elly , cchery, старт на свалянето на тегло 01.06.2008 г. с Дюкан. След 3 месеца вече бях -10 кг. Малка пауза от 2-3 месеца и пак с Дюкан още -5. После обаче почнах да качвам. Мина 1 лято и реших пак да свалям с Дюкан, обаче започнах да се чувствам адски зле. Зациклих на 71-73 кг. и започнах да се притеснявам, че не само се чувствам зле, ами продължавам да качвам кг. Тогава се реших на коренна промяна и реших да обърна "Дюканската палачинка". Така тази пролет попаднах на форума на "Часът на мама" и открих вас и д-р Михайлов. От този март съм на детокси и от 73 кг. стигнах и закотвих на 62 кг-64 кг. Целта ми бяха 65 кг, но реших да имам малко резерв - и сега вече втори месец поддържам м/у 62-64 кг. Чувствам се прекрасно,
но още повече ме кефи, че си намерих вас. Гот ми е, че има с кого да споделя радостта от постигнатото, защото за мен това е изключително постижение на волята и характера ми. Знам, че ме разбирате и се радвате заедно с мен, защото осъзнавате колко усилия коства всичко това. Философията на детоксите много ми допада и ще се опитам да я следвам цял живот. А е и заразителна - мъжа ми започна все по-често да се съобразява със съветите ми за храненето. От 108 кг. пролетта вече е 98 кг., а трябва да стигне 85-90.
Успех от сърце и на всички вас, които като мен се борите със самите себе си. Трудно е, но е хубаво да си купуваш секси дрешки, да приемаш поздравления от приятели, които отдавна не са те виждали или да усещаш задържащите се мъжки погледи след теб.

Просто се чувствам нов човек, сякаш се преродих и направо летя. Чувството е прекрасно и не знам защо се търпях цели 15 години в този вид.