cvety_rz написа:Ооооо, Чери, как е с бебе
Накратко звучи така: все пак предпочитам пораснали деца

. Огледахме го бебко..... той е едно сладко малко същество със свой свят, желания и претенции....... Ние, от своя страна, имаме своите си такива

. Бяха едни хубави 3 часа!!!!
cvety_rz написа:мах една страхотна седмица

Седмица на простите неща я кръстих.Прости нещица като да отидем на кино с децата, да излезем на разходка, да отидем да ядем пица, да занеса и да си взема Симчо от училище.Как тича към мен с протегнати ръчички, защото за първи път го взема мама и аз го гушкам и не бързам за никъде.Няма графици, работа автобуси.......ако има рай на земята то той е точно там.....в ръцете на любими хора...
"Седмица на простите неща" -
Цветка, ако кажа каквото и да е след твоите думи, чувствам, че ще разваля впечатлението, което те създават.....

!!! Усещам радостта ти.... и аз самата се чувствам така!!!!
Нели написа:.... закарах каката на олимпиада по... философия
Нелка, дъщерята на нашите приятели, на които снощи бяхме на гости, вчера беше ходила на 2-и кръг по....... философия!!!

Трябва да ти кажа, че когато в 1 ден прочетеш 2 пъти за нещо такова, почваш да "чоплиш" и да се замисляш....... "Ама, верно ли този предмет е така сериозно застъпен в училище?!"

Ще чакам да кажеш как се е справила Вили.

Ти всъщност къде плуваш толкова рано сутрин?! Предполагам......, не е в морето
ellis_stoyanova написа:Решението не е трудно,просто се радвам че не съм изправена до стената и макар с не толкова добра финансова стабилност,избирам семейството,поне докато мога да си откадвам тези мигове.
надяваМ се някой ден да не е късно....за мен 
Елисче, моята съдба идеално "оправдава" твоите думи. Аз също, макар и неволно, избрах семейството и децата (ама като вече попораснали

) и не съжалявам дори и за миг! Ето, сега уча.... не знам как е в университетите, но семетърът в ИТ академията където съм аз, е....... 1000 лв.... Имаше години, в които никога не съм си и дори мечтала, че ще уча още, че ще имам пари да уча още, че ще намеря времето или че ще "жертвам" нещо - я време за децата, я моето собствено...... НО всичко това, в този момент, е факт!!! Така че - не спирай да вярваш и най-вече да искаш!!! Аз.. съм убедена, че точно така ще ти се наредят нещата! И ти го желая от сърце!
Лека нощ!!!