tita написа:Зори, този крем е наистина уникален!
Ще взема да си го купя този крем, след като го хвалите така
cchery написа:Да ви се похваля - снощи бяхме на "Като две капки вода"
Това предаване мен нещо не успя да ме впечатли, но със сигурност на живо е по-вълнуващо, предвид всичките актьори и участници. Радвам се, че ви е харесало и сте си прекарали добре. В крайна сметка това е най-важното.
А що се отнася до бирата и кашкавалчетата, позволено ти е да прегрешиш по време на празници като РД.
Фюти,

Разбирам защо си разстроена. Аз също не одобрявам насилването било то и в храненето. В крайна сметка, ако се замислим някой ако ни казва какво да правим или ядем или нещо друго, което ние не желаем да направим в този момент ще го отсвирим веднагически, но понеже децата не могат да теглят по една на госпожите, то не е и редно и за това го приемат лично и реагират чрез емоциите си, в случая с плач. Опитай да поговориш с госпожите и дано да има ефект и успееш да постигнеш желания резултат.
tita написа: За много даскали, това е просто единствената работа, която могат да имат в момента.
Много тъжно, но и много вярно за съжаление.
Фюти, бори се за да постигнеш това, което искаш за Юлката и той да се чувства добре и да го уважават като личност!
Зори, браво на Дарена. Все повече такива умни деца да има и да имат ижелание да се изявяват. Евала за твоята реакция и за това, което си направила изпращайки такъв мейл. Представям си опулената физиономия на дамата след като го е прочела. Обаче няма оправдание за това, че не е върнала отговор. Поредната малоумщина. Като има такива личности като тази госпожа, които не смятат за нужно да се извиняват за грешките си, то как ще научим децата да уважават и да признават за техните грешки, след като възрастните не го правят. Емииии поредното доказателство, че няма как да се оправим след като никой не желае да се промени и се научи да уважава малко повече другите хора и да ги зачита за личности.
А що се отнася до малкия ти Жорко

Забавлявах се много. Сладур голям, вече се бори за сърцето на едно момиче хихихихи. Много сладко, че и оправен, има желание да се справя с конкуренцията, не се е предал.

Дано да намерите читави хора, които да си вършат работата съвестно.
Ние в нашата фирма също имаме проблем с кадрите, няма читави хора, които да отговарят на критериите и грам нищо не разбират. Гола вода са като дойдат на интервю и ги накарат да правят задачки за да покажат какво могат и как решават проблемите. Вече повече от година и половина не можем да си намерим програмисти.
Елисче, спокойно не се паникьосвай. Всичко ще мине и ще се оправите. Щом трябва да пие АБ, значи го дай. Направи си после опашката след АБ, давай пробиотик и всичко ще е наред.
Зори, не знам кръста от какво ме боли, но вече доста време стана откакто не минава - повече от година. Ще пробвам това, което ти си ми написала да видим дали ще има някакъв ефект.
Пожелавам ви хубав уикенд и ще ви пиша като се завърна от Хърватска. Дано да е хубаво, но на мен ми е дсотатъчно това, че ще пътешествам и че ще отида на ново и хубаво място за да се чувствам добре.
Какво ще кажете за среща в петък 26 април? Има ли желаещи и можещи?