И аз не вярвах! Исках, но не вярвах!bobichan написа:Ще видиш, ще видиш, та чак ще се изненадаш от себе си!точка написа:Със сигурност ще участвам в конкурса!не толкова за да ви победя,а да видя че мога!
И аз не вярвах, че мога, но тези девойки тук ми обориха притеснениятаУспех!
Е хайде да се престраша тогаваSladka Debelanka написа:Ауууу, много мълчите днес бре. Аз плодувам, че не ми се яде нещо. Чева, пия джоджен и аз. Ефекта със "затягането" преминава след седмица - две. Сега нямам проблеми вече и ми е добре.
Cheva написа:bobichan,![]()
![]()
От теб научавам за толкова много автори и книги!
Ако имах и толкова пари да си ги купя и време да ги изчета .... :lol:
Ама ти съмняваш ли се? Ама цопвам се като стой та гледай. Аз от колко време си мечтая, ако знаеш...Мърмори написа:За тученицата не бери грижа-ти само гледай да ми се цопнеш във Варна-веднага я получаваш вместо букет!
Ей това е приказкаСмехурко написа:Значи ме бройте за участник в конкурса.
И да се фукна вече съм 75кг
Ехаааааа, Смехурко бая повече танци трябва а му метнеш сега...... страхотна цифра показва кантара Ти, а откъде само си тръгнала!Смехурко написа:Пак ще те послушам и ще я местя, белким там стои и да мърда към двуцифреното, без връщане. Но се оказа, че моя кантар няма общо с реалността. 73кг съм![]()
![]()
Смехурко написа:Пак ще те послушам и ще я местя, белким там стои и да мърда към двуцифреното, без връщане. Но се оказа, че моя кантар няма общо с реалността. 73кг съм![]()
![]()
Фактът, че си се теглила късен следобед, на уморено тяло и показва толкова,cchery написа:Вчера към 18 часа се изтеглих - просто се прибрах у дома и реших да се метна на душманина иииииииии показа 73,5 кг![]()
![]()
. Що подскачам ли?!?! Щото юнският детокс го почнах на 75 кг. Свалих 3...... и една седмица след края му съм си върнала само кило и половина, обикновено..... връщам всичко накуп!
Чери,явно и аз трябва да си променя виждането относно шоколада,но със забрани май няма да стане...отказала съм цигари,кафе почти не пия(много рядко без кофеин когато ми се припие)но със сладкото трябва да се боря още дълго май!!(Поздравления за свалените килограмчета,Чери!Браво на теб!bobichan написа:Точно така. Основно правило - Не си забранявайте нищо, защото това ще ви накара още по-силно да го желаете и неминуемо ще ви обрече на провал!cchery написа: Миленита, и аз не знам какво е да си пристрастен към шоколада, но пък обичам много месо и ако се брои, то съм пристрастена към него. Обаче....... благодарение на детоксите, коренно ми се промени ищаха към месото..... Така че, моят съвет: не си поставяй за цел да се оттървеш от шоколада. Не го мисли. Защото ще ти се превърне в натрапчива фикс-идея и тогава..... наистина ще е трудно. Задоволявай нуждите от шоколад, като едновременно с това си мисли върху цитата от Боби:"Когато консумирате шоколад, който е бил нагряван (разбирай Милка, Линд и т.н.) вие всъщност консумирате гранясали Омега-6 зазнини!"cchery написа: и си признай честно и откровено, искаш ли организмът ти да е гранясал отвътре?!?!