Трябва да се отчитам, но честно казано в главата ми е един малък хаос и не знам от къде да започна...

Като начало може би е най-добре да се похваля с един изключително успешен за мен детокс! За първи път не бях на сок от цитруси. Бях си подготвила 15 ябълки с мисълта да хапвам по 3-4 на ден, но истината е ,че нямах нужда от тях! Првите 2 дни хапвах само по 1 вечер, на трятия си хапнах 2. Изкарах тези три дни само на вода и много чайове - 4-те билки, мате, зелен, маточина. Резулатът е повече от задоволителен за мен : -2,4 кг след двудневно захранване! Ха сега да видим, дали ще се успея да ги задържа! :lol:
С останалите неща си продължавам.
През изминалите 5 дни не съм тичала и не съм правила никакви други физически упражнения. От една страна, защото по време на детокс нямам много сили за по-сериозни натоварвания, от друга факта, че почти по цял ден сме навън с малкия, възползвайки се от хубавото време и аз постоянно съм си в движение около него, кога ходейки, кога подтичвайки за да го хвана... От утре стартирам отново с тичането, скачането на въже, клякането, коремните преси и всичко друго, което ми дойде на ума и за което ми останат сили!
Хранителният ми режим си остава същия, нищо не съм променяла и не съм добавяла или изключвала.
В момента актуалните ми килограми са 62 от тази сутрин. Но от утре може би вече ще виждам на кантара 63... Но нощо, и на тях ще се радвам!
Вече се вижда, че съм свалила килограми, дори и мъжът ми днес го отбеляза!

Малко от тук, малко от там, но това е от мен за днес!
Лека, спокойна и много приятна вечер на всички мецанки!