Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Мнение от Kleo »

Мога да споделя цените, да. 25 евро на нощ за студио за 3-ма/4-ма човека. При резервиране още през март месец обаче. И за периодите май, началото на юни и септември. Ние си платихме първите осем нощувки, останалите ни бяха подарък от сестра ми и зет ми. Иначе нямаше да можем да издържим финансово толкова дълго там. Храната си я бяхме накупили от Кауфланд, тя също ни стигна за около седмица, после дойдоха родителите ми с нови провизии от България. През цялото време си готвихме. Идеални условия за всичко!!!

През юли и август цените са доста по-високи, както и ако отидеш на място или резервираш в последния момент.

400 лева нощувките, 140 лева бензинът, около 200 лева храната и 160 лева джобните за там, значи не сме изхарчили повече от 900 лееа общо за всичко. Добре е. За толкова време и при такива условия, и то с дете, и е чужбина.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

Аз нямам никакви планове за лятото,
но предпочитм срещата да е сб/нед
някъде по близо до София :))))

Много претенциозно, знам :1028
(Узана ми е далеч, пък и вече бях там :222 )

Но разбира се, това нищо не значи :)
Не значи например, че вие не може да се
срещнете там, пък аз после да прескоча до Черни вит
с още някой който е навит :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес е най-дългият ден в годината :954 от утре денят започва да намалява. Ако ще берете билки, направете го днес или на Еньовден, тогава ще бъдат най-лековити. Колкото до срещата, аз съм и за Узана, и за Черни Вит, и за Копривщица, където реши мнозинството! При мен проблемът е в това, че съм зависима откъм транспорт! Не шофирам, това е. Иначе мерак за форумна среща имам за трима!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

NO COMMENT ... ЕЙ НА ТОВА МУ СЕ ВИКА СИЛА НА ДУХА!!!

Забележка: Клипът да не се гледа от никой, който не иска да се разстройва. Иначе е много красив и пълен с естетика. Музиката също е хубава.

[youtube]LnLVRQCjh8c[/youtube]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://www.dnesbg.com/wp-content/upload ... iday-3.jpg[/img]

Желая на всички мецанки, мечоци и меченца хубава и усмихната неделна вечер! :1211 :1211
Красиво и щастливо ЛЯТО! :954 :954 :954
И прекрасна нова седмица, пълна с успехи, радост, здраве и сбъднати мечти! :524 :524

[img]http://animacii.net/images/stories/pict ... /0806n.gif[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Деска, аз се отказвам да гледам видеото щом може да ме разстрои.... като се знам каква съм ревла.... особено пък когато виждам хора в неравностойно положение..... ако така мога да се изразя. Благодаря за пожеланията за вечерта, седмицата, сезона, годината и вечността :1062 :1062 :922 !!

Ние днес ходихме до ИКЕА - имах идея да си купя точно 3 неща. Е, прибрахме се с общо 4 и нито едно от тях не е някое от предварително замислените :plezya se :lol: ... Ама...... кво да се прави. Малко си позволих да кръшна от режима ми и хапнах рибното меню на ИКЕА и се чувствам добре. :) Друго интересно, вярвайте ми - НЯМА..... Два напълно прозаични почивни дни, прекарани повече вкъщи, но... някакси много разтоварващи.... Аааа, сетих се - с Момчил имахме по 1 подаръчен ваучър за книжарници Ориндж и вчера изкарахме 1 изключително приятен час там докато си изберем книги.... казвам ви - това е като свещенодействие за мен :) . Имаме вече по 2 нови заглавия и половина :1062 :1062 .... половината е петата книга на любимия и на двама ни Питър Мейл и този път е разказ за Корсика. :954

За съжаление колата ни е в тежък ремонт :???: и ще се набълбочим яко с пари за ремонт..... и в този момент ми е триж пъти по-гузно, заради простотията с ръката ми и сумата, която в момента се намира в китката ми :oops: :oops: ..... Ама .... има ли нещо, което мога да направя, че да променя нещата.... :cry: :cry: .... Навън времето е все така интересно - днес сутринта валеше невероятно романтично.... Пухи ми лежеше на врата и мъркаше, а Артьо се разтягаше на тоалетката :mrgreen: :mrgreen: .... приятно събуждане, подплътено от изключително късното ставане на децата - "излюпиха се" в 11,30 часа :1215 .... Изпих си кафето и почти си привърших поредната книга на любимия ми Родригеш Душ Сантуш :954 .

Идеята за Узана много ми хареса... само трябва да проведа политика с Момчил :lol: :lol: . Но може и по-близо да се съберем - Копривщица също е опция. Имаше едно страхотно място някъде на подбалканския път.... ама дали ще се сетя сега?! :1044 :1044 Но обещавам да се понапъна де... :1062

Хайде спокойна вечер! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Абе, Деси, сега видях чак :954 - последното ти мнение тук е №5555! :D

[img]http://s1.postimg.org/z1v9r1nnv/Dessy_5555.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

cchery написа:Деска, аз се отказвам да гледам видеото щом може да ме разстрои.... като се знам каква съм ревла.... особено пък когато виждам хора в неравностойно положение..... ако така мога да се изразя. Благодаря за пожеланията за вечерта, седмицата, сезона, годината и вечността :1062 :1062 :922 !!
Ние днес ходихме до ИКЕА - имах идея да си купя точно 3 неща. Е, прибрахме се с общо 4 и нито едно от тях не е някое от предварително замислените :plezya se :lol: ... Ама...... кво да се прави. Малко си позволих да кръшна от режима ми и хапнах рибното меню на ИКЕА и се чувствам добре. :) Друго интересно, вярвайте ми - НЯМА..... Два напълно прозаични почивни дни, прекарани повече вкъщи, но... някакси много разтоварващи.... Аааа, сетих се - с Момчил имахме по 1 подаръчен ваучър за книжарници Ориндж и вчера изкарахме 1 изключително приятен час там докато си изберем книги.... казвам ви - това е като свещенодействие за мен :) . Имаме вече по 2 нови заглавия и половина :1062 :1062 .... половината е петата книга на любимия и на двама ни Питър Мейл и този път е разказ за Корсика. :954
За съжаление колата ни е в тежък ремонт :???: и ще се набълбочим яко с пари за ремонт..... и в този момент ми е триж пъти по-гузно, заради простотията с ръката ми и сумата, която в момента се намира в китката ми :oops: :oops: ..... Ама .... има ли нещо, което мога да направя, че да променя нещата.... :cry: :cry: .... Навън времето е все така интересно - днес сутринта валеше невероятно романтично.... Пухи ми лежеше на врата и мъркаше, а Артьо се разтягаше на тоалетката :mrgreen: :mrgreen: .... приятно събуждане, подплътено от изключително късното ставане на децата - "излюпиха се" в 11,30 часа :1215 .... Изпих си кафето и почти си привърших поредната книга на любимия ми Родригеш Душ Сантуш :954 .
Идеята за Узана много ми хареса... само трябва да проведа политика с Момчил :lol: :lol: . Но може и по-близо да се съберем - Копривщица също е опция. Имаше едно страхотно място някъде на подбалканския път.... ама дали ще се сетя сега?! :1044 :1044 Но обещавам да се понапъна де... :1062 ...
Чери, Черита, и аз съм ревла, докато гледах видеото сълзи се стичаха по бузите ми... но знаеш ли, ценя такива моменти, в които се чувствам истински ... жива! :923 И да, пожеланията ми за вечерта, седмицата и сезона бяха искрени и сърдечни :329 лошото е, че пропущих тези за годината и вечността :1069 Мисля, че ходенето ви до ИКЕА и до ОРИНДЖ са допринесли за доброто ти настроение през уикенда! Ето, сега имате нови книги за четене! А какви са четирите закупени неща, ако не е тайна де? Жалко за колата, но не се вдълбавай в черни мисли за пари... това са бели кахъри, нали знаеш? Важното е ЗДРАВЕТО!!! :923 Много хубави фотоси на котките :524 Копривщица ми е любима дестинация, има доста къщи за гости, мисля наистина, че е хубаво и подходящо местенце. Но пак казвам, където решите вие, само и само да се видим!!! :1211

Вчера, като видях 5555 мои постинги и ми стана едно такова :plezya se приятно и хубавко. Може ли да замоля админа да ми смени ранга с нещо от сорта на "Вятър в косите" или "вихрушка" или "вихрогон" или "напред с вихрите", абе ветровито да е само! Предварително благодаря! :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, честит ти рожденик Самуил! Жив, здрав, щастлив, много да те обича и да те гледа :922 Весело празнуване на празника ви желая и само хубавини да ви се случват! От мен наздраве!

[img]http://spisanie8.bg/images/articles/3215/list_shiva.jpg[/img]
Последно промяна от Kleo на 22 Юни 2015, 15:48, променено общо 1 път.
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Докато дойда да кажа "Честит понеделник!" и той почти си мина :lol: . Но нищо де - успешна седмица на всички :923 !

Цвети - честит ти рожденик, много любов, любоооФФ ви пожелавам :954 !

Идвам и малко да се хваля - ще започвам работа от 01 юли. Макар че още не съм напълно сигурна, че е за хвалба :lol: . През последните месеци доста поразмишлявах какво искам да ми се случва от тук нататък и не успях да стигна до категоричен отговор на въпросите си. Та затова си потърсих работа като старата - всички опити да си се представя на някакво друго поприще се провалиха. Достигнах до извода, че си харесвам професията, дава ми доста неща, които са ми важни - интелектуални предизвикателства, общуване с що-годе интелигентни хора, достатъчно свободно време (при добра организация), що-годе добра заплата. Мислех за някакъв частен бизнес, но никак не се виждам да се занимавам с търговия (примерно). Та така - може да се каже, че моята "творчески" отпуск приключи и след седмица се мятам на седлото :lol: . Ако трябва да съм напълно честна, трябва да си призная, че през последните два месеца малко се бях постреснала - че няма да си намеря подходяща работа дълго време, че ще стана трайно безработна, ще изгубя тренинг, ще се отпусна и прочие. Така че сега трябва да се постарая да се справя с новите предизвикателства :).
Какво друго? Яна втора седмица ходи на летен дневен лагер и си прекарва много, ама много добре :). Прибирам я кална, прашна, раздърпана, изморена, но си личи, че й е много приятно. Беше й омръзнало да сме само двете, да няма деца да си играе. Следващия месец ще е с баба си, после с баща си и после ваканцията ще свърши. Тази година не се предвиждат дълги пътешествия, нали ще почвам работа... Най-много някоя събота и неделя да прескочим я до Търново, я до Медвен или нещо в този обсег.

Ами това е :). Хубав ден от мен - с повече слънце и по-малко дъжд :954 !
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Декс, честно казано, много се радвам за теб! Честито ти ново ежедневие от 1 юли! Хубава дата за ново Начало :524
Заключено