Как искам да изглеждам?!? Мечти за постижимото....

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Как искам да изглеждам?!? Мечти за постижимото....

Мнение от cchery »

Ама и аз как съм го написала само?!?!? Имах предвид да се стягаш и да си пак така готина, но и слаба...... :oops: :oops: :oops: Не ми обръщайте внимание, моля...... има дни дето....... хахаха..... ми се спи!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Чери, добавям и тук снимките от съседната тема, по твоя съвет и го правя с огромно желание да подействат много мотивиращо на тези, които имат много голяма нужда точно от това. :954
DSC00056_resize.jpg
(173.52 KiB) Свалено 783 пъти
...преди да забременея!
Изображ.016resize.jpg
(122.37 KiB) Свалено 783 пъти
...след като съм родила вече и съм направила 10 детокса, изпила съм стотици литри димяща вода и чай(включително два месеца и от джоджен :1062, освен мате и зелен )

Момичета, аз самата съм много изненадана от този ефект, защото изобщо не съм го очаквала, но явно всичко е възможно, стига да е направено както трябва и с подходящите средства!
Успех, мили момичета! "Откажеш ли се от мечтите си - умираш!"....затова и НИКОГА не се отказвайте!!!!!!!!!!! :524
[/color][/b]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да споделя и аз как искам да изглеждам:
Точно както изглеждам по време на депресивните си епизоди - слабаааа.
Но ако може - БЕЗ нещастието и липсата на живец, които тогава излъчвам... :oops:
Имам снимка от октомври 2009 год., на която изглеждам като 25-годишно маце - стройна, млада и красива.
И съм с любимите си дънки.
В които в момента не мога да се побера. Ама изобщо! :328
При мен май че няма средно положение - или съм слаба и депресирана, или съм дебела и щастлива.
В момента съм щастлива. И дебела съответно :1062
Това е - признах си.
Разчитам много на детоксите!!!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Зоритка, дай да пуснем някъде в някоя закована тема или важна такава линк към албумчето и паролата и юзърнейма, за да можем да се добавяме. Ако си го направила вече, просто ми дай линкче..... може ида съм пропуснала.
Черитке,май не е много добра идея.Защото имам опасения,че ще имаме разни неканени гости и нереални снимки. Друго си е като всички се познаваме и всеки може да гарантира за своя си резултат и за резултата на другия.

Вихърче,ще дойде време,когато ще бъдеш и ЩАСТЛИВА и СЛАБА.
Сигурна съм в това. Само си дай малко време,нещата стават ,но малко по-бавно.Независимо от това важното е резултатите да са трайни.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:
Зоритка, дай да пуснем някъде в някоя закована тема или важна такава линк към албумчето и паролата и юзърнейма, за да можем да се добавяме. Ако си го направила вече, просто ми дай линкче..... може ида съм пропуснала.
Черитке,май не е много добра идея.Защото имам опасения,че ще имаме разни неканени гости и нереални снимки. Друго си е като всички се познаваме и всеки може да гарантира за своя си резултат и за резултата на другия.
Всъщност си права. Ще го разпространяваме апокрифно :1062 :1062 както досега!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мърмори, благодаря ти! :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cchery написа:
Мърмори написа:
Всъщност си права. Ще го разпространяваме апокрифно :1062 :1062 както досега!
А ти кога смяташ да се турнеш вътре? Нали ти дадох парола...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сега искам да ви покажа нещо различно. Не как искам да изглеждам, а как НЕ искам повече никога да изглеждам.

[img]http://inlinethumb17.webshots.com/16720 ... 600Q85.jpg[/img]

Първата снимка е правена октомври 2008 г, втората е края на март 2009, а третата е февруари 2010....
Това е резултата от опита ми с Дюкан.... стана нещо страшно и освен отрицателния ефект върху килограмите ми, тази "диета" спомогна и за повишаване на холестерола ми. Затова аз повече диети не искам да чувам. Предпочитам да тичам като глух петел в парка, но не и да се разболявам така....

Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

А сега след третата снимка сложи сегашна,да се видиш к'ва си готина мацка! ;) С бялата фланелка в зала Хр.Ботев след концерта на Хелоуин-след толкова куфеене няма как да не си свалила още 2-3 кила. ДА не забравиш да се снимаш,че ще чакам!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:А сега след третата снимка сложи сегашна,да се видиш к'ва си готина мацка! ;) С бялата фланелка в зала Хр.Ботев след концерта на Хелоуин-след толкова куфеене няма как да не си свалила още 2-3 кила. ДА не забравиш да се снимаш,че ще чакам!
Мдддддда, време е да сложа и нещо по-нормално, ама трябва да се снимам преди това :lol: :lol: :lol: .

helpmИ

Мнение от helpmИ »

Ето Черитке Бандитке,да видиш колко съм послушна и веднага изпълнявам заръките на моята Кръстница :954
Ще ти сложа линк обаче ,защоъо цял ден рових из нет пространството и не можах да намеря снимка на Роклята .
http://www.nevenamoda.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Влюбена съм в роклите на Невена.Няма толкова романтика,толкова женственост,такава елегантност и такова вълшебство в тях.По едно стечение на обстоятелствата нямах истинско сватбено тържество,всъщност те обстоятелсвата хич не бяха едно,като се замисля,но когато това се случи защото съм си го наумила и си го визуализирам ,ще бъда в нейна рокля и то не,в коя да е.Моят фаворит е лилавата, дълга и страстна като нощта.Същата тази с дантелено горнище и сатенена дълга пола с голяма фльонга.Мисля с нея да се нося,като фея сред гостите си,а за вечерта,когато всичко ще е доста по лежерно съм избрала друг вариант - надипления на ситни хоризонтални плисета къс кринолин и отново дантелено ,но тюркоазено горнище.И да естествено къса,за да могат да се виждат изящните ми глезени :222
Мдааа и това си го визуализирам.А всичко това ще се случи,когато възвърна онези заветни 50 кг.Боже какъв купон ще си спретнем за чудо и приказ.
Та като изключиш тези две роклички на всичко останало бих се радвала :221 Оставям ти да ме облечеш ,по твой избор и да опишеш как си ме представяш.Леко ще подскажа очите ми са пъстри :1062
Хайде Мецанки да поразбутаме малко тази темичка.Само ние ли се престращихме да си сложим снимките на желанията и на действителността.
Ако някой се притеснява може първо да пусне на Цвети да го пофототошопне.
Публикувай отговор