Разговори за малцина през новата година (2019)

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Разговори за малцина през новата година (2019)

Мнение от Kleo »

cchery написа:Здравейте, момичета. ... Хубав почивен ден желая на всички - днес има нещо във въздуха, което го зарежда с щастие. :1103
Щом казваш, така да бъде и Е :922

На мен ми стига фактът, че не си пиша сама из темите.
И че отново си /сте!/ тук и другите мецанки :940 :940

Общо на линия са 17 потребители :: 2 регистрирани0 скрити и 15 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Чет Ное 15, 2018 8:53 pm е имало общо 235 посетители наведнъж.

А така! Я да видим сега кой е тук освен мен и г-н Бот, а се крие като гост?! :fan :plezya se
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Деси, Ани, тук съм. :954
По-точно, влязох преди малко. :1062
Изключително заето ми е напоследък, в последните няколко дена се чувствах буквално изтощена. Просто имам много работа. Днес обаче сутринта на йогата заниманието беше много хубаво - на практика имахме нещо като адаптирана карате тренировка. След това имах малко време преди италианския и успях да си преведа изреченията от домашното (което, разбира се, беше да преведем няколко изречения от български на италиански). След това се оказа, че имам индивидуален урок, защото останалите три момичета (в това ниво сме само четири) не се появиха. Очаквах да се уморя, но всъщност ми беше много приятно и пълноценно. После си "отмъстих" като им написах какво съм правила и какво имаме за домашно по следния начин:
Ciao!
Oggi ce l'ho avuto una lezione privata, siamo state solo io e Iana. Ho letto il testo nel libro, pagina 127.
Iana ci ha dato i compiti: nel quaderno, pagina 90, esercizi 13, 14 e 15; pagina 92, Test finale.
Ci vediamo la settimana prossima.
т.е. написах им го на италиански. :1062 :1062 :1062
Всъщност една от курсистките е германка и, макар да разбира добре български, когато говорим, се затруднява да го чете. Аз пък не зная немски и затова веднъж ѝ писах на английски. Днес обаче реших, че на италиански е по-удачно. После тази идея ми хареса и изпратих съобщението така на всички.

Мимичета, трогнах се от това как всички се развълнувахте от подаръка на Вили за 20-тия ѝ рожден ден! За мен това показва, че в годините с вас сме станали истински близки. И няма как да е иначе, защото сме минали заедно през много неща и макар това "минаване" да изглежда виртуално, всъщност не е. Съвсем реално си е. Всяка от нас в годините е споделяла тук някои много лични неща и всяка е получила приятелска дума, подкрепа със съвет или с различна гледна точка. И това Е реално. И е истинско.

Ани, гледах Валенсия през твоя поглед и също много ми хареса. Аз не съм я виждала лично, от Испания видях Мадрид, много малко от Малага, Алмерия, Гранада и Мурсия. Валенсия обаче е някак различна. И наистина изглежда много хубава.

Деси, със закъснение: Честит имен ден! Бъди здрава и много, много, много щастлива! :922 :922 :922
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Честит имен ден, Черитке...! :923
Бъди здрава и щастлива...!
:329 :329

Нели, честит празник на Ани...! :923
Да е здрава и да има много късмет!
:329 :329
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Пак си плача.
От думите на Нели.
От това, че Ванчето е тук.
Че Черитка също се появи и писа.
Отново сме си група.
Женска общност :923
Обичам ви много всички!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Цвети, честит празник и тук...! :923 Много здраве и успехи желая на твоето малко/пораснало момче! :329

Момичета, моя бивша съученичка се бори да спечели безплатна инвитро процедура. Колкото повече коментари събере, по-голям шанс има за успех! Бихте ли подкрепили с по един бърз коментар?

https://newlifeclinic.bg/2019/12/03/%d1 ... %b8%d0%bd/" onclick="window.open(this.href);return false;

Благодаря...!
Обещавам скоро да пиша. Няма да са само хубави неща, но такъв е живота...

Лека нощ...! :922
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ванче, коментирах. Стискам палци!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз коментирах, желая УСПЕХ и Коледно Чудо :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро. Аз съм с чаша кафе пред компа и почвам да си правя презентацията за дипломната ми защита в неделя. Припомням, че през 2016 г. започнах курс по "Компютърна графика и дизайн" към една от сотфуерните школи в София и обучението завършва с дипломен проект. А ако се чудите защо чак сега сядам пред компа...., ами защото бях в леглото до 9 часа. Тази седмица Белушата се разболя много здраво и си остана вкъщи, т.е. не ми се налага да ставам рано с нея. Коко пък днес са чак от 11:30 часа на училище и честно казано много добре си се излежах тази сутрин.

Искам да благодаря на всички ви за пожеланията за Анкинден.... прочетох си ги още същия ден, но не съм влизала да пиша. Този път празникът мина малко под сянката на Бела и това, че тя май-май си направи гнойна ангина и определено не беше добре детето. Но мисля, че всичко вече се нарежда :954 :954 . Нелка, надявам се вие с Ани и Вили да сте си спретнали хубав имен ден :) .

Ванче, ей сега и аз ще пусна коментар за твоята приятелка с инвитрото.

Момичета, захващам се с работа, защото имам доста такава. Обещавам, че по-късно пак ще пиша. :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Черко, УСПЕХ от мен! Лека работа! Звездите и планетите са с ТЕБ, да знаеш де! :524 :329 :922
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Чери, успех!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

И от мен успех, Чери!
Очакам с нетърпение да ни се похвалиш с успешна защита! :524
Заключено