Така...отново съм аз

От 2-3 години се лутам в добавки и диети, за да преборя едни 5-9 кг.,т.е. ту останат 5, ту се вдигнат на 9, както беше в момента на стартирането на детокса вчера - 64кг. - това ми е тавана, в който вече изпадам в депресия

. Освен всичко друго мога да добавя и нечовешката апатия към почти всичко /освен детето де.../ - не ми се излиза, не ми се ходи на работа, не намирам повод да се посмея....ами...такива неща. За уточнение: висока съм 163см., целта ми е 55-57 кг. и разбира се самочувствие и положително отношение към всичко
Да споделя, че след вчерашния 1-ви ден на детокс се чувствам невероятно свежа и мисля, че днешния няма да ми е никакъв проблем. Снощи като си легнах към 22ч. почувствах много силен глад, но станах, изпих една малка чаша топла вода, изпуших 1 цигара

и премина....заспала съм.
Само да проверя дали съм разбрала добре поне основните неща, във вид на въпроси

, за което предварително се извинявам и обещавам, че занапред няма да питам толкова:
- 29.12. се започва захранването или 30.12?
- на 29.12. сутринта пие ли се отново ан.сол или не? А ако искам все пак да изкарам и този ден на сок и солта, може ли?
- Калкареата мога ли да я започна от утре или трябва да е по-нататък?
- в захранването, ако примерно реша обяда да ми е картофена салата с лук, може ли и малко зехтин да сложа?
А и от толкова много диети се чудя коя да избера за след детокса, нещо в което да няма задължителна закуска и да не се спира кафето
Много ще съм ви благодарна, ако отговорите на въпросчетата ми

и отново се извинявам и обещавам да не питам толкова занапред
Пожелавам на всички хубав последен работен ден от тази година