Просто не очаквах, че ВСИЧКИ сте се сетили и писали за мен в темата! Трогнахте ме до сълзи, мили жени!
Марчи, Мърмори, Григорови, Чери, Мари-Жоли, Марико и другите тук, благодаря ви за емоционалната подкрепа!
Днес, точно в 15.15 часа, отправих благопожеланията си за здраве, любов и щастие на всички страхотни детоксващи хора в България, включително си помислих с добро за всяка една от вас! Някой да усети нещичко
А сега ОТЧЕТ от мен:
1) Четвъртък - целият ден бях само на вода (+ англ. сол естествено), чай без захар и ГРОЗДЕ; вечерта наруших с точно 3 супени лъжици супа
2) Петък - целият ден бях само на вода (със солта, ама мноооого ми е гадна

) и ЯБЪЛКИ; за съжаление вечерта бяхме на гости и наруших с мъничко пиле и салата снежанка
3) Събота (днес) - целият ден бях само на вода + англ. сол, 3 кафета 2 в 1 и ПРЯСНО ИЗЦЕДЕНИ СОКОВЕ от цитруси (лимони, портокали и грейпфрути), ябълки и моркови

- нарушение нямам нито едно! - ура! :lol:
Как ми се отразиха тези 3 дни:
1) Имах изявено ГЛАВОБОЛИЕ. Не пих хапче. Легнах си много рано, защото ми се доспа.
2) Нямах главоболие. Английската сол не ми се отрази по НИКАКЪВ начин, нито тогава, нито на предния ден.
3) Нямам главоболие. Но английската сол ми разказа играта! Цял ден съм в тоалетната

Добре, че е събота и съм си вкъщи, че иначе ... Така че на мен солта ми оказа влияние чак на третия ден. Учудващо ВКУСНИ ми се сториха соковете от цитруси и ябълки. Просто голям КЕФ!!! И НЕ чувствам никакъв глад днеска, за разлика от вчера и завчера, когато само за плюскане си мислих
За утре смятам да я карам доста ЛЕКО - сок с овесени трици, филийка с лютеница на обяд, ей такива неща, и то малки количества. За да не стресирам организма с ядене пак изведнъж.
Чери, щом ядките са били СУРОВИ - аз мисля, че всичко е ОК
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, СКЪПИ МОМИЧЕТА, И ДО НОВИ СРЕЩИ !!!