Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
radost17

Re: Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Мнение от radost17 »

И аз съм с вас този детокс,ще ми е първи.На грейфурти и белтъци...все още се чудя да си пия ли елтироксина :1044 ОХХХХХ голямо чудене пада :1044 .Започвам на 18 на 17 имам рожден ден и няма да мога.Успех
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

radost17 написа:И аз съм с вас този детокс,ще ми е първи.На грейфурти и белтъци...все още се чудя да си пия ли елтироксина :1044 ОХХХХХ голямо чудене пада :1044 .Започвам на 18 на 17 имам рожден ден и няма да мога.Успех
Здрасти, Радост! Радвам се да те видя тук :954 :954 . Хубаво е, че си се навила да правиш детокса с нас - да знаеш, че няма да е леко, но няма и да си сама! :923 За този хормон... не мога да ти помогна със съвет - ако мога ще питам доктора, но не обещавам, защото и той е много зает тези дни.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Радост, можеш да си пиеш елтироксина.Казвам го със сигурност, защото аз го пия и питах доктор Михайлов специално за него и той ме посъветва да си го вземам по време на детокса.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
radost17

Мнение от radost17 »

Благодаря ви много за посрещането .С вас ще е удоволствие комуникирането и детокса.....надявам се.
didid

Мнение от didid »

Здравейте момичета!И аз ще съм за пореден детокс с вас!Може ли да ми кажете дали е нужно да се спре приема на мех.водорасло по време на детокса.Благодаря ви предварително и упех!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Радост, можеш да си пиеш елтироксина.Казвам го със сигурност, защото аз го пия и питах доктор Михайлов специално за него и той ме посъветва да си го вземам по време на детокса.
Абсолютно вярно е! Снощи на срещата питах док и той каза, че спирането за 3 дни няма да се отрази, но не е наложително да се спира! Така че, Радост, приемай си го!

Цвети, то по принцип детоксът се прави и заради това ако имаш някакви хронични проблеми, да ги изчистиш. Та си мисля за твоя гастрит... ако те боли стомаха не е хубаво да го натоварваш така. А да дадеш възможност на организма да изчисти гастрита с няколко поредни детокса.
didid написа:Здравейте момичета!И аз ще съм за пореден детокс с вас!Може ли да ми кажете дали е нужно да се спре приема на мех.водорасло по време на детокса.Благодаря ви предварително и упех!
Здравей, Диди, няма причина да спираш мехурчестото водорасло по време на детокса. Даже си мисля, че ще има по-голям ефект от него точно по детоксово време. Добре дошла тук! :) :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Включвам се и аз в детокса този месец
didid

Мнение от didid »

Благодаря,Чери за тополото посрещане и отговора ти!Пожелавам мн воля на всички!Успех! :222
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Дидид-добре дошла!Познаваме ли се от друг форум?Или така ми се струва :roll:
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
didid

Мнение от didid »

Здравеи,бубалина!Да,''познаваме се от друг форум"! :)
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

didid написа:Здравеи,бубалина!Да,''познаваме се от друг форум"! :)
Радвам се да те срещна и тук :923
И няма да питам за мехурчестото водорасло в "мецата",за да ти кажа в бг мама :221
Успех!
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Заключено