Ето Черитке Бандитке,да видиш колко съм послушна и веднага изпълнявам заръките на моята Кръстница
Ще ти сложа линк обаче ,защоъо цял ден рових из нет пространството и не можах да намеря снимка на Роклята .
http://www.nevenamoda.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Влюбена съм в роклите на Невена.Няма толкова романтика,толкова женственост,такава елегантност и такова вълшебство в тях.По едно стечение на обстоятелствата нямах истинско сватбено тържество,всъщност те обстоятелсвата хич не бяха едно,като се замисля,но когато това се случи защото съм си го наумила и си го визуализирам ,ще бъда в нейна рокля и то не,в коя да е.Моят фаворит е лилавата, дълга и страстна като нощта.Същата тази с дантелено горнище и сатенена дълга пола с голяма фльонга.Мисля с нея да се нося,като фея сред гостите си,а за вечерта,когато всичко ще е доста по лежерно съм избрала друг вариант - надипления на ситни хоризонтални плисета къс кринолин и отново дантелено ,но тюркоазено горнище.И да естествено къса,за да могат да се виждат изящните ми глезени
Мдааа и това си го визуализирам.А всичко това ще се случи,когато възвърна онези заветни 50 кг.Боже какъв купон ще си спретнем за чудо и приказ.
Та като изключиш тези две роклички на всичко останало бих се радвала

Оставям ти да ме облечеш ,по твой избор и да опишеш как си ме представяш.Леко ще подскажа очите ми са пъстри
Хайде Мецанки да поразбутаме малко тази темичка.Само ние ли се престращихме да си сложим снимките на желанията и на действителността.
Ако някой се притеснява може първо да пусне на Цвети да го пофототошопне.