emi-1 написа:Здравейте мецанки,как сте сладурки?...
Аз нещо не мога да отделя време да чета,но се вмъквам само да ви поздравя.
Започнах да пиша преди обяд,а вече станало 14 часа-2 реда,няколко часа
Това е причината да не ви навестявам...
Фюти,късмет/не,че знам за какво точно иде реч,но малко повече късмет никога не е излишен/
Поздрави
Ей,
Емииииииии, как си?!

Не се ли вижда края на този зор?!
Елисче, за съжаление прогнозата за утре е отново снеговалежна

....... явно ще да джапате в снега. Принципно сега - февруари - му е времето да вали, но и аз не му се радвам на белоснежко!

До вчера бяха чисти тротоари и улици и по някой и друг слънчев лъч закачливо се вплиташе в косата ми, освободена от зимната шапка. Но уви днес..... шапка трябва да има. Как сте иначе?! Анджи оправи ли се от кашлицата?! Ивето закачи ли и тя - спомням си, че нещо писа, че и двете сте вирулясали, но му изгубих края.
олеся написа:Днес в 19ч. влизам в пицария с колежка по работа да обсъдим нещо. Заведението беше празно. Колежката ми попита дали е защото не е позволено да се пуши и сервитьорката потвърди. До 20 ч. никой не отвори вратата да влезе.
Не мога да повярвам, истина ли е това ?!?!?!
Оли преди 2 вечери излизахме по женски тук няколко мами от квартала. Бяхме в най-кварталната кръчма/ресторант, която обаче предлага страхотна атмосфера и прекрасна кухня - всичките бяхме единодушни -
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМЕ ЗАВЕДЕНИЕТО ТОЛКОВА ПЪЛНО! Даже за мен едва се намери допълнителен стол, защото закъснях, а се бяха присъединили още 2 мами от първоначално заявената резервация. Всички клиенти до един излизаха навън пред заведението да пушат! Съответно се прибрах чиста и невмирисана.
Точно преди седмица пък моят мъж ни води на един ресторант -
МАРМО. Ако си отворила линка, сигурно вече знаеш, че става въпрос за доста изискано заведение. Когато отидохме горният му етаж беше пълен. Докато си тръгнем ние, 3 от масите се смениха - т.е. първите гости си отидоха, а на тяхно място дойдоха други гости. Долният (приземният) етаж имаше празни маси, но на повечето имаше табелки Reserve! Така че - лично за мен констатацията, че заведенията са празни заради промените в закона..... далеч не отговарят на истината. Когато правихме мечешката среща на 1-и декември във Фенси срещу руската църква, заведението отново беше пълно! При Фюти като сме ходили на пицария Виктория също няма празни маси. Разбира се, това не изчерпва всички заведения в града или в България

- просто споделям противоположни наблюдения!
Как сте, мацки?!