Нелка, постът ти (последния) казва всичко!!! БРАВО!
Верче, в почивка ли си вече?Ver написа:... Ще си взема отпуска. Щото това не е нормално.
Цони, ти ме уби с тортата, честно! И сега ми стана любопитно да видя структурната формула на серотонинаСиренце написа: ... Сиси знае какво иска и упорито преследва целите си. Иска да учи фармация и от тази година започна да се готви целенасочено. ... Поръчала съм й торта-изненада - със структурната формула на серотонина и мисля, че ще я изненадам приятно. ... Аз пък на 10.12 съм на концерт на Любе, благодарение на Вер и Нели и вече го чакам с нетърпение!!!
Много сладко!Сиренце написа:Затова, чрез тортата, искам да й пожелаем много щастие по този "химически" начин.
За съжаление не става толкова бързо,Kleo написа:Верче, в почивка ли си вече?![]()
Айде, това да ѝ е за този път и следващ да няма!Ver написа:Чери спокойно е.
Малко я боли гърлото,
оствих я днес вкъщи.
dexter написа:.............. ще се наложи да ходя на лекар, а това е едно от няколкото неща, които смъртно ненавиждам (другото май е миенето на банята).
Мерси, Вер!Ver написа:Промяна, а Ванче
Дано се получи както ти се иска![]()
Браво за постиженията на детето![]()
И аз отдавна се чудя къде се изгуби ЕлиKleo написа:Момичета, Елито ми се губи напоследък и ми липсва доста. Някой нещо за нея? Ели, къде си?![]()