АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справим

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
droidd
Философска система

Re: АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справ

Мнение от droidd »

Мими, ако болките ти станат нетърпими /дай Боже да не се случи/, пробвай със
Спаскуприл
spascupreel-50.jpg
(71.28 KiB) Свалено 416 пъти
...така ще спасиш детокса. :524
naskomimi

Мнение от naskomimi »

droidd написа:Мими, ако болките ти станат нетърпими /дай Боже да не се случи/, пробвай със
Спаскуприл
spascupreel-50.jpg
...така ще спасиш детокса. :524
:329 :826 :329
srundak

Мнение от srundak »

Добро утро, мили дами!

И аз вече съм наляла малко английска сол в жилите ;) - то една трета вече отмина, а усещането за глад едва ли ще е толкова силно като вчера.
Аз изкарах добре нощта, с изключение на усещането за страхотен студ, винаги ми е било студено по време на детокс, но този път беше направо адово... бях с вълнени чорапи, които не ги и усещах на краката си, толкова ми бяха вледенени. Това май беше добре като цяло - показва процес на изчистване, или бъркам?
А, съвсем между другото, детоксикацията по пълнолуние е набрала голяма сила. Вчера един колега отказа поредните почерпки в работата и каза, аз съм на един режим по пълнолуние... та, бавно и полека, май започва да става популярно.
Поздрави
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Добро утро и от мен! :954

Стартирах стандартно с ансолче още в 7ч. Изпих си кафенцето и сега ме чака дъхав бъзов чай. Цитрус пресата е на линия и след малко ще я пусна в действие. Засега реших да съм по стандартната схема - с цитрусов сок, може довечера салата моркови / че още кърмя малката щерка / , но само ако зверски огладнея :).

Таралежка имаш моите огромни поздравления за постигнатите резултати. Дерзай - ще постигнеш това, което искаш! :524

Успех на всички!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

Със солта се срещнахме още в 4,00 часа и вече съм на 1 литър течности.

Успех на всички
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Тук съм. Изпихме солта с КИКИ . Сега съм на топла вода ,по -късно на фреш . Taralegka успех с детоксите и дано всичко изчезне . Пий много морковен сок , сребърна вода и алое . Потърси инафо има във форума . Надявам се да преоткриеш себе си и да си изградиш нов начин на живот и хранене. И добре дошла тук . Успех на всички! Аз стартирам с 67.4кг
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
naskomimi

Мнение от naskomimi »

srundak написа:Добро утро, мили дами!
та, бавно и полека, май започва да става популярно.
Никога не съм била по модерните неща, но това ще е най-прекрасната мода, която ще следвам. :524
Дано си права, наистина...аз също забелязвам, че всеки месец хората, които правят детокс, се увеличават. Това е страхотно! Страхотно е, че все повече хора се обръщат съм здравето си и осъзнават какви боклуци ядем и как имаме нужда да помогнем на организма да се пречисти поне малко от тях! :922

...Аз имам въпрос към по-вещите от вас - има ли проблем да си пия клеевата тинктура и по веднъж хомеопатични гранулки на ден? Защото правя опашката след антибиотик на д-р Михайлов и хич не се замислих и вчера си изпих туята....за клеевата също си помислих, че не е проблем...дано не съм сгрешила и дано ме осветлите по въпроса...
danid
Философска система

Мнение от danid »

Няма проблем, пий си ги
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
naskomimi

Мнение от naskomimi »

danid написа:Няма проблем, пий си ги
Благодаря! :1122
Petunija

Мнение от Petunija »

Здравейте, готини мацки!

Тук съм, с двудневен детокс. По правилата!
Лошото е, че още след изпиването на солта ме заболя главата, сигурно е случайно, но хич не исках да имам усложнения. На нова длъжност съм, свързана с много нерви, динамика, клиенти и нотариуси и ми е свръх притеснено да не стане напечено докато съм в среща.
След предния тридневен детокс, бях свалила 2,5кг, които си върнах без особени усилия. Цял месец ме боли гърло, а очаквах като съм се прочистила, да съм по-здрава.

Имам въпрос - каква вода пиете? Дайте ми марка на по-алкална вода!!!Изобщо РН нищо не ми говори и не знам каква да си купувам. В офиса сложиха някакви машини за вода, които пречистват чешмяната. Скептична съм, но поне не мирише и не е толкова гадна като ако я пиеш от чешмата директно.

Цитрусите доста са поскъпнали, портокалите са кухи и сухи, та не знам как ще я карам следващите месеци. Нека вещите да дадат формулата за пролетни детокси.

Хайде, успех на всички. просто не знаете, колко добре се чувствам с вас - давате ми сили и увереност. Лек и усмихнат детокс! :954
pepa777

Мнение от pepa777 »

Здравейте и от мен, вчера мина добре, днес за сега всичко е наред - солта я изпих в 6.30 и после почнах чая , засега съм изпила литър и половина и съм изяла два портокала. Моята цел също е сваляне на килограми аз вчера стартирах от 70.7кг искам вече да видя шестицата на кантара , но и да се задържи. Успех на всички!!! :954 :954 :954
Заключено