Моите желания, цели и обещания

Публикувай отговор
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Моите желания, цели и обещания

Мнение от Ванчето »

Привет!
Трябва да се отчитам, но честно казано в главата ми е един малък хаос и не знам от къде да започна... :1062
Като начало може би е най-добре да се похваля с един изключително успешен за мен детокс! За първи път не бях на сок от цитруси. Бях си подготвила 15 ябълки с мисълта да хапвам по 3-4 на ден, но истината е ,че нямах нужда от тях! Првите 2 дни хапвах само по 1 вечер, на трятия си хапнах 2. Изкарах тези три дни само на вода и много чайове - 4-те билки, мате, зелен, маточина. Резулатът е повече от задоволителен за мен : -2,4 кг след двудневно захранване! Ха сега да видим, дали ще се успея да ги задържа! :lol:
С останалите неща си продължавам.
През изминалите 5 дни не съм тичала и не съм правила никакви други физически упражнения. От една страна, защото по време на детокс нямам много сили за по-сериозни натоварвания, от друга факта, че почти по цял ден сме навън с малкия, възползвайки се от хубавото време и аз постоянно съм си в движение около него, кога ходейки, кога подтичвайки за да го хвана... От утре стартирам отново с тичането, скачането на въже, клякането, коремните преси и всичко друго, което ми дойде на ума и за което ми останат сили!
Хранителният ми режим си остава същия, нищо не съм променяла и не съм добавяла или изключвала.
В момента актуалните ми килограми са 62 от тази сутрин. Но от утре може би вече ще виждам на кантара 63... Но нощо, и на тях ще се радвам!
Вече се вижда, че съм свалила килограми, дори и мъжът ми днес го отбеляза! :1216 Но борбата с целулита продължава и определено мога да кажа, че ще бъде доста продължителна... Май ще се наложи да се запася с допълнителни дози търпение и упоритост! Е няма как иначе, няма да се оставя гадния целулит да победи ината ми! Ще е голяма излагация ако стане...!
Малко от тук, малко от там, но това е от мен за днес!
Лека, спокойна и много приятна вечер на всички мецанки! :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Леле майко...!
Като видях колко много правописни грешки съм допуснала в предишния си пост си казах : "Добре, че учителката ми по български език не посещава този форум...!!!"
Ужас! :oops:
:1069 :1069 :1069
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:В момента актуалните ми килограми са 62 от тази сутрин. Но от утре може би вече ще виждам на кантара 63... Но нощо, и на тях ще се радвам!
А стартира на 67,300 - върнах се специално на първия ти постинг да проверя :) :) ..... Смятам, че това е страхотен успех за 2 месеца предвид и това, че на теб са ти финални килограми. Т.е. нямаш да сваляш 15-20, когато най-лесно се губят 4 кг! Така че, Бъни, страхотно се справяш!!!! :326 :326

Целулитът на никого не се е дал лесно. Според мен ако няма масажи, много трудно може да се постигне един видим резултат. Но пък дано ме опровергаеш.

Аз също нямам сили да тичам като съм на детокс - мисля, че е разбираемо. Но вече се вижда началото на хубавото време и смятам, че ще имаме все повече поводи да сме навън. Дано и на теб да ти остава време, че с малки деца...... не е лесно.
Бъни написа:Леле майко...!
Като видях колко много правописни грешки съм допуснала в предишния си пост си казах : "Добре, че учителката ми по български език не посещава този форум...!!!"
Ужас! :oops:
:1069 :1069 :1069
А учителките ни да не ни критикуват за онлайн-правописа - ако имахме времето и спокойствието да пишем изрядно, щяхме да сме писатели с кариера.... макар че и те си имат редактори. :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Хайде и тук да драсна няколко реда преди да се запътя към тъй съблазняващото ме топло и мекичко легло...
Килограмите са 63. Задържах ги за сега. Днес си направих ПОД. През изминалите 4 дни ме мъчеше някакво адско главоболие, което така и не успях да разбера на какво се дължи. Но Слава Богу днес вече го няма...
Черита, определено и аз мисля, че целулита без масажи трудно ще се пребори. Откровенно казано, се надявах на някакви, макър и минимални резултати след толкова време, но явно и отслабването което се случи допринася по някакъв начин за по-трудното му премахване. Мисля си, че на кожата все пак и е необходимо време , за да може да си възвърне еластичността. Аз със сигурност ще продължа да си спазвам всичко, което и до сега от стартирането на моята темичка. По принцип моите 3 месеца изтичат преди априлския детокс, но заради конкурса ще продължа до края на април. Само дето ще детоксвам само 2 дни през следващия месец, защото на 13-ти моето малко момче ще пораства :D и ми се иска празника да си е празник. Друго какво да добавя към отчета си: продължавам с тичането и коремните, но за съжаление не всеки ден. Избрах си някои от упражненията на Руми и вече ги пробвах повечето. Резултатът е доста силна мускулна треска, но пък нали точно така и трябва да бъде, за да се постигне нещо. Не успявам да направя всичките повторения, но се надявам, че лека полека с течение на времето и това ще стане. А мъжът ми вече всеки ден ми казва, че си личи , че съм отслабнала! Преди 2 дни дори ми се наложи да си направя нова дупка на колана, защото вече ми е доста широк! Това разбира се много ме зарадва! Ето тези, макър и малки победи ме мотивират и ми дават сили да продължавам и да не се отказвам! Знам, че нещата не могат да се случат като с магия, за седмица или две. Така магично само се качват килограми, да речем по време на бременност :1062 :1062 :1062 Да видим колко време ще мине до момента във който влизайки в този форум ще мога да напиша с главни букви "Момичета, аз успях! Постигнах всичко, което съм искала!"
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет от мен!
Аз докато се наканя да дам отчета за тази седмица, то станало време за следващия...
Може би се позабавих, просто защото нямам кой знае какво за отчитане. Нещата при мен си влязоха в един постоянен ритъм и нямам резки промени. Продължавам си с хранителния режим и малко спорт ( напоследък наистина е малко) и в резултат на това успявам да задържа килограмите на 63. Правя си редовно разтоварващите дни. Мисля си, че те се оказват наистина много важен фактор в задържането на сваленото до момента. Друго като че ли нямам какво да добавя. Мислех си да си мерна пак обиколките, НО... се оказа че шивашкият ми метър, с който ги измерих предишния път , много изненадващо и невероятно как... е добил крака и е "изчезнал" от мястото си!!! А мойте опити да го намеря останаха без резулат. Децата съответно не знаят къде е... :) Милите, те никога нищо не правят и никога нищо не знаят...:)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни, шивашкият ти метър намери ли пътя до дома?! :lol: :lol: ..... Ох как са ми познати тези неща и на мене! Аз мисля, че е добре, че задържаш килограмите... Даже тази цифра не е ли близо до желаните от теб килца?! Ако се справиш с целулита, смятам, че ще си много близо до 60..... Обаче там битката си е неравна.

Еййй, колко е драго да има овнета по този всят :1062 . Бъни, естествено, че ще си изпразнуваш празника спокойно.... Аз също няма да се включа и този път, че тази събота и неделя сме на шато Старосел, ааааааа около 16-и и 17-и април винаги съм заета..... да празнувам собствения си и рождения ден на мъжа ми :mrgreen: .

Браво за това,че си се запалила по упражненията на Руми. Сигурна съм, че ще имаш успех... някакси без да съм пробвала каквото и да е от нея, успявам да й вярвам, че е способна и знае какво прави и препоръчва на другите. Пожелавам си да видим и от теб едно "ПРЕДИ" и "СЛЕД" както при Тити.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Ах, Чери! Все се чудя как така се получава добро съжителство между двама "рогати" в едно семейство... Имам в предвид моето семейство, понеже аз съм козирог, а пък мъжа ми телец и се рабираме смея да кажа много добре, почти идеално :) ! А ти просто ме шашна още повече : вие и двамата сте овни!!! Аз само да кажа, че по принцип със зодия овен се разбирам много добре. От тази зодия са майка ми, сестра ми, зет ми, една много добра приятелка, а сега и малкият ми син Мартин! Колко хубаво, колко много празници има през този месец! Ние в неделя на 13-ти ще празнуваме освен рождения ден на детето и Цветница. На този празник аз имам " светец" . Така се казва в нашия край във Видинско, някой хора от други части на страната съм чувала да го наричат още " курбан". На 14-ти пък е св. Мартин и съответно ще имаме имен ден. На 01.04. пък имахме годишнина от сключването на брак. Като прибавим и Великден и се получава цял празничен месец! А пък през май продължаваме с рождения ден на мъжа ми на 5-ти и именния ден на големия ми син на 6-ти! И след толкова празници, просто не знам как ще успея да запазя сваленото до момента!
Шивашкият ми метър още не се е появил и вече започвам да мисля с какво друго бих могла да свърша същата работа... Трябва да измисля нещо... Ще питам и Милото, той винаги измисля някакви нестандартни решения!
За снимките "преди" и "след" и на мен ми се иска... Но гледам реалистично на нещата и мисля, че ще трябва да мине още доста време, докато постигна добри резултати. А пък и отчитам като пропуск от своя страна факта, че не съм се сетила да се фотографирам когато започвах и бях 67 кг. Нищо. За минали неща няма да съжаляваме...! Наистина съм близо до целта с килограмите,само и целулита малко да поизчезне и ще съм много, много щастлива през лятото! :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Здравейте!
Точно 10 дни от както не съм писала тук...
Умишлено изчаках да мине детокса + захранването, за да имам някакъв резултат да отчета, но такъв не се получи. Да, веднага след приключването на детокса бях -2,400 кг, но и тях вече ги няма. Явно схемата ми от два дни детоксикация и един ден захранване не даде резултат. Друго си е 3дни класически детокс с двудневно захранване... Тогава при мен идват резултатите, които освен всичко се и задържат във времето. Та значи актуалните ми килограми към момента са 63. Но се чувствам добре с тях! Разбира се ще се опитам да посмъкна още малко, но за себе си открих , че и тези на този етап ме задоволяват... Ще видим, времето е пред мен.
Купих си нов метър, по-точно 2. Тъкмо ако единия отново изчезне ше ми остане другия. Дано...! Но и в мерките нямам промяна, не мога да се похваля дори и с един сантиметър минус. Трябва да се потрудя повече, то се е видяло!
Друго ново нещо, което забелязвам от известно време насам, е че кожата на лицето ми и косата ми започнаха да се омазняват много бързо. Това за мен е странно, защото винаги съм имала суха кожа и доста суха коса, която с дни не се омазняваше. Но вече не. Това ме навежда на мисълта, че промяната която предприех се отразява на целия организъм, само дето за едни неща е добре, пък за други не чак толкова. Ама то 2 добри... трудно.
Купих си спирулина. На хапчета е. Още не съм започнала да я пия. Искам да завърша цикъла който си бях намислила с определените неща, а след това ще поумувам и ще си направя нова програма. Това значи след края на конкурса на Тами. Стартирам с различната програма на 1.05. , но още не съм измислила точно каква ще е ... Между другото сблъсках се с различни мнения (из нета) за спирулината. Ако някой е ползвал може ли да ме посъветва каква дозировка да приложа и горе-долу за какъв период от време. Ще съм много благодарна!
Ами друго май не се сещам. Това е за сега.
Желая на всички весели и незабравими Великденски празници!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни, възхищавам ти се на желанието, ентусиазма и търпението, с които подхождаш към целта си. :326 Доста отдавна не бях виждала по-спокоен, мотивиран и позитивно настроен отслабващ :lol: . Подобно на моите реакции, по-скоро съм навикнала да чета мнения на хора, които се тръшкаме от неуспехите, анатемосваме храни, кантари и т.н., "мятаме" велики оправдания и накрая... омърлушено и с унило наведена глава споделяме с половин уста, че нещата не са се получили!!! Поздравявам те за това постоянство и тази увереност, която всеки път виждам в постингите ти тук!!! Чудя се и се мая от известно време... каква зодия си :1062 :1062 . Първоначално клонях към ВЕЗНИ, но най-голямата ми приятелка е тази зодия ииии е вечно на двете крайности в едно мнение - все ги претегля и накрая все не стига до баланс. :mrgreen: Другата ми приятелка от училище е ДЕВА... но тя пък е доста нерешителна, така че отхвърлих версията за това да си дева. Някакси от писаното от теб дотук не виждам нищо характерно за огнено-рогатите "прегорели" от амбиции :mrgreen: зодии като овен и стрелец. И залагам на лъв, телец или рак.... :oops: :oops: Чакам с нетърпение да си "признаеш" :1062 :923 .

И още нещо ми е любопитно - новата ти програма от първи май. Интересно ми е какво ще търсиш от нея, т.е. какво ще бориш. Иначе за омазняването на лицето и косата - приемаш ли калкарея карбоника?!

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа:Бъни, възхищавам ти се на желанието, ентусиазма и търпението, с които подхождаш към целта си. :326 Доста отдавна не бях виждала по-спокоен, мотивиран и позитивно настроен отслабващ :lol: .
Ами просто не съм се настройвала за някакви супер бързи и магически резултати. Всеки трезво мислещ човек трябва да е наясно, че магическите пръчици са само в детските филмчета :1062 ! Всъщност мисля си, че съм толкова спокойна, защото аз нямам кой знае колко много за сваляне и положението не е критично. На моята височина сегашните килограми не са прекаленни. Ако имах да смъквам 20/30 кг сигурно и аз щях да нервнича, да мрънкам, да бързам... А и по принцип съм спокойна личност , като изключим двете диванета вкъщи, друго нещо трудно може да ме извади от равновесие... :lol:
cchery написа: Чудя се и се мая от известно време... каква зодия си :1062 :1062 . Чакам с нетърпение да си "признаеш" :1062 :923
Чери, аз вече съм си "признала" :1062 , ето тук, в предпоследния ми постинг:
Бъни написа:Ах, Чери! Все се чудя как така се получава добро съжителство между двама "рогати" в едно семейство... Имам в предвид моето семейство, понеже аз съм козирог, а пък мъжа ми телец и се рабираме смея да кажа много добре, почти идеално :) !
Рожденната ми дата е 20.01. Вярно, точно на границата между козирог и водолей, но повечето черти на характера ми са на козирог.
cchery написа: И още нещо ми е любопитно - новата ти програма от първи май. Интересно ми е какво ще търсиш от нея, т.е. какво ще бориш. Иначе за омазняването на лицето и косата - приемаш ли калкарея карбоника?!
Като цяло ще се опитам да задържа постигнатото до момента и ако е възможно да добавя нови минуси към кг-те и обиколките. Реших, че имам нужда от промяна, понеже вече повече от 3 месеца спазвам тази си програма и явно достигнах максимума от нея. Някой неща ще запазя, други не. Не знам точно, не съм го измъдрила още... :1062 Надявам се , като вкарам нови неща да продължа с положителната тенденция - сваляне на килца!
Не приемам калкарея карбоника, но си мислех да я включа от 1.05. Защо?
И още нещо: само ти пишеш и ме подкрепяш тук в моята си темичка, за това искам да ти кажа, че съм ти много благодарна! Друго си е човек да чуе някоя окуражаваща дума, от време на време похвала... Друго си е...! Дава ти допълнителен стимул.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Бъни написа: А и по принцип съм спокойна личност , като изключим двете диванета вкъщи, друго нещо трудно може да ме извади от равновесие... :lol:
Както децата могат да ни сложат на място едва ли има друг на вселената, който да се справи така добре :1062
Бъни, темичката ти е много полезна, защото има много позитивизъм в нея :954 Аз съм от тия дето имат да смъкват по много и все мрънкат и бързат и е хубаво да прочета от страни, че нещата не се случват толкова бързо колкото ни се иска.Последните килограми се смъкват трудно, но аз вярвам, че ще се справиш :940 Щом се движиш в правилната посока и не се отказваш няма начин да не стане.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Публикувай отговор