеопатия е! от утре съм на работа . Шефа м звъня тази вечер , щял да идва утре или в петък да говорим . За какво не знам и съм леко притеснена . Да не кажа много . хаиде лека за сега ,че не ми се пише
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
danid
Философска система

Мнение от danid »

futarela написа:Благодаря за пожеланията и вниманието мезанки ! Боря се с темпертурата на Юлийй трети ден . Само на хомеопатия е! от утре съм на работа . Шефа м звъня тази вечер , щял да идва утре или в петък да говорим . За какво не знам и съм леко притеснена . Да не кажа много . хаиде лека за сега ,че не ми се пише
Стискам палци да иска да ти повиши заплатата
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

Фюти и аз стискам палци притенснеията да се окажат излишни и този разговор да доведе до нещо хубаво за теб :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Фюти и аз стискам палци притенснеията да се окажат излишни и този разговор да доведе до нещо хубаво за теб :954
И аз се присъединявам към чакащите хубава новина от теб, Фюти! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте мецанки,как сте сладурки?...
Аз нещо не мога да отделя време да чета,но се вмъквам само да ви поздравя.
Започнах да пиша преди обяд,а вече станало 14 часа-2 реда,няколко часа :222
Това е причината да не ви навестявам...
Фюти,късмет/не,че знам за какво точно иде реч,но малко повече късмет никога не е излишен/
Поздрави
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Емииии, :922 :922 :922 , липсваш ни, момиче!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Здравейте,момичета!Фютка,имаш и моята подкрепа,дано е за добро!ЕМИ,наистина ни липсваш тук,дано скоро се завърнеш!Днес с Анджи се разходихме до центъра,вози се на автобус и беше много щастлива,аз имах малко работа,но за жалост никаква не я свършихме,но пък ни остана страхотната разходка въпреки проливния дъжд,майка ми е вкъщи и се пазят с Ивето,та имаме време за разходки
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Заключено