Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от Kleo »

Искам СНЯЯЯЯГ :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
олеся

Мнение от олеся »

Днес в 19ч. влизам в пицария с колежка по работа да обсъдим нещо. Заведението беше празно. Колежката ми попита дали е защото не е позволено да се пуши и сервитьорката потвърди. До 20 ч. никой не отвори вратата да влезе.

Не мога да повярвам, истина ли е това ?!?!?!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Щастлива съм да споделя най-прекрасния ден в живота ми с вас момичета. Преди 7 години станах мама на най-прекрасното момиченце на света.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЛЕКС БЪДИ МИ ЗДРАВА ЩАСТЛИВА И БЕЗГРИЖНА :1092 :1005 :1004 :1003 :824 :1086 :526 :1009 :1008 :1090
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Изображение

Изображение
Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да ти е жива, здрава и мноооого щастлива щерката!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Еми,да ти е жива и здрава рожденничката!нека има безгрижно детство и расте щастливо дете!честит ви.....ен-ти сняг,пфуу да ти писне вече,имах надежда,че утре ще е хубаво времето,но както изглежда ще джапаме в снега,Анджи е с дълга шаферска рокля и незнам как ще я опазим суха....на всичко отгоре и бойлера ни спря да грее и нямаме топла вода,ще се къпем с канчето.....но какво пък,утре сме сватбари,макар и леко недоизкъпани и евентуално мокри :1069
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:1107 :1107 :1213 :1107 :1107

Емка, желая много здраве, много усмивки, много красота и щастие на Алекс! Нека има прекрасно детство, изпълнено с игри и обич! Весел празник!

:1107 :1107 :1213 :1107 :1107
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

emi-1 написа:Здравейте мецанки,как сте сладурки?...
Аз нещо не мога да отделя време да чета,но се вмъквам само да ви поздравя.
Започнах да пиша преди обяд,а вече станало 14 часа-2 реда,няколко часа :222
Това е причината да не ви навестявам...
Фюти,късмет/не,че знам за какво точно иде реч,но малко повече късмет никога не е излишен/
Поздрави
Ей, Емииииииии, как си?! :) :923 :923 Не се ли вижда края на този зор?!

Елисче, за съжаление прогнозата за утре е отново снеговалежна :???: :???: ....... явно ще да джапате в снега. Принципно сега - февруари - му е времето да вали, но и аз не му се радвам на белоснежко! :428 До вчера бяха чисти тротоари и улици и по някой и друг слънчев лъч закачливо се вплиташе в косата ми, освободена от зимната шапка. Но уви днес..... шапка трябва да има. Как сте иначе?! Анджи оправи ли се от кашлицата?! Ивето закачи ли и тя - спомням си, че нещо писа, че и двете сте вирулясали, но му изгубих края.
олеся написа:Днес в 19ч. влизам в пицария с колежка по работа да обсъдим нещо. Заведението беше празно. Колежката ми попита дали е защото не е позволено да се пуши и сервитьорката потвърди. До 20 ч. никой не отвори вратата да влезе.

Не мога да повярвам, истина ли е това ?!?!?!
Оли преди 2 вечери излизахме по женски тук няколко мами от квартала. Бяхме в най-кварталната кръчма/ресторант, която обаче предлага страхотна атмосфера и прекрасна кухня - всичките бяхме единодушни - ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМЕ ЗАВЕДЕНИЕТО ТОЛКОВА ПЪЛНО! Даже за мен едва се намери допълнителен стол, защото закъснях, а се бяха присъединили още 2 мами от първоначално заявената резервация. Всички клиенти до един излизаха навън пред заведението да пушат! Съответно се прибрах чиста и невмирисана.

Точно преди седмица пък моят мъж ни води на един ресторант - МАРМО. Ако си отворила линка, сигурно вече знаеш, че става въпрос за доста изискано заведение. Когато отидохме горният му етаж беше пълен. Докато си тръгнем ние, 3 от масите се смениха - т.е. първите гости си отидоха, а на тяхно място дойдоха други гости. Долният (приземният) етаж имаше празни маси, но на повечето имаше табелки Reserve! Така че - лично за мен констатацията, че заведенията са празни заради промените в закона..... далеч не отговарят на истината. Когато правихме мечешката среща на 1-и декември във Фенси срещу руската църква, заведението отново беше пълно! При Фюти като сме ходили на пицария Виктория също няма празни маси. Разбира се, това не изчерпва всички заведения в града или в България :221 - просто споделям противоположни наблюдения!

Как сте, мацки?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Изображение

За мама Еми:

Изображение
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Чери,и Ивето го изкара тоя вирус,за жалост още немога да преборя хремата,всичкм се сополивим по малко,трудна работа,днес нещо ми е кофти,изморено намръзнало,но се надявам утре да съм ок
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
danid
Философска система

Мнение от danid »

Момичета, ще се срещаме ли на 15 при Фюти?

Честит Рожден ден на малката принцеса. Да расте здрава, будна и много обичана.

Деси, ще умра от любопитство, да знаеш :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено