ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЧЕРИТА!

Подфорум за поздрави към всички, които имат повод да почерпят! Рождени и имени дни, кръщенки, годишнини, годежи и сватби.....
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЧЕРИТА!

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Чери,
До момента не съумях да се впиша в темата, но нищо... нали на самия ден ти чух гласчето :954
И все пак не мога да остана безмълвна във форума, твоята скъпа трета рожба :954 На огромна патерица: Честит Рожден Ден, мило момиче! (за мен винаги ще си останеш такова - русокосо синеоко момиче с блясък в очите) Много си те обичам, много те прегръщам и от цялата си душа ти желая всичко най-прекрасно на света: здраве на теб и близките ти, споделена обич и любов, семейна хармония, лично щастие, много успехи, добри приятели, достатъчно пари да се наслаждаваш на хубавините на живота и свободно време, за да реализираш и най-щурите си сърдечни копнежи!
Много ми е гот, че общият ни подарък толкова много ти е харесал - enjoy it! :954
Уау, Вихърче....... много мило! Благодаря..... Този РД се превърна..... във всенароден празник :221 :221 , но щом народът сме ние, защо да не е?!? Благодаря ти! И аз много те обичам и съм ти задължена за 1-2 неща :222 . Сега знам, че ще ме питаш за кои, но няма да ти кажа :1046 :1062 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЧЕРИТА!

Мнение от Kleo »

Изгарям от любопитство, ама като се видим - всичко ще си кажеш :1062
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор