Здравейте момичета!
И аз се бях нагласила да гледам Док,но за ради силният вятър/предполагам/почти нямахме кабелна!И сега виждам,че не е трябвало да се ядосвам толкова,но виждам,че пак се готви някаква кардинална промяна в "Денят....." и BTV, в последно време много взеха да ме дразнят с техните нови програмни схеми..!
Чери подкрепям и теб и
Зори - разписах се.
В събота ходихме на село.А в неделя си бяхме в къщи - до обяд се занимавах както винаги с домакинстване, а след обяд писахме домашни с баткото.Толкова много бяха,че ни хвана 18ч.

То бива, бива, ама прекаляват

!!!!!!
Не знам кога ще украсяваме , но сигурно ще е след Никулден,че племенника ми ще става на 3г. и ще ходим на Р.Д. в Силистра.
С това пролетно време плъзнаха всякакви вируси!Сега чух за някаква вирусна пневмония,която не се предшества от никакви симптоми и била доста тежка!Едно момиченце от групата на малката както беше на градина, на следващият ден се чувам с майка му - в болницата ги вкарали! Изумих се!
Моите двамата ги "тъпча" с клеева т-ра, с настойката от бъз, с рибено масло / червените драженца/.От време на време прокашлят, сополивят се, но за сега удържаме фронта!