Ver написа:Нели написа:Верче, благодаря за гората! Там по-лесно се диша.
Помня

Ще се случи

И знаеш ли, тя гората винаги е там. Но ние не.
Днес си мислех това, когато Слънцето огря напъпилите клонки ...
Днес ще рисувам пролет с децата, и ще си мисля за теб
cvety_rz написа:"Лисиче – казало лисичето на лисичето. – Помни, миличко, че ако ти е тежко, лошо, тъжно, страшно, че ако си уморено – просто трябва да протегнеш лапа. И аз ще ти протегна своята, където и да се намираш, дори там да греят други звезди или всички да ходят на главите си. Защото скръбта на едно лисиче, разделена между две лисичета –
ами че това вече съвсем не е страшно! А когато за лапата те държи друга лапа –
какво значение има какво още става по света?"
Цвети, що ме караш да плача сутрин когато съм си сложила спирала,а?!

Защото го мисля, Вер! За мен форумът е точно това.Още помня времето, когато се плахо надникнах тук.Бях с първокласничка, две бебета, току що измместена от голямама къща на Стражец в малка гарсониера и с поставена диагноза хашимото.Бях в трудно положение, но това пък ме доведе до тук.Никога не съм си и представяла, че ще пиша във форум и че може да се създаде и изгради толкова силна връзка.На Черновитската среща уж се запознавахме а се познавахме.Беше мнооооооого хубаво
Ще рисуваш пролет.Това звучи добре.Браво, че намираш време за изкуство и то с децата още по похвално.
Днес бяхме на дежурен кабинет с Райчето, защото педиатърката не работи.С гнойна ангина е.И тъй като до минали четвъртък беше на АБ заради пневмонията не знаеха какво д правят с нас.Искаха да ни вкарат в болницата, но аз отказах.В понеделник с нови сили тръгваме по изследвания.Изписаха и азатрил, че от тази група не е пила.И така след седмица почивка отново на АБ.Не съм и предполагала, че ще се стигне до тук.Не е типично за нас, но винаги има и първ път.Чудя се после на къде.Какво да и давам за имунитет.Различно от пчелен прашец, тинктура, сребтрна вода, ехинацея, чесън, мултивитамини.....защото това не работи явно вече при нас.Храната е домашна, хлаба също, месото, млякото , яйцата.Наистина не знам как да подходя.Хомеопат добър нямаме.Всички тези неща изброени по горе не съм ги давала на веднъж.Пробвала съм ги в комбинация по две най много.
Приятна форумна среща утре