Деска, аз се отказвам да гледам видеото щом може да ме разстрои.... като се знам каква съм ревла.... особено пък когато виждам хора в неравностойно положение..... ако така мога да се изразя. Благодаря за пожеланията за вечерта, седмицата, сезона, годината и вечността

!!
Ние днес ходихме до ИКЕА - имах идея да си купя точно 3 неща. Е, прибрахме се с общо 4 и нито едно от тях не е някое от предварително замислените

:lol: ... Ама...... кво да се прави. Малко си позволих да кръшна от режима ми и хапнах рибното меню на ИКЕА и се чувствам добре.

Друго интересно, вярвайте ми - НЯМА..... Два напълно прозаични почивни дни, прекарани повече вкъщи, но... някакси много разтоварващи.... Аааа, сетих се - с Момчил имахме по 1 подаръчен ваучър за книжарници Ориндж и вчера изкарахме 1 изключително приятен час там докато си изберем книги.... казвам ви - това е като свещенодействие за мен

. Имаме вече по 2 нови заглавия и половина

.... половината е петата книга на любимия и на двама ни Питър Мейл и този път е разказ за Корсика.
За съжаление колата ни е в тежък ремонт

и ще се набълбочим яко с пари за ремонт..... и в този момент ми е триж пъти по-гузно, заради простотията с ръката ми и сумата, която в момента се намира в китката ми

..... Ама .... има ли нещо, което мога да направя, че да променя нещата....

.... Навън времето е все така интересно - днес сутринта валеше невероятно романтично.... Пухи ми лежеше на врата и мъркаше, а Артьо се разтягаше на тоалетката

.... приятно събуждане, подплътено от изключително късното ставане на децата - "излюпиха се" в 11,30 часа

.... Изпих си кафето и почти си привърших поредната книга на любимия ми Родригеш Душ Сантуш

.
Идеята за Узана много ми хареса... само трябва да проведа политика с Момчил :lol: :lol: . Но може и по-близо да се съберем - Копривщица също е опция. Имаше едно страхотно място някъде на подбалканския път.... ама дали ще се сетя сега?!

Но обещавам да се понапъна де...
Хайде спокойна вечер!