Животът ми е така ДИНАМИЧЕН, раздвижен и променен напоследък, че е нормално да ИЗРАСТВАМ с бурни темпове сега, както е и съвсем естествено у мен да избликват НОВИ цели, мечти и желания за новопристигналата година

Усещам се в мощен личен ПОДЕМ

Чувствам се ОКРИЛЕНА и ПАЗЕНА от Провидението, Съдбата, Бог, Съществуванието или както там сметнете да наречете Висшия Разум и Хармония, управляващи света
Та най-новата ми съкровена мечта е ДА НАПРАВЯ ПРАВИЛНИЯ ОКОНЧАТЕЛЕН ИЗБОР

, когато дойде времето за това, също така ДА НЕ ВЗЕМАМ ПРИБЪРЗАНИ РЕШЕНИЯ, след които нищо не може да бъде върнато назад!!!

Сама на себе си стискам палци, желая успех и късмет!!!
При мен 2013-та започна с ГРЪМ и ТРЯСЪК, с едно мощно БУМ, което разцепи на ДВЕ цялата ми душевност, целия ми вътрешен свят и раздели на две сърцето ми - в момента буквално съм РАЗКЪСАНА между две вселени, между два космоса, между две различности, всяка от тях уникална и красива сама по себе си, но така противоречащи си и невъзможно да съществуват паралелно, едновременно, поне НЕ И ЗА ДЪЛГО
Всяка от тези две вселени мощно ме тегли и привлича към себе си... и аз стоя ето така

, почти напълно изтормозена, изгубена, парализирана, невярваща, че това са ФАКТИТЕ, по дяволите!!!

и че трябва да ДЕЙСТВАМ, МИСЛЯ, ЧУВСТВАМ и ЖИВЕЯ в съответствие с новата РЕАЛНОСТ около мен

а не зная как да действам, изплъзва ми се разумността и центрираното поведение, залята съм от непознати чувства, нестандартни емоции, свръх-преживявания и съвсем нови страсти, моите почти 35 години житейски опит определено НЕ ми е достатъчен, за да смеля информацията и промените, да интегрирам новото, с което ме наказа, с което ме награди, с което ме изпепели съдбата ми

и ми е страшно ТРУДНО, непосилно ТЕЖКО на моменти, нищо вече не е лесно, ясно и просто

тотално съм изпаднала в
Хубавото е, че съм ЗДРАВА, че не съм в депресия и имам силен потенциал вътре в себе си, да достигна отново вътрешния си център, да се вслушам в самата себе си и да мисля с 1000 оборота в минута

Пожелайте ми УМ и РАЗУМ, и ТВОРЧЕСКА стратегия да действам хем със замах, хем импулсивно и в унисон със самата ми същност, хем да има най-малко наранени, обидени, тежко ранени... защото болката и страданието в така създалата се ситуация са неизбежни... нека просто бъдат по-малко, по-леки, по-нежно изказани, по-добре възприети... Бог да ми е на помощ!

Също така хубавото е, че през последния един месец виждам, чувам и усещам, че съм СТРАШНО ОБИЧАНА

от семейството си, от близките си приятели и роднини, от много хора, от вас, от широкия ми кръг от колеги, бивши колеги, познати, добри познати, клиенти, непознати дори

Не зная как се получава, но от месец насам се чувствам заобиколена от ЛЮБОВ, океан от ОПРОЩАВАЩО РАЗБИРАНЕ, от обич и нежност, струящи на талази към мен, от много и истински ПРИЯТЕЛИ и ПРИЯТЕЛКИ

и аз освен да съм невероятно БЛАГОДАРНА за всичкото това благотворно присъствие в живота си, няма какво друго да изпитвам

Признателна съм на всички ви, че не ме ИЗОСТАВЯТЕ в най-уязвимите ми моменти, че не се ОТРИЧАТЕ от мен в най-слабите ми мигове, че сте напълно С МЕН в най-хвъркатите ми и еуфорични периоди, че МЕ ПРИЕМАТЕ цялата, такава, каквато съм аз самата - Деси, Вихър, Вихрогонче - с всичките ми ярки недостатъци и добри качества, които притежавам, с всичките ми неравнотии, лошотии и лудории, с цялата ми щуротия и лудост, с която от малка съм свикнала да съжителствам, че ме приемате така, гола, незащитена, наивна, невинно споделяща себе си, разголила душа, нерви и сетива пред вас... понякога сама на себе си неясна и замъглена, друг път бясна и тревожна, трети път бяла и добра

Ами това е. Излях се. Олекна ми. Ураганът е заменен от топъл бриз. Подслоних се. Отново. Тук. И в мечешката ви компания. Сред дъх на дружба и аромат на приятелство. Благодаря ви

Пожелайте ми късмет, ще ми е необходим. Пожелайте ми равновесие, ще ми е нужно. Пожелайте ми баланс, така го искам в живота си

Пожелайте ми ясен поглед върху цялата гора, а не само някакви еднокъслечни наблюдения върху отделни дървета

Много ми е трудно, много ми е тежко, но приемам, че всичко това се стоварва отгоре ми с някакъв дълбок СМИСЪЛ, който още не мога да прозра, затова СМИРЕНО се оставям в ръцете на любящия жив Бог и го МОЛЯ за прошка, за всички грешки, които волно или неволно съм извършила досега, и го МОЛЯ да ми даде сили да мина с достойнство през този непознат за мен, твърде нов и рискован ЖИТЕЙСКИ УРОК, да го науча и да изляза след него още по-човечна, мъдра, добра, спокойна и разбираща, амин, Боже!