Хей, момичета, много благодаря за пожеланията!
Да ви кажа, колкото повече пораства момиченцето ми, толкова повече мисля, че все пак се справихме. Поне от това, което виждам, чувам и най-вече усещам - Сиси знае какво иска и упорито преследва целите си. Иска да учи фармация и от тази година започна да се готви целенасочено. Има ясен план в главата си и го следва. И да не си мислите, че само зубка - неееее, сменя гаджета, купонясва здраво, спи по 2-3 часа на денонощие за да има време за всичко (е, аз за това се карам, но тя е на 17 и ще оцелее). В събота ще има голям купон - поканила е повечето от приятелите си. Т.к. са от различни краища на България у нас ще е стълпотворение от петък до неделя, но .... абе, детето го заслужава. Поръчала съм й торта-изненада - със структурната формула на серотонина и мисля, че ще я изненадам приятно.
Иначе 10 дни бях без интернет и почти нищо не съм чела назад. Видях, че сте ходили на концерта на Мишо Белчев - мнооооого ми е любим, в писането на текстове просто няма равен!
Аз пък на 10.12 съм на концерт на Любе, благодарение на Вер и Нели и вече го чакам с нетърпение!!!