Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от Kleo »

Днес една съфорумка празнува 38-ия си рожден ден. Палечка, честит празник, скъпа моя! Обичам те, Овенке! Недей само да четеш тук, мила моя! Имаш какво да напишеш и споделиш и ти, слънчице! Цункай Ники и Рада, поздрави Весо, а теб... Теб силно те гушкам! Липсваш ми много. Бъди жива, здрава и щастлива! :) :954 :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

Нели написа:Верче, благодаря за гората! Там по-лесно се диша.
Помня :)
Ще се случи :)
И знаеш ли, тя гората винаги е там. Но ние не.
Днес си мислех това, когато Слънцето огря напъпилите клонки ...

Днес ще рисувам пролет с децата, и ще си мисля за теб :923
cvety_rz написа:"Лисиче – казало лисичето на лисичето. – Помни, миличко, че ако ти е тежко, лошо, тъжно, страшно, че ако си уморено – просто трябва да протегнеш лапа. И аз ще ти протегна своята, където и да се намираш, дори там да греят други звезди или всички да ходят на главите си. Защото скръбта на едно лисиче, разделена между две лисичета –
ами че това вече съвсем не е страшно! А когато за лапата те държи друга лапа –
какво значение има какво още става по света?"
Цвети, що ме караш да плача сутрин когато съм си сложила спирала,а?! :923
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Верче, това на аватара ти ли си?
Или поне дяволчетата в очите са същите. :922 :922

:954 Най-сетне и при нас Слънцето изгря!!! :954

[img]http://kartichki.bg/images/upload/2014- ... et52_l.jpg[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Аз още съм в работата ми. Дори днес от сутринта със шефа и една клиентка - яко бачкане. Вече съм ето така :plezya se , повярвайте ми.

И аз си мисля, че Верчето си е на снимката на аватара. :923 :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

Сиренце написа:Верче, това на аватара ти ли си?
Или поне дяволчетата в очите са същите. :922 :922
Ей това е много интересен въпрос Цони: аз ли съм или не съм?
Реално онова дете от снимката вече не съществува.

Но ... "Дяволчетата в очите" викаш :)
Дано винаги са там! :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Момичета,
:922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922 :922
за всички!
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ver написа:
Нели написа:Верче, благодаря за гората! Там по-лесно се диша.
Помня :)
Ще се случи :)
И знаеш ли, тя гората винаги е там. Но ние не.
Днес си мислех това, когато Слънцето огря напъпилите клонки ...

Днес ще рисувам пролет с децата, и ще си мисля за теб :923
cvety_rz написа:"Лисиче – казало лисичето на лисичето. – Помни, миличко, че ако ти е тежко, лошо, тъжно, страшно, че ако си уморено – просто трябва да протегнеш лапа. И аз ще ти протегна своята, където и да се намираш, дори там да греят други звезди или всички да ходят на главите си. Защото скръбта на едно лисиче, разделена между две лисичета –
ами че това вече съвсем не е страшно! А когато за лапата те държи друга лапа –
какво значение има какво още става по света?"
Цвети, що ме караш да плача сутрин когато съм си сложила спирала,а?! :923
Защото го мисля, Вер! За мен форумът е точно това.Още помня времето, когато се плахо надникнах тук.Бях с първокласничка, две бебета, току що измместена от голямама къща на Стражец в малка гарсониера и с поставена диагноза хашимото.Бях в трудно положение, но това пък ме доведе до тук.Никога не съм си и представяла, че ще пиша във форум и че може да се създаде и изгради толкова силна връзка.На Черновитската среща уж се запознавахме а се познавахме.Беше мнооооооого хубаво :954
Ще рисуваш пролет.Това звучи добре.Браво, че намираш време за изкуство и то с децата още по похвално.
Днес бяхме на дежурен кабинет с Райчето, защото педиатърката не работи.С гнойна ангина е.И тъй като до минали четвъртък беше на АБ заради пневмонията не знаеха какво д правят с нас.Искаха да ни вкарат в болницата, но аз отказах.В понеделник с нови сили тръгваме по изследвания.Изписаха и азатрил, че от тази група не е пила.И така след седмица почивка отново на АБ.Не съм и предполагала, че ще се стигне до тук.Не е типично за нас, но винаги има и първ път.Чудя се после на къде.Какво да и давам за имунитет.Различно от пчелен прашец, тинктура, сребтрна вода, ехинацея, чесън, мултивитамини.....защото това не работи явно вече при нас.Храната е домашна, хлаба също, месото, млякото , яйцата.Наистина не знам как да подходя.Хомеопат добър нямаме.Всички тези неща изброени по горе не съм ги давала на веднъж.Пробвала съм ги в комбинация по две най много.
Приятна форумна среща утре :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Зори, Честит Рожден Ден на Дарена.Имаш страхотна и талантлива дъщеря.Пожелавам ви много пълноценни моменти заедно изпълнени със смях и радост! :1003
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Цвети,чета теи сърцето ми се свива,защото ние бяхме така миналата година.Предполагам много от нас са попадали в тази ситуация,когато те завърти този порочен кръг и измъкване няма.Много ми е болно да те чета,а няма с какво да ти помогна особенно.Слагайте упорито компреса с извара,макар,че ако е гнойна ангина,при нас не минава без АБ,или аз не мога да се преборя,но последния път в който бяхме така и след 5 денонощия с постоянна Т просто се предадох.Угризения за Аб-тата все още и винаги ще изпитвам,но още повече ме боли,когато децата ми страдат и аз не правя нищо,за да им помогна,или по-точно правя,но без ефект.За имунитета аз тази година преоткрих септилина,на достъпна цена е и смятам,че е доста ефективен.Дано по-скоро се оправите,дано спрат тези гадни болести......много ми е мъчно
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
ellyto

Мнение от ellyto »

Цвети, според мен след прекарано по-тежко заболяване, както е пневмонията, е разбираемо да падне имунитета на детето и да го удари на друго място. Правите ли компреси? Хомеопати даваш ли някаква? Според мен сега в острото състояние може да се комбинират различни начини за да се помогне организма сам да се пребори...витамин Д даваш ли й? Витамин Ц? Намали й въглехидратите...компреси с извара...отделновиж тук и тук кои са точките на ръцете и стъпалата, които отговарят за грлото и снякакъв по-остър предмет ги натискай (например с химикалка) - на мен това ми помогна да ми се оправи гърлото....отделно слагайте сребърна вода с клеева тинктура като капки в носа, защото ще се стича към гърлото и също ще действа.
Копирам ти директно инфо от здравната тема за гърло хомеопатия;
- «Меркуриус солубилис» в разреждане 15 СН, няколко пъти дневно но 5 гранули, намира приложение в лечението на зачервено и болезнено гърло с разпространение на болките към ушите, с повишено образуване на слюнка, с образуване на дебел налеп по езика и с влошаване на общото състояние през нощта - студени тръпки, изпотяване, което не облекчава втрисането, повишаване на температурата и др. Това е едно много добро хомеопатично лекарство за лечение на фарингит с тенденция към нагнояване на сливиците и с увеличаване на шийните лимфни възли.

Дай ми мейл и ще ти изпратя нагледно снимки от су джока, които без проблем можете да изпълнявате вкъщи, даже може и да помогнат.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:225 Специално за Дари и Зори с най-голямата обич, на която сме способни: :225

[youtube]FlPdLJtTVJA[/youtube]

Мили момичета, такава пролетна умора ме е налегнала, че днес спах точно 2 пъти следобедно...... веднъж към 12 часа си заспах и втори път - към 18 :oops: :oops: :oops: :oops: ...... и все така ми се спи! :955 :955 :955 Желая ви страхотна вечер на всички! Цвети, обещавам да се включа с идеи за имуностимуланти за Райчето, но просто сега не ми се пише...... ако искаш, можеш да ми пуснеш телефона си на лични и да се чуем! :954 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено