Мац, и мене ако ме питашмаца73 написа:Привет и от мен в новата темичка!
Пожелавам си да се мотивирам достатъчно та да направя детокса с вас този път, че съм загубила форма в неяденето на друго освен плодове. Ама като гледам какъв надебеляващ или задържащ ефект имат върху мен тези хапчета за ОТСЛАБВАНЕ май ще трябва да прибягна до по-познати методи макар и с нетраен ефект.......
иначе моя душманин тъпо и упорито сочи все над 75!![]()
Зори, сподели как седи въпроса с КИСЕЛОМЛЯКСТВАНЕТО? Това определено ми допада като идея.
Чували ли сте за ефекта от накисната в ябълков оцет сушена смокиня? Скоро ми препоръчаха това нещо за отслабване. В Гугъла го намерих като рецепта за сваляне на кръвно налягане. Ако не сам се изразила ясно да кажа, че иде реч за една сушена смокиня залята от вечерте с оцет. На сутринта се изяжда и евентуално се изпива оцетажеама не било задължително.

Та така, Мац, идвай по-честичко или поне колкото ти позволява свободното време, но непремено бъди тук по време на детокса, сигурна съм, че няма да се сетиш за сливи в оцет и какво беше още

Зоритас, аз успях да прочета само главата за детоксикацията от новата книга на док... пусто не ми стига времето. Ни вечер, ни сутрин. И.... ми хареса. Доста добре е списано, кратко, систематизирано. А що се отнася до причините, поради които човек се навива да прави детоксикация, не бих могла да ги изложа по-добре. Ще се постарая да почета повече тези дни.....
Дени, браво за ентусиазма. Ще си черешим този месец заедноdenka написа:Здравейте!![]()
И аз съм на линия за юнския детокс -на мен ще ми е втори.
Голям кеф ми беше предния месец - лекота , лекотатака че.........
Само дето не съм много изпълнителна с оризовите дни.
Момичета от седмица вземам Цефамадар.Четох доста мнения ,предимно положителни,вие каквомислите за него?

Джия, то и аз съм от провинцията, но живея в Софето.... и много мразя да ме считат за втора категория човек. А тази думичка "провинция", поне за мен, точно това носи в себе си....... Затова и не я харесвам и ползвам. Не знам какво да ви посъветвам за книгата, освен да се свържете с издателството и да питате как стои въпроса с разпространението й до мястото, където живеете. Ако са издатели на място, би следвало вече да са заредили мрежата......djiq написа: Момичета от "провинцията" като менопитайте се да си поръчате книгата в книжарниците по местоживеене, със сигурност ще ви излезе по изгодно,ако има книжарници на всякъде
иначе наистина доставката излиза колкото половината книга.