Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от cchery »

А, Зори?!?! Моля...... :shock: :shock: :shock: ТИ ПОЧВАШ ДИЕТА?!?!? Изумително просто...... аз бая й се чудих на тази, но просто..... вече не мога да си подлагам организма на диети.

Цвети, знай че и Вихъра диетства с тебе, но няма възможност да пише от работата си. :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ми почвам,какво да правя?! КАто съм плющяла и не съм мислила,сега.... :126 Ще я започна по простата причина ,че нямам големи ограничения в количествата. Направо не мога да се гледам вече. :126 Пък ще видим докъде ще я докарам. Поне да си смъкна килата дето си ги качих последния месец. Направо ми идва да се само :128 Хайде, да идва детокса,че след него ми е най-лесно!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Радвам се, че не съм сама :923 На моменти чувствам, че сама съм си къща и сама съм си покрив :1062 Явно проблема е в мене.Защо все се чувствам така :1044 И то се чувствам по този начин откакто родих и си стоя в къщи.Явно това е разковничето... :!: :?:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Направо не мога да се гледам вече.
Зори, при теб поне са малко.Аз какво да кажа....бях 53 а сега 86 :328 Абях стигнала и до 81 а ма на то няма напълване моя търбух.Ни анакрдиум помогна ни нищо.Като каже, че ще яде и няма спиране :128 :128 Така, че радвай се, че си се взела в ръцеот рано а не като мене да се чудя сега как и от къде да я започвам :1044
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Е как от къде бе Цветенце? От главата.Втълпи си най-накрая,че не си сама. Я ни виж-цяла гвардия сме! Дебеланки при това. НЯма значение кой повече,кой по-малко. На един огън се пържим! ХАйде,горе главата! Имаш си едно мощно оръжие- цялата информация с която разполагаш. Я се замисли само колко жени живеят в постоянна борба с кг,лутат се от диета в диета, и всичко сякаш няма край. И няма кой да им каже правилния път. И така минава живота им. В постоянно търсене. Тука изхода е единствения възможен-успех се казва. Няма начин да нямаш успех щом си с нас. Всъщност най-хубавото е,че сме заедно. Хайде,спокойно,нали знаеш,че хубавите работи стават бавно. Иначе няма да е сладка победата. :923
Мурка

Мнение от Мурка »

90 дневната диета е РЕЖИМА правих я 2 пъти, като на втория не смъкнах почти нищо, предполагам защото след първият път просто този режим ми създаде правилните хранителни навици, научих се да групирам храните според принципите на РХ и съответно нямаше как да си изненадам организма, за да смъква. Мои другарки са смъквали по 18- 20 , че и някои повече кила, а други по малко, но при всички ДЕЙСТВА
Действа възпитателно, Действа мотивиращо, действа организационно и. т. н, а като страничен ефект от превъзпитанието на хранителната ни култура идва падането на излишни килограми.
Важно е да не се заменят дни, да се спазват особено стриктно часовете на хранене и по точно винаги да се изчаква за протеинов (белтъчинен) 4 часа, за да се смелят протеините и да се избегне затлачване и гнилостни процеси; за варива 3 часа, както и за въглехидрати; за плодово-зеленчуков 2 часа между хранене. Някои момичета водният го правиха като втори плодов, защото задържали след воден, но аз лично си го правих по схема.
Характерно е, че през втория цикъл( т.е след първия воден) започват много да се топят мерките, не толкова килата, тази тенденция се запазва и в трети цикъл.
Успех!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

но при всички ДЕЙСТВА
Действа възпитателно, Действа мотивиращо, действа организационно и. т. н, а като страничен ефект от превъзпитанието на хранителната ни култура идва падането на излишни килограми.
Точно, заради това се спрях, на този режим.Колебаех се между него и диетата на доцент Байкова, но накрая се реших и започнах.Няма мърдане, защото искам да съм си пак слаба и да ми е леко и на краката и на душата :1057
Я ни виж-цяла гвардия сме! Дебеланки при това. НЯма значение кой повече,кой по-малко. На един огън се пържим! ХАйде,горе главата!
Слушам, Зори :524 Знам, че е така а и във форума получавам и внимание и подкрепа не мога да се оплача.Просто вчера, като ходих да тропкам на народни танци ми стана много самотно.Всички там се познават и са по групичка а аз като вълк единак и на всичкото отгоре една бабичка ме нахока, че много съм "раздърпвала хорото".Че как да е по друг начин като знам само няколко хора :1044 И за това се сдухах, но горе главата и напред :1204
miya

Мнение от miya »

Цвети, ако ще си по спокойна двете си приличаме-от 62 кг на 73 и то от какво-ядене.Стигна се до там мъжа ми да ми каже "Спри, ядеж повече от мен". Няма край моето ядене.
Но сега съм твърдо решена да променя нещата.
За времето от 3.01 до 12.01 няма фрапиращи резултати-1 кг, но пък така беше и при Дюкан.
В началото нищо, но после си пролича.
Продължваме напред и ще постигнем това което искаме.
Отивам да хапвам ориз, че днес му е деня :) .
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Утре съм на плодове :1059
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

И така първата четрворка се претърколи и съм - 1 кг.Но понеже не бях съвсем стриктна във всичко ще я пиша като пробен период :mrgreen: от днес 14.01.2011г. се захващам още по сериозно.Предния път не успях да спазя часовете и ядох по рано и на въглехидратния ден се улях дооооста.Трябва повече дисциплина от моя страна!!!Не знам преди как съм успяла да смъкна 33 кг :1044 Сега защо съм такава безволева :1044
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Да се отчета, че не съм се отказала от диетата.Нищо, че не пиша много :mrgreen:
Публикувай отговор