ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Свобода на словото
Заключено
Mrav4o

Re: ЕХО ИДВА КОЛЕДА

Мнение от Mrav4o »

Вал, благодаря ти :329 :923 :923 :923 . Нямам хомеопат, има един в града, но е частен.
Тези инфекции как се разбират, с изследвания в гърлото и носа ли?
Аз и на двамата вадих гърлен секрет.
Малкия имал бактерия, която се срещала повече в червата или нещо подобно.
И доктораката каза че не е нужно да го лекувам.
В сряда ще видим как е резултата на каката.
Mstar

Мнение от Mstar »

Здравейте момичета! :1075 :1078 :1075
И аз се бях нагласила да гледам Док,но за ради силният вятър/предполагам/почти нямахме кабелна!И сега виждам,че не е трябвало да се ядосвам толкова,но виждам,че пак се готви някаква кардинална промяна в "Денят....." и BTV, в последно време много взеха да ме дразнят с техните нови програмни схеми..!Чери подкрепям и теб и Зори - разписах се.
В събота ходихме на село.А в неделя си бяхме в къщи - до обяд се занимавах както винаги с домакинстване, а след обяд писахме домашни с баткото.Толкова много бяха,че ни хвана 18ч. :126 То бива, бива, ама прекаляват :126 :126 :126 !!!!!!
Не знам кога ще украсяваме , но сигурно ще е след Никулден,че племенника ми ще става на 3г. и ще ходим на Р.Д. в Силистра.
С това пролетно време плъзнаха всякакви вируси!Сега чух за някаква вирусна пневмония,която не се предшества от никакви симптоми и била доста тежка!Едно момиченце от групата на малката както беше на градина, на следващият ден се чувам с майка му - в болницата ги вкарали! Изумих се!
Моите двамата ги "тъпча" с клеева т-ра, с настойката от бъз, с рибено масло / червените драженца/.От време на време прокашлят, сополивят се, но за сега удържаме фронта!
:329 :329 :329
Mstar

Мнение от Mstar »

Почина Андрей Баташов!
Поклон пред светлата му памет!
:1108 :1108 :1108
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Mstar написа:Почина Андрей Баташов!
:1104 :1104
emi-1

Мнение от emi-1 »

Хей момичета,за каква подкрепа за Чери и Зори говори Мими.Пак нещо не съм в час.Я ме светнете,моля ви...
...И както винаги от тук научавам тъжната новина за А.Баташов.Почивай в мир.
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

emi-1 написа:Хей момичета,за каква подкрепа за Чери и Зори говори Мими.Пак нещо не съм в час.Я ме светнете,моля ви...
И аз искам да знам, ама не попита, че ме беше срам да попитам, ако сте го писали и съм пропуснала, а всичко си чета :oops:
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Mstar написа: С това пролетно време плъзнаха всякакви вируси!Сега чух за някаква вирусна пневмония,която не се предшества от никакви симптоми и била доста тежка!Едно момиченце от групата на малката както беше на градина, на следващият ден се чувам с майка му - в болницата ги вкарали! Изумих се!
УЖАС!
В този случай, какво има давате?
Усвоявате дозите, с които лекарства им подсилвате имунитета ли?
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Mrav4o написа:
Mstar написа:Почина Андрей Баташов!
:1104 :1104
Винаги е тъжно, когато някой си отива, но когато е млад и толкова талантлив, ти се иска да извикаш "Защо".
Поклон!
:1146
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Без настроение , дори не съм сигурна от какво(
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Mstar

Мнение от Mstar »

cchery написа:Уф........ подведох ви! Док няма да участва....... днес! :cry: :cry: :cry:

Момичета, мисля, че в предаването става нещо без да имам преки доказателства за това. Но имаме вече 2 прецедента - док нямаше участие на 15 ноември, както и днес! Попитах във форума на Часът какво става. Вижте тук и ако сте на моето мнение, то ще ви помоля да го споделите също в тази тема, която съм пуснала! Благодаря!
Ето тук е подкрепата момичета!
Става въпрос за това,че вече за втори път пада участие на Док в "Денят...." и се притесняваме да не премахнат неговата рубрика!

Мравчо и аз не знам какво да правя! Давам си нормално това,което винаги им давам.Опитвам се да ги калявам,но това правя с тях от както са се родили.Например: не ги навличам!Всяка неделя им правим вана,а в нашата баня не е особено топло въпреки, че има парно.Като бяха по-малки почти всяка вечер ги събличахме голи да дивеят и да танцуват! И подобни неща! Като бяха по-малки се разболяваха повече,сега е по-добре!\не че не се разболяват,но времето м/у разболяванията е по-дълго. :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

asiatano написа:Здравейте момичета.Може би не е за тази тема въпросът ми,но моля за помощ.Вече 7 ден Любо има гноен налеп на гърлото и с нищо не се маха.Правихме гаргара с лайка и сода,гаргара с морска сол и вода ,натриване със сода но ефект никакъв,смуче и тонзилотрен.Компрес с извара не може защато се изприщва от него незнайно защо.Моля някой ако може да ми помогне нека пише.Хванала съм се :424 :1134 за главата вече
Здрасти, Аси. Здравейте и на другите. След малко ще напиша един по-генерален пост, но сега Аси на въпроса ти. Какво бих правила аз (да не говорим, че и правя, щото Бела ми е болна ...... от днес :-| :-| ).

1. Гаргара, но с тинктура от Арника. Има във Вербената, ако нещо не я намираш, аз имам в повече, та можем нещо да измислим.
2. Сребърна вода - по 10 мл на 2 часа да пие.
3. Клеева тинктура - на 2 часа по дозата за него. Аз днес така третирам Бели и гледам да е разтворена в малко вода, за да може да е по-концентрирана да полепва по лигавицата и да лекува налепите.
4. Ангин хийл - ударно в първите 2 часа: през 15 минутки по 1 таблетка. После през 2 часа. На втория ден по 4 таблетки за деня.
5. Енгистол - ударно в първите 2 часа: през 15 минутки по 1 таблетка. После през 2 часа. На втория ден по 4 таблетки за деня.

Естествено, не е задължително всичко да почнеш, но мисля, че е добър вариянт. А сега отивам да пиша друг пост и да се оплаквам и аз :328 :328 :328 . И честита ти придобивка - печката! Да направиш най-големите си шедьоври на нея, да ги снимаш и да ни се похвалиш :) :) :) .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено