НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Мнение от cvety_rz »

Добро утро :954 .
Днес ще правя извънреден детокс, че покрай хремата на децата(те вече се оправиха де) се разсополивих и аз а съм със синузит и ако не взема мерки навреме и става.......Искам да попитам 1 ден ли трябва да го направя или 3?
Олеся, след две седмици неядене почти не се сещам за сладко и тестяво.Надявам се с времето съвсем да ги забравя.Хубавото, е че покрай мен и в къщи започнахме да се храним по здравословно :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Roksi

Мнение от Roksi »

Здравейте!!! Днес съм на плодово-оризов ден, опитах с мед и канела...ориза де...страхотен!
Има ли яснота по въпроса за участията на доктора ?
Желая усмихнат ден на всички!
emi-1

Мнение от emi-1 »

Чери,смях се на глас с твоята турска слива.Аз си купувам от време на време сини сливи точно за да ползвам този им ефект.Имам си и компоти от лятото с този плод само за мен.Сливите за компоти са български,но тези,които си купувам от магазина-не знам.Не съм питала,но нямат този ефект при мен за щастие/аз изяждам 4-5/.
Цвети,за морене на вируси с глад,д-р Михайлов препоръчва 24 часа.Така,че един ден смятам,че ще ти е достатъчен.
олеся

Мнение от олеся »

Цвети, аз в неделя бях така на еднодневен детокс (болеше ме гърло). В понеделник направих плодово-оризов. Оправих се и сега съм добре.Действай и го ликвидирай вирусчето :1040 :1075 :1078 :1075 Бързо оздравяване!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа:Цвети, аз в неделя бях така на еднодневен детокс (болеше ме гърло). В понеделник направих плодово-оризов. Оправих се и сега съм добре.Действай и го ликвидирай вирусчето :1040 :1075 :1078 :1075 Бързо оздравяване!
Оли, гледам ти лентичката и се чудя (може и да съм пропуснала), ама за какъв период от време си свали тези 21 кг?!?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
elly

Мнение от elly »

Привет на всички :940
И аз да отчета успешен оризен ден :razz: ,е беше онзи ден,но пък беше успешен :222 .
Нямаше ме 2 дни и не можах да ви пиша.
Оле и аз да поднеса възхищението си от лентичката ти :524 и да питам за колко време успя да постигнеш този ефект?В този ред на мисли-не мога да се справя с тези лентички :oops: ,ако някой може да помогне :427

Поздрави на всички :1151
олеся

Мнение от олеся »

elly , cchery, старт на свалянето на тегло 01.06.2008 г. с Дюкан. След 3 месеца вече бях -10 кг. Малка пауза от 2-3 месеца и пак с Дюкан още -5. После обаче почнах да качвам. Мина 1 лято и реших пак да свалям с Дюкан, обаче започнах да се чувствам адски зле. Зациклих на 71-73 кг. и започнах да се притеснявам, че не само се чувствам зле, ами продължавам да качвам кг. Тогава се реших на коренна промяна и реших да обърна "Дюканската палачинка". Така тази пролет попаднах на форума на "Часът на мама" и открих вас и д-р Михайлов. От този март съм на детокси и от 73 кг. стигнах и закотвих на 62 кг-64 кг. Целта ми бяха 65 кг, но реших да имам малко резерв - и сега вече втори месец поддържам м/у 62-64 кг. Чувствам се прекрасно, но още повече ме кефи, че си намерих вас. Гот ми е, че има с кого да споделя радостта от постигнатото, защото за мен това е изключително постижение на волята и характера ми. Знам, че ме разбирате и се радвате заедно с мен, защото осъзнавате колко усилия коства всичко това. Философията на детоксите много ми допада и ще се опитам да я следвам цял живот. А е и заразителна - мъжа ми започна все по-често да се съобразява със съветите ми за храненето. От 108 кг. пролетта вече е 98 кг., а трябва да стигне 85-90.
Успех от сърце и на всички вас, които като мен се борите със самите себе си. Трудно е, но е хубаво да си купуваш секси дрешки, да приемаш поздравления от приятели, които отдавна не са те виждали или да усещаш задържащите се мъжки погледи след теб. :525 Просто се чувствам нов човек, сякаш се преродих и направо летя. Чувството е прекрасно и не знам защо се търпях цели 15 години в този вид. :1139
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Олеся, наистина много ти се възхищавам за куража, ентусиазма и за добрите резултати :524 .Вчера моя извънреден детокс мина успешно.Днес смятах да оризя, но изведнъж не знам какво ми прищрака и ще направя един житен ден.Тъкмо ще видя как е, че смятам февруари да се пробвам и на 10 дневното житуване.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Браво Оля!Страхотен резултат имаш! Ех,тоя Дюкан като го чуя и ми настръхват косите!
А сега бегом марш да се отчетеш в албума ни! "НЯма-не искам,няма-недей!"
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Браво Оля! Поздравления, че си успяла да победиш себе си и да си докажеш че можеш!
И аз като Зори настръхвам от Дюкан, но се радвам че си намерила верния път :)
:923 :923 :923
Цвети ще се справим и ние с теб нали :222
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Цвети ще се справим и ние с теб нали
Няма мърдане ще им разкажем работата на килцата :1058 Бобичан, ти не си далече от финала .Доста добре изглеждаше в предаването за детоксикацията.А за косата ти....нямам думи.Страхотна е :524 Направо за жена, родила толкова скоро и с такава малка разлика между децата си супер, но ти си знаеш все пак на кои кг. се чувстваш най добре.Вече не си онова жълтото дето се търкаля :)
Публикувай отговор