Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-тема/

Свобода на словото
Публикувай отговор
Ver

Re: Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-т

Мнение от Ver »

dexter написа: Помагам си с каквото дойде - тази седмица беше здраво дете и хубава книга. Другата може да е среща с приятел, слънчев ден, някой особено успешен ден на работа.
:923 :923 :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Благодарности на Чери :923 ,
че ми каза концерта на Мишо Белчев,
вчера плаках (както винаги на Мишо Белчев) :922
Много го обичам!
Малко пореди 10 си тръгнахме с Авичка,
че се беше скапало милото.
Благодаря ЧЕРИ :)
Ver написа:Народе, сдухано ми е!
..............................
Отворена съм за идеи :1062
Хубав ден на всички :923
Имам една за теб, Верка! Иди на ето този ми постинг: 70 години - юбилей на Михаил Белчев и.... прочети, ако не целия, то поне края.... под последната снимка! Защото там е синтезът на цялостното ми усещане от онзи ден..... да, музиката като музика, текстът като текст, мелодиите, звездите...... Но Мишо Белчев ми е дал и ми даде много повече от това..... В много моменти от моя живот ми се е налагало да се напрягам, за да вярвам...... че има смисъл! Не съм го вярвала, но съм си налагала..... Просто понякога се налага ..... да издържиш!!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

dexter написа:.... повечето хора разказват как са щастливи от избора си да станат граждани на света, да нямат корени, да пътуват и да отсядат където пожелаят, за колкото време пожелаят. Ето това очаквах да ме подтисне, защото на младини и аз исках да съм така :lol: - да имам един куфър вещи и да пътувам. Но не съм, поради поредицата от избори, които съм направила. Обаче не, не се подтиснах, а се вдъхнових - може би заради позитивизма на хората, които разказват за живота си.
Ще цитирам Нешка Робева по този повод:

"Погледнете – децата ни завършили-незавършили, една голяма част от тях гледат да избягат от България, а родителите им се хвалят с това."

Извинете ме, че съм така лаконична. Бързам, защото трябва да заведа Бела на ортодонт от 15,30....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит рожден ден на Сияна и от мен! Сиси, бъди все така цветна и сияйна, хубава и очарователна млада дама! Жъни своите успехи и победи с радост, превземай големия свят с хъс и винаги помни, че без силните корени и здравите основи на дома и семейството ти, крилете ти никога нямаше да станат толкова мощни и проправящи пътища за теб самата, каквито са сега! Отпразнувай весело своя празник и почувствай колко много си обичана! Цони, да ви е жива и здрава голямата щерка, помъдряла с още една година, наздраве! :1211
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

"За това, че..... споделих твоята вечер с ПРИЯТЕЛСТВОТО... с момичетата, които бяха физически до мен - Фют и Марчи...... и другото момиче, което макар на друго място, мислено беше с мен! Вер, аз знаех, че си там и че си поплакваш...... по-вероятно не особено тайно :1062 !!!!"
Много явно дори :922 :923 :923
----
Ох, как искам да изляза от това минорно
състояние. Обаче, днес взимам Ава и хоп
- боли я гърло :roll:
Вече изтрещявам!
От последното разболяване няма и месец.
Знам, че съм голям мрънкалник напоследък!
За което моля да ме извините.
Сега ще чакам да видя дали ще мине само с гърло ...
:427
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Верче, мрънкай, крещи, викай, оплаквай се........, не ми тежиш - само излез от това състояние!!! Наистина...., моля те да не се затваряш!!!! А на Ава гърлото, ако го намажеш със сода!?!? И нещо силно за имунитет..... не мога даже да се сетя какво, ама..... ти трябва да знаеш какво ѝ действа?! Тя търпи ли все още компреси с извара?! Можеш да ги направиш тези неща сега, вечерта. А като легне да няма нищо на вратлето, за да е спокойна и да диша...... ТРЯБВА да има начин!!! И не е задължително да се стига до спазъм или задух!!! :923 :923

:1125 :824 :1125
Цони, желая на Сиси винаги да пази и да отглежда добрината, която се отразява от очите ѝ! Когато я погледна, само това виждам!!! Слънце и добрина!!! Отгледала си страхотно младо момиче и ми се ще да вярвам, че тя е бъдещето на България!!! Весел празник и честит рожден ден, Сиси!!!

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ver написа: ... Народе, сдухано ми е! ... Отворена съм за идеи ...
След като те прочетох, Верче, ми хрумна само едно да ти кажа и да те помоля:

Отпусни се :940 Дори и да не правиш нищо за известно време, светът няма да се срути! Отпусни се. Полегни си с един чай и с книжка или списание. Майната му на всичко бе! Погрижи се за себе си и ... да. Отпусни се. Домашните на момичетата са си тяхна отговорност. Не са твоя. Всякакви други домакински работи също не са твои, а общи. Дръж другите да поемат своя дял, да участват, не си товарно животно. Преуморила си се. Значи е време да възстановиш баланса. Като си дадеш заслужена почивка и отмора :940 Гърлото на Ава още утре ще е съвсем добре, ще видиш. С теб съм. И аз като Чери не искам да те гледам такава минорна, уморена и кисела :940 Затова пусни си релаксираща или тонизираща музика, нещо твое си, любимо, което те зарежда. И забрави за всичко друго, освен за себе си!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Цони, честит да е празника на твоето момиче, честит да е и на теб! Бъдете здрави и нека ви се случват само хубави неща! Много успехи на Сиана на всички фронтове в живота! :923

Вер, не се притеснявай да мрънкаш, човек понякога има нужда да си каже каква му е болката, а пък и мисля, че тук всяка една може много добре да те разбере! :923
Аз също като Чери ще предложа изварения компрес. Аз от няколко дни насам не спирам да си припомням колко добре действа той... В събота с компрес и апис овладяхме сериозна ситуация при Гого, а Мартин в момента е с компрес. И ние от повече от месец борим някакви неща и вече признавам си, се чувствам супер изморена от тази непрекъсната надпревара със сополите и кашлиците... Но точно когато реша да се откажа и предам си припомням, че всичките ми усилия в крайна сметка не са напразни, защото дори и децата ми да са сополиви и да кашлят, в крайна сметка те не са пили аб от повече от година и половина на фона на всичките болни деца около тях, които пият по 1-2 аб на месец! И си казвам, че има смисъл, и че нещата може да са много по-зле! Така че - горе главата! И това ще мине! Сигурна съм, че ще се справите! Нямаме друг избор освен да се справим, нали? Най-лесно е да се откажем! :922
Никога не е късно за ново начало!
Ver

Мнение от Ver »

Чета ви и ...рева :328
Направо не мога да се позная ...
Благодаря :922
Ще си мрънкам, то е ясно.
Деси права си. Ще си взема отпуска.
Щото това не е нормално.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Хей, момичета, много благодаря за пожеланията! :922 :922 :922
Да ви кажа, колкото повече пораства момиченцето ми, толкова повече мисля, че все пак се справихме. Поне от това, което виждам, чувам и най-вече усещам - Сиси знае какво иска и упорито преследва целите си. Иска да учи фармация и от тази година започна да се готви целенасочено. Има ясен план в главата си и го следва. И да не си мислите, че само зубка - неееее, сменя гаджета, купонясва здраво, спи по 2-3 часа на денонощие за да има време за всичко (е, аз за това се карам, но тя е на 17 и ще оцелее). В събота ще има голям купон - поканила е повечето от приятелите си. Т.к. са от различни краища на България у нас ще е стълпотворение от петък до неделя, но .... абе, детето го заслужава. Поръчала съм й торта-изненада - със структурната формула на серотонина и мисля, че ще я изненадам приятно.
Иначе 10 дни бях без интернет и почти нищо не съм чела назад. Видях, че сте ходили на концерта на Мишо Белчев - мнооооого ми е любим, в писането на текстове просто няма равен!
Аз пък на 10.12 съм на концерт на Любе, благодарение на Вер и Нели и вече го чакам с нетърпение!!!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Когато, през 1991 г., лежах в болница след тежка операция и не можех да ставам от леглото, та какво остава да мога да ходя, тази песен беше хит и звучеше по радиото почти всеки ден. Слушах я и думите буквално попиваха в мен, така песента стая МОЯТА песен, втъкана като червена нишка през дните, в които отново стъпвах на краката си. Все още я слушам в дните, в които буцатата засяда в гърлото. Днес аз самата в един момент почувствах нужда да я чуя.

Верче, това е за теб. :923
[youtube]ALU23yoRPm4[/youtube]
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Публикувай отговор