Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Мърмори »

За тученицата не бери грижа-ти само гледай да ми се цопнеш във Варна-веднага я получаваш вместо букет! :221
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Значи ме бройте за участник в конкурса.
И да се фукна вече съм 75кг :222
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Смехурко, :324 !
Толкова се радвам за теб!

Страхотен диалог се води тук! :954

bobichan, :923 :923 :923
От теб научавам за толкова много автори и книги!
Ако имах и толкова пари да си ги купя и време да ги изчета .... :lol:
Но...всяко нещо с времето си! :222
Под ръка ми е Лидия Ковачева и е изброила основните неща.
Днес видях в една местна книжарница книгата на Док. :954
Много се зарадвах, най-късно другата седмица ще си я купя.
Разгърнах набързо и видях снимките на отличничките! :1002
Това беше моя стимул, когато започнах. Гледах снимките преди/след
и бях очарована. Съвсем реални жени, постигнали съвсем реални резултати и то по
толкова природен начин!
bobichan написа:
точка написа:Със сигурност ще участвам в конкурса! :) не толкова за да ви победя,а да видя че мога! :954
Ще видиш, ще видиш, та чак ще се изненадаш от себе си!
И аз не вярвах, че мога, но тези девойки тук ми обориха притесненията :221 Успех!
И аз не вярвах! Исках, но не вярвах!
В моента тежа 63кг. и никога преди не съм била толкова! :1040

Толкова често го споменавате този чай от пресен джоджен ,
че ще започна да го пия и аз, най-сетне! :955
Споделете имате ли проблеми в 00 от него ?

Друг пропуск, който си отчитам, отново покрай вашите Обещания
е пчелния прашец. Трябва да го включа в диетата си .
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Ауууу, много мълчите днес бре. Аз плодувам, че не ми се яде нещо. Чева, пия джоджен и аз. Ефекта със "затягането" преминава след седмица - две. Сега нямам проблеми вече и ми е добре.
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Sladka Debelanka написа:Ауууу, много мълчите днес бре. Аз плодувам, че не ми се яде нещо. Чева, пия джоджен и аз. Ефекта със "затягането" преминава след седмица - две. Сега нямам проблеми вече и ми е добре.
Е хайде да се престраша тогава :221 Не пиша щото имам много задачки, а и много ми се спи днес. Пак не съм спала заради Цвети, а и ще шофирам следобед...
Но за друго влязох. Затягащия ефект на джоджена се неутрализира с ленено семе. А комбинацията от двете е повече от благотворна за организма. В момента основно го пия обаче не за отслабването, а заради регулиране на хормоните, че от кърменето вече съвсем ми се разстроиха
Cheva написа:bobichan, :923 :923 :923
От теб научавам за толкова много автори и книги!
Ако имах и толкова пари да си ги купя и време да ги изчета .... :lol:

Чева, на мен това ми е работата :) А ако знаеш аз колко книги искам да изчета... Не знам ще успея ли и като пораснат децата. Има книги за противораковите храни, за ензимите, а бе не е истина. Сега чета за сребърната вода. Там какви неща пише :shock: :shock: :shock: . Като например, че може да си консервираш мляко, току що издоено само със сребърна вода. Без да го държиш в хладилник и без да го вариш, пастьоризираш и т.н. е готово за консумация :shock:
Радвам се за постижението ти. То ние сме почти на едни килограми :221
Мърмори написа:За тученицата не бери грижа-ти само гледай да ми се цопнеш във Варна-веднага я получаваш вместо букет! :221
Ама ти съмняваш ли се? Ама цопвам се като стой та гледай. Аз от колко време си мечтая, ако знаеш...
Смехурко написа:Значи ме бройте за участник в конкурса.
И да се фукна вече съм 75кг :222
Ей това е приказка :326 :326 :326 Добре дошла в редиците :) Поздравявам те за резултата! Невероятен е. Сега бягай да затъкнеш линийката, че да не мърдат пустите му кила :222
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Пак ще те послушам и ще я местя, белким там стои и да мърда към двуцифреното, без връщане. Но се оказа, че моя кантар няма общо с реалността. 73кг съм :1141 :1141 :1141
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Здравейте детокс дами! :954
Аз открих детокса миналата година и свалих 10кг благодарение на него. После обаче волята ми поотслабна :oops: от части и заради възстановените студентски права. Качих 2кг. Даже пропуших наново. Бях спряла цигарите като разбрах, че съм бременна и не пуших повече от две години, но пак преоткрих лошите си навици. Лили вече е на две години, а аз отново събрах всичкия си кураж за да започна, а после резултатите увличат. Дано и този път се получи, защото имам много за сваляне.
Когато започнах миналата година влезнах във форума на "Часът на мама", но май готините хора, които най-много са ме стимулирали винаги са се преместили тук. Затова и аз реших да се преместя. Ама и аз съм верен последовател, а? :1028
Направих си вече първия детокс, а плодовия ден дето беше вчера го правя днес. По този повод да ви попитам ориза смесвате ли го с плодовете? Аз не и не знам дали може. Още един въпрос: наистина ли може да се яде от черния ориз? Не съм вярвала, че е толкова вкусно нещо. За мен е между ориз и жито. Подправих си го с ванилия и малко мед - на върха на лъжицата, колкото аромата да си пусне и стана :1143
За сега толкова от мен.
Забравих само да кажа за тези, с които сме се засичали вече - в другия форум съм Petia83. Ника, който си ползвам по принцип там беше зает. :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Смехурко написа:Пак ще те послушам и ще я местя, белким там стои и да мърда към двуцифреното, без връщане. Но се оказа, че моя кантар няма общо с реалността. 73кг съм :1141 :1141 :1141
Ехаааааа, Смехурко бая повече танци трябва а му метнеш сега...... страхотна цифра показва кантара Ти, а откъде само си тръгнала! :826 :826 Ще чакаме с интерес конкурса, ама най-вече хубавите резултати на всички!!!!!

Роза, добре дошла...... само такъв цветен ник ни липсваше тук! Добре дошла и смятай, че ще си подкрепена от всички тук.... и ще се получи...... Само дето вече нещата не опират само до детокси, а и до промени в храненето и някои от нас ги почнаха. :1095 Иди ДО СТЕНАТА :razz:

Мацки, ще са захваля, пък ако ще после пак да кача килца :1062 :1062 :1062 . Вчера към 18 часа се изтеглих - просто се прибрах у дома и реших да се метна на душманина иииииииии показа 73,5 кг :1099 :1099 :1099 . Що подскачам ли?!?! Щото юнският детокс го почнах на 75 кг. Свалих 3...... и една седмица след края му съм си върнала само кило и половина, обикновено..... връщам всичко накуп!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Смехурко написа:Пак ще те послушам и ще я местя, белким там стои и да мърда към двуцифреното, без връщане. Но се оказа, че моя кантар няма общо с реалността. 73кг съм :1141 :1141 :1141
:326 :326 :326
Аз такава тясна връзка имам с моя кантар :924 , че...за нищо на света не се качам да друг!
Умирам от страх да не покаже повече от моя. :221

rosa_bg, привет! :)

cchery написа:Вчера към 18 часа се изтеглих - просто се прибрах у дома и реших да се метна на душманина иииииииии показа 73,5 кг :1099 :1099 :1099 . Що подскачам ли?!?! Щото юнският детокс го почнах на 75 кг. Свалих 3...... и една седмица след края му съм си върнала само кило и половина, обикновено..... връщам всичко накуп!
Фактът, че си се теглила късен следобед, на уморено тяло и показва толкова,
сутрин трябва да покаже 73. :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Моят кантар не мери вярно, това го знам отдавна. Когато започвах детоксите показваше между 96 и 104кг при няколко мерения за 5мин. Меря се при джипито ми. Колкото пъти се кача все една цифра заковава. Ами вярвам му. И понеже се чувствам отслабнала покрай житенето и се премерих вчера на моя 75кг. Викам си преди житенето бях 77кг, сега да съм 75 е напълно възможно. Ама кантара на джипито каза другоооо.
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

Привет на всички! :954
Вчера нямах възможност да вляза,а вие сте изписали толкова много!Благодаря ви,че взехте отношение относно моя проблем,много мило!Със сигурност ме накарахте да се замисля!Ще послушам съвета на Боби и Чери!!
Боби,започнах да търся информация и материали от Дейвид Уолф,наистина доста интересни неща.Ще потърся сурови какаови зърна,ти от къде ги купуваш?
bobichan написа:
cchery написа: Миленита, и аз не знам какво е да си пристрастен към шоколада, но пък обичам много месо и ако се брои, то съм пристрастена към него. Обаче....... благодарение на детоксите, коренно ми се промени ищаха към месото..... Така че, моят съвет: не си поставяй за цел да се оттървеш от шоколада. Не го мисли. Защото ще ти се превърне в натрапчива фикс-идея и тогава..... наистина ще е трудно. Задоволявай нуждите от шоколад, като едновременно с това си мисли върху цитата от Боби:"Когато консумирате шоколад, който е бил нагряван (разбирай Милка, Линд и т.н.) вие всъщност консумирате гранясали Омега-6 зазнини!"
Точно така. Основно правило - Не си забранявайте нищо, защото това ще ви накара още по-силно да го желаете и неминуемо ще ви обрече на провал!
cchery написа: и си признай честно и откровено, искаш ли организмът ти да е гранясал отвътре?!?!
Чери,явно и аз трябва да си променя виждането относно шоколада,но със забрани май няма да стане...отказала съм цигари,кафе почти не пия(много рядко без кофеин когато ми се припие)но със сладкото трябва да се боря още дълго май!!(Поздравления за свалените килограмчета,Чери!Браво на теб! :940)

Смехурко,определено и аз трябва да направя като теб.Да спра да мисля за шоколад и да го замествам с плодове,зеленчуци или ядки!Когато ми се прияде шоколад отново,ще се сещам какво си постигнала ти и как си се справила с този проблем! :)

Много се радвам на избора на по-здравословен начин на живот,който сте направили всички!Супер много ме мотивирате така!Успех и със конкурса!!

rosa_bg,добре дошла и от мен! :923

:329 на всички!!!
Заключено