СЛЕД КРАЯ НА СВЕТА ДЕТОКСА ПРАВИ ЧУДЕСА

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: СЛЕД КРАЯ НА СВЕТА ДЕТОКСА ПРАВИ ЧУДЕСА

Мнение от Kleo »

Успех, Мире :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

В последния детоксов и работен ден за тази година ви повелашам прекрасно настроение.

Успех във всичко днес Момичета
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси, Дани, да ти се връща! :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Момичета, аз омазах детокса, така ме съблазни вчера една зелена салата с риба тон и царевичка :328 Затова реших да не си мъча душата, просто ще разтоваря от храна - цял ден сокчета и плодове, вечер салатка. Днес ми е добре така :1209
Успех на всички детоксващи! Радвам се на вашите постижения! :326
desirig

Мнение от desirig »

Здравейте, момичета! Днес ми е 3 ден, дано да издьржа, защото снощи ми беше много лошо чак ми се поврьщаше. Легнах си и сега сьм като парцал но рабира се продьлжавам. Кажете какао да пия за глава.
desirig

Мнение от desirig »

Не споменах, че сьм на портокали и грейпфрут. Не знам защо но не сьм си правила чай, тока грешка ли е!
curious

Мнение от curious »

Здравейте, момичета :) Аз съм нова, вчера се регистрирах, но от четене не ми остана време да пиша. Има какво да се научи в многобройните теми. Аз не можах да направя 3-дневен детокс, просто не знаех, че се започва от 26-ти, та започнах от вчера и то успешно :) Вече си изпих англ. сол и започнах с изцедените цитруси, но.....тук е и въпросът ми - не мога без кафе и едва издържам 30 мин. след солта и започвам с кафето /поне малко, колкото за 1 цигара/и чак след това започвам сока. Много ли е грешно?
И още едно въпросче: нали пълнолунието е до днес около обяд, това значи ли, че точно тогава трябва да приключи и детокса?
След малко ще се включа пак, за да се представя подобаващо :lol:

ПП.: объркала съм се, то започвало от сега в 12:21ч., та значи до утре в 12:21ч, така ли?
Последно промяна от curious на 28 Дек 2012, 09:56, променено общо 1 път.
desirig

Мнение от desirig »

Ппьлнолунието е до 29.12 12г., така, че днес е третия детоксов ден. Успех!
олеся

Мнение от олеся »

И аз продължавам днес. До сега само съм изпила солта,обелих цитрусите. Нещо съм без настроение. Родата ме изненада неприятно за Коледа и сега съм се умислила как да реагирам, та ни ми се яде, ни ми се пие. Искам да избягам някъде и да се скрия от тая простотия дето се е пропила навсякъде.
curious

Мнение от curious »

Така...отново съм аз :) От 2-3 години се лутам в добавки и диети, за да преборя едни 5-9 кг.,т.е. ту останат 5, ту се вдигнат на 9, както беше в момента на стартирането на детокса вчера - 64кг. - това ми е тавана, в който вече изпадам в депресия :328 . Освен всичко друго мога да добавя и нечовешката апатия към почти всичко /освен детето де.../ - не ми се излиза, не ми се ходи на работа, не намирам повод да се посмея....ами...такива неща. За уточнение: висока съм 163см., целта ми е 55-57 кг. и разбира се самочувствие и положително отношение към всичко :)
Да споделя, че след вчерашния 1-ви ден на детокс се чувствам невероятно свежа и мисля, че днешния няма да ми е никакъв проблем. Снощи като си легнах към 22ч. почувствах много силен глад, но станах, изпих една малка чаша топла вода, изпуших 1 цигара :oops: и премина....заспала съм.
Само да проверя дали съм разбрала добре поне основните неща, във вид на въпроси :oops: , за което предварително се извинявам и обещавам, че занапред няма да питам толкова:
- 29.12. се започва захранването или 30.12?
- на 29.12. сутринта пие ли се отново ан.сол или не? А ако искам все пак да изкарам и този ден на сок и солта, може ли?
- Калкареата мога ли да я започна от утре или трябва да е по-нататък?
- в захранването, ако примерно реша обяда да ми е картофена салата с лук, може ли и малко зехтин да сложа?
А и от толкова много диети се чудя коя да избера за след детокса, нещо в което да няма задължителна закуска и да не се спира кафето :roll:
Много ще съм ви благодарна, ако отговорите на въпросчетата ми :923 и отново се извинявам и обещавам да не питам толкова занапред :)
Пожелавам на всички хубав последен работен ден от тази година :)
desirig

Мнение от desirig »

На 26,27 и 28.12.12 пиеш анг.сол а на 29.12 захранваш. Аз пия кафе и немисля, се е прблем.
За калкареата не знам някой по опитен трябва да ти отговори.
Успех!
Заключено