Бяла ЗИМА - студ и сняг - във бърлогата сме пак :)

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Бяла ЗИМА - студ и сняг - във бърлогата сме пак :)

Мнение от cvety_rz »

Елисче, дилемата ти е голяма.По принцип съм на мнение, че няма как да се прави кариера и семейство едновременно.Едното винаги ще е за сметка на другото.Преди време, когато трябваше да ме повишат аз илзязох по майчинство...пардон по две :mrgreen: И днес човека, който е на мястото, което бе предложено на мен е с минимум 2 000 лв заплата на месец + процент от печалбата.В моментите, когато сме били притиснати от безпаричие съм се замисляла дали постъпих правилно тогава :?: И всичките ми моменти на съмние приключват, когато тези малки ръчички ме прегърнат....у дома...чувствам се у дома и всичко друго сякаш става сянка и губи смисъл.Предстои ти трудно решени и ти пожелавам да вземеш правилното :922
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Решението не е трудно,просто се радвам че не съм изправена до стената и макар с не толкова добра финансова стабилност,избирам семейството,поне докато мога да си откадвам тези мигове.надяваМ се някой ден да не е късно....за мен :222
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Ооооо, Чери, как е с бебе :mrgreen:
Накратко звучи така: все пак предпочитам пораснали деца :1062 :1062 :1062 :1062 . Огледахме го бебко..... той е едно сладко малко същество със свой свят, желания и претенции....... Ние, от своя страна, имаме своите си такива :954 . Бяха едни хубави 3 часа!!!!
cvety_rz написа:мах една страхотна седмица :954 Седмица на простите неща я кръстих.Прости нещица като да отидем на кино с децата, да излезем на разходка, да отидем да ядем пица, да занеса и да си взема Симчо от училище.Как тича към мен с протегнати ръчички, защото за първи път го взема мама и аз го гушкам и не бързам за никъде.Няма графици, работа автобуси.......ако има рай на земята то той е точно там.....в ръцете на любими хора...
"Седмица на простите неща" - Цветка, ако кажа каквото и да е след твоите думи, чувствам, че ще разваля впечатлението, което те създават..... :329 :922 !!! Усещам радостта ти.... и аз самата се чувствам така!!!!
Нели написа:.... закарах каката на олимпиада по... философия
Нелка, дъщерята на нашите приятели, на които снощи бяхме на гости, вчера беше ходила на 2-и кръг по....... философия!!! :D Трябва да ти кажа, че когато в 1 ден прочетеш 2 пъти за нещо такова, почваш да "чоплиш" и да се замисляш....... "Ама, верно ли този предмет е така сериозно застъпен в училище?!" :) :) Ще чакам да кажеш как се е справила Вили. :954 Ти всъщност къде плуваш толкова рано сутрин?! Предполагам......, не е в морето :1096
ellis_stoyanova написа:Решението не е трудно,просто се радвам че не съм изправена до стената и макар с не толкова добра финансова стабилност,избирам семейството,поне докато мога да си откадвам тези мигове.надяваМ се някой ден да не е късно....за мен :222
Елисче, моята съдба идеално "оправдава" твоите думи. Аз също, макар и неволно, избрах семейството и децата (ама като вече попораснали :1062 ) и не съжалявам дори и за миг! Ето, сега уча.... не знам как е в университетите, но семетърът в ИТ академията където съм аз, е....... 1000 лв.... Имаше години, в които никога не съм си и дори мечтала, че ще уча още, че ще имам пари да уча още, че ще намеря времето или че ще "жертвам" нещо - я време за децата, я моето собствено...... НО всичко това, в този момент, е факт!!! Така че - не спирай да вярваш и най-вече да искаш!!! Аз.. съм убедена, че точно така ще ти се наредят нещата! И ти го желая от сърце! :922

Лека нощ!!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

cchery написа: Ти всъщност къде плуваш толкова рано сутрин?! Предполагам......, не е в морето :1096
Ха-ха, нееее, не в морето, то е твърде студено, за да плувам толкова в него. В морето онзи ден влязох с приятели за 1-2 минути и ако това ви се струва малко, опитайте да пуснете само студената вода на душа (я тя е МНОГО по-топла от тази в морето) и засечете две минути. :mrgreen:
Плувам в открит басейн със стандартни олимписки размери, т.е. дълъг 50 метра. В него водата си е нормална за плувен басейн, около 27 градуса. Басейнът обаче е на брега на морето, граничи с плажа.

А за философията не зная какво да ти кажа, на Вили й харесва много. Ще видим какво ще излезе като резултати.

А днес... налепих тапетите в спалнята. Получи се много хубаво и стаята изглежда съвсем, ама съвсем различна. Точно това исках. :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, лекичко ти завидях за трите часа с бебчо :1028 ... ама съвсем лекинко :mrgreen: Съгласна съм напълно с теб, че с пораснали деца е по-гот :954

Нели, зарадвах се за тапетите, честито ти! Знам за кой басейн говориш. И аз съм плувала в него със семейството ми, но лете. Сега сигурно е приказно. Навън - студ. Зима. А ти плуваш. Кеф! :923

Елисче, няма такова нещо като "късно ми е за ...". Или го искаш, или - не. Или е дошъл подходящият момент, или - не е дошъл все още. Всичко ще бъде наред в твоя свят, убедена съм в това! :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

Нели написа:А днес... налепих тапетите в спалнята. Получи се много хубаво и стаята изглежда съвсем, ама съвсем различна. Точно това исках. :954
Покажи :)
Ей, навремето като бях по-ентусиазирана
помня пишех в една темичка
“Моят дом, моята крепост“ :1062
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ver написа:
Нели написа:А днес... налепих тапетите в спалнята. Получи се много хубаво и стаята изглежда съвсем, ама съвсем различна. Точно това исках. :954
Покажи :)
Ей, навремето като бях по-ентусиазирана
помня пишех в една темичка
“Моят дом, моята крепост“ :1062
https://goo.gl/photos/Y8LkQnNgonoLEKid9
https://goo.gl/photos/epWQCx1YQrmrH4Dj6
https://goo.gl/photos/nviyGzHgCuoE5ETp7
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте!!!! Днес е прекрасен ден! Направих една страхотна 2-3 км разходка из слънчев Младост! :954 Не бъркайте слънчев с топъл! :!: ... Но без значение температурите, се почувствах прекрасно. Има нещо в светлината, която озарява откритите площи на квартала - там към общината, Патиланци и по посока панорамата към Витоша!!!! Винаги е било хубаво и красиво. Някак си......, заради това слънце и тази светлина, заради синевата и простора, ширнал се под и над нея, погледът, не вижда ниско! Дори и да е сведен надолу!! Обичам тези състояния на деня! Дойде ми настроението, завръщайки спомените за ранните ми сутрешни бягания именно в такива слънчеви предиобеди. Тогава, когато съм сама с мислите си и когато умората смачква "черното" у мен...... тогава и слънцето блести. Както днес. И се размечтах - вече всички тротоари са чисти от снега. Няма и лед. Скоро пак ще бягам по тях и ще си говоря със слънцето! Днес е прекрасен ден! :954

Нелка, честита ти нова стара спалня :954 Пожелавам ти това да е кутия, в която на воля ще лудуват прекрасни спомени!
Нели написа:
cchery написа: Ти всъщност къде плуваш толкова рано сутрин?! Предполагам......, не е в морето :1096
Ха-ха, нееее, не в морето, то е твърде студено, за да плувам толкова в него. В морето онзи ден влязох с приятели за 1-2 минути и ако това ви се струва малко, опитайте да пуснете само студената вода на душа (я тя е МНОГО по-топла от тази в морето) и засечете две минути. :mrgreen:
Уф...... топила съм се, повтарям "топила".... навръх 1-и януари в открит басейн на някакъв СПА-хотел. Да уточня, че откритият басейн е с вода, чиято Т е температурата на въздуха, демек..... около 0-та. Но непосредствено до този басейн е било и горещото Жакузи :lol: .... Та само толкова ми е опитът с плуване на студено. Но пък вземам повод от темата, за да споделя нещо, което прочетох тези дни..... и все не ми остава време да се добера до другата тема - за положителните неща в живота ни.

Петър Стойчев с рекорд и титла на СП по плуване в ледени води

За втори път в своята кариера Петър Стойчев триумфира с титлата на Световния шампионат по плуване в ледени води. На първенството в Бургхаузен, Германия, той преодоля разстоянието от 1000 метра с рекорд.

Българинът премина дистанцията за 12 минути и 15 секунди и подобри предишното постижение с близо минута. Температурата на водата беше 2 градуса, а след края на надпреварата българинът сподели:

"Конкуренцията бе повече от сериозна, 8 плувци стигнахме до финал и не беше лесно. Ледена вода и вятър през цялото време. Мислех си за награждаването и да чуя българският химн."

"Това ми даде криле и въпреки тежките условия си казах, че трябва да спечеля. Точно на днешния празник. Поздравявам всички именници и им пожелавам здраве и щастие", сподели след финала Петър Стойчев.

Оставям ви сега. Или поне - засега. :lol:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://static.bnr.bg/sites/radiobulgari ... 7138_2.jpg[/img]

Без думи... Желая на всички ви Вино и Любов! Да се чувствате Обичани и Пияни от Щастие! А когато не ви е до празнуване, не ви е до рози и питиета, нито до целувки и романтика, ... , тогава усетете Благословията в това да си Жив и Здрав, и на Белия свят :954 :954 :954 Празнувайте своята Влюбеност в Живота! Това е включването от мен по темата. Засега :222 :plezya se
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро :954
Днес е ден за подаване на документи за детски, зъболекар и МЦ :plezya se
Има дни, има дни, в които ......... :1062
Вие как я карате?
Гледам Нели "прави" красоти в спалнята .
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено