ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
futarela
Философска система

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от futarela »

ЕЕЕЕ Мили мои момичета БЛАГОДАРЯ за пожеланията и подкрепата! Много сте ми мили :329 Еми радавам се ,че ушенцето така бързо е оздравяло.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте и от мен.Пожелавам ви здраве на всички.
Ver

Мнение от Ver »

valrus написа:Здравейте и от мен.Пожелавам ви здраве на всички.
Вале, много си лаконична. Надявам се да сте здрави :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добър СЛЕДобед от мене :D :D :D . Докарах го до включване във форума. Сутринта тръгнах да пиша нещо в темата за днес на "Денят е прекрасен" и си останах така и без включване тук. После пък служебни ангажименти. И сега след като си довършвам третото пържено кюфте от обяда, донесен в офиса :622 , сядам да пишаааааа. После със сигурност ще ми се :951 и ще видя как ще се боря с това. И пак да ви попитам: ИМА ЛИ И ДРУГ, НА КОЙТО ДА МУ СЕ СПИ ТАКА НЕИСТОВО ТЕЗИ ДНИ?!?!?!? :523

Иначе прибирането от Горна мина бързо, лесно и приятно - слушахме музика с децата, викахме заедно, смяхме се. И за 3 часа се докарахме. Даже и времето беше с нас и не ни валя. И знаете ли какво се случи в Горна?!? Ами като тръгвах натам и двата ми телефона имаха достатъчно заряд в батериите си за по 2 дни. Аз забравих да им взема зарядните и в един момент личният ми телефон "умря" още в събота - падна батерията. Служебният, който е и с по-държелива батерия реши, че явно телефон не ми трябва и падна в неделя. Музика в колата, когато няма радиообхват по пътя, слушаме през моя МП3 плеър - добре, ама и неговата батерия взе че падна в събота :1062 :1062 :1062 и съответно не бях му взела кабела за да го заредя. И така - 3 устройства с мене и трите не ми вършеха никаква работа вчерашния ден...... :328 Май е време аз да си заредя батериите и да не забравям повече тези неща. А този извод се наложи още повече след снощи, когато като се прибрахме в София, се обаждам на майка да й кажа, че сме си пристигнали живо и здраво и тя ми вика "Аз правя колет!". Притесних се - какъв колет, викам, при положение че багажникът ми на комбито беше толкова пълен с буркани, олио, зеле и др. продукти, че куфарът ни с дрехите беше сложен в купето?!?!? И тя вика: "Я се огледай и виж дали не ви липсва нещо?!". Мисля, мисля и като не се сещам, тя ми помага - забравила съм зимните якета и на трима ни в Горна :roll: :eek: :shock: :128 :fan :fan . Еми, голяма съм работа..... точно като две малки :1069 :1069 :1069 .

Та след малко ще ходя до гарата да си взема колета със.... зимни якета. Иначе тази нощ най-сетне спах както трябва - на удобно място, непробудно и пълноценно. Но в 7.05 часовникът звъни и вика: "Ставай, Анелияяяяяя, да ходиш да бягаш!" Ходиш, ходиш, ма къде толкова да ходиш като навънка пак вали дъждец :126 :126 :126 ! Егати, събота и неделя грам не валя, днес като ми трябва сухо време и нема........ Ядосах се, измъкнах степера в кухнята и му се метнах - 20 минутки качване на стълби. Пфууууууу, дано да има същия ефект като тичането. Иначе засега задържам сваленото килце от Париж и съм зациклила на 75.5 кг :326 :326 :326 . Миналата седмица даже видях и на кантара 74.4 кг покрай тревогите с Бели, но не искам така да отслабвам. Белинка си е все още така - почесваща се и като че ли от вчера малко имаме напредък. Днес ще я водя на педи - едно че й трябва бележка за проведен профилакт. преглед за градината и второ да си каже и тя мнението.

Фютанче, ти сега, като ..... такова.... си станала шефкиня :221 :221 .... ще си говориш ли с нас - простосмъртните?!?!? :roll: :roll: :1069 :1069 Много ти се радвам на успеха - заслужаваш го!!!!! Ти си добър човек, а добрите хора заслужават най-хубавите неща. :326

Емката......, наистина се радвам на сълзите ти от тази сутрин :) ......... на снощните обаче - НЕ :428 . Алексчето ще опровергае всичките ти тревоги и утре ще ни се хвалиш още повече :828 :828 .

Емииииии, другата ни Еми, знаеш ли, че твоето НЕприсъствие е било онази празнина, която ми се въртеше като усещане, влизайки тук. Аз влизам, изчитам каквото има, призовавам този или онзи да се включи и понякога забравям други.... и в един момент ми се появява постинг с автор Еми-1 и се сещам какво ми липсва. Да, и Марчита рядко я виждам, и Исето Григорова, но пък с тях контактувам по друг начин. И Линдуша като се изгуби знам къде да я намеря.... виж теб - не. Така, че се радвам, че се появи. Надявам се, че сте добре.

Асита, много ти се радвам на бодрото настроение и ми се ще ...... ей тъй.... да намираш време да го вмъкваш тук и през работните дни :427 :1074 . Айде да те подмамя с нещо..... :221 Pandemic на Accept.

Ми май е това засега.....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Ми, добре Вер, ето, слагам си цвят- моите любими маргаритки. Виж колко съм послушна. :221
Да ви се оплача. Ходя от една седмица по магазините да си купя някоя дрешка и обувки, че искам малко да сменя имиджа, нали търся работа. Ама нещо не ми се получава беее :126 Нищо не си харесвам, или ако си харесам, то няма размер като за мен...или е безбожно скъпо.Да си призная половината от свалените килограми съм си ги върнала :oops: И така се ядосвааам. Затова и реших да сменя тактиката и да пробвам с Вер допълнително след детокса прочистване, дано да ми се обърне късмета. Ще се старая да мисля позитивно и да бъда по-спокойна.
Черииии, голям си образ, все ти се случват едни такива нещицааа. Голяма веселба е паднала. То добре, че не е много студено времето. А и мама нали е от отряда за бързо реагиране :326 А ракиджоската как е, пробвахте ли я? :960
Чао , до после мацки.
Ver

Мнение от Ver »

марчи написа:Ми, добре Вер, ето, слагам си цвят- моите любими маргаритки. Виж колко съм послушна. :221 .
Само така!
Сега ще направим режима и ще си влезнеш във всички дрешки :) Продължавай да слушкаш и няма да имаш никакви проблеми ;)
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

:421 :224
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

asiatano написа:Ееееее Чери ти си №1 ПАРЧЕТО Е СУПЕР МНОГО БЛАГОДАРЯ :fan :fan :fan :fan :fan
Ееееееееее, Аси, радвам се, че те има да споделяме тази краста..... метъла :954 :954 :954 . А и не само. Днес беше особен ден за мен......... казвам ви особен, та чак....... не е истина. Но пък завършва добре. Въпреки, че ми се спи, някакси не ми се ...... заспива. Гледам обаче, че няма много фенове на писането по нощите. Марико съвсем я изгубихме из Осъм..... и ще требе да си лягам. Пък току-що виж утре не вали и ще мога да бягам. :1044 :1044

Ми...... лека нощ, другарки. И до нови и по-усмихнати срещи утре :) .

[img]http://www.good-cook.ru/i/big/2/c/2c318 ... 0f8f4d.jpg[/img]

[img]http://2photo.ru/uploads/posts/4268/200 ... fremov.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Чери страхотни картини! Така се изненадах като ги видях и се усмихнах. Ох шефка ,шефка ама дано да се спаравя ,че иначе ще е голяма излагация. Сега си пия кафенцето и и ми толкоз готско ,че си пишем тук . И днес Марико е пуснала един ного точен поздрав :326 Марчи да ти споделя и аз искам малко да сменя гардероба ,но като гледам какви цени са по магазините ....... май нямя да ми се получи. Хубав ден на всички!Вер тези дни си много в мислите ми. Герданчето е все със мен !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Мари-ко, чудесно Топло, Нежно и Силно завръщане :)
Фюти, :329
Заключено