Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от cchery »

маца73 написа:Привет и от мен в новата темичка!
Пожелавам си да се мотивирам достатъчно та да направя детокса с вас този път, че съм загубила форма в неяденето на друго освен плодове. Ама като гледам какъв надебеляващ или задържащ ефект имат върху мен тези хапчета за ОТСЛАБВАНЕ май ще трябва да прибягна до по-познати методи макар и с нетраен ефект.......
иначе моя душманин тъпо и упорито сочи все над 75! :126
Зори, сподели как седи въпроса с КИСЕЛОМЛЯКСТВАНЕТО? Това определено ми допада като идея.
Чували ли сте за ефекта от накисната в ябълков оцет сушена смокиня? Скоро ми препоръчаха това нещо за отслабване. В Гугъла го намерих като рецепта за сваляне на кръвно налягане. Ако не сам се изразила ясно да кажа, че иде реч за една сушена смокиня залята от вечерте с оцет. На сутринта се изяжда и евентуално се изпива оцетажеама не било задължително.
Мац, и мене ако ме питаш :) :) , спирай с тези експерименти и забрави за душманина!!! Знам, мисля че знам колко нетърпелива си за хубави резултати (нали сме си овнешки посестрими :1062 ), но резултатите идват когато човек е спокоен. Аз не че съм спокойна, но спрях да искам на всяка цена да отслабна. И реших, че ще правя нещата така че да съм здрава. И продължих да си тичам сутрин в парка и детоските си ги правя всеки месец, макар да се заканвам, че ще ги правя по-рядко :1062 :1062 :1062 , ама душа ми не трае като дойде пълнолуДието и тук почнат да валят постове и ентусиазирани мацки :221 :221 . А резултатът е, че ..... в момента не изглеждам така разплута както преди година и половина и някакси почнах да се харесвам.

Та така, Мац, идвай по-честичко или поне колкото ти позволява свободното време, но непремено бъди тук по време на детокса, сигурна съм, че няма да се сетиш за сливи в оцет и какво беше още :954 :954 . А и душманинът ще отстъпи :mrgreen: .

Зоритас, аз успях да прочета само главата за детоксикацията от новата книга на док... пусто не ми стига времето. Ни вечер, ни сутрин. И.... ми хареса. Доста добре е списано, кратко, систематизирано. А що се отнася до причините, поради които човек се навива да прави детоксикация, не бих могла да ги изложа по-добре. Ще се постарая да почета повече тези дни.....
denka написа:Здравейте! :923
И аз съм на линия за юнския детокс -на мен ще ми е втори.
Голям кеф ми беше предния месец - лекота , лекота :221 така че.........
Само дето не съм много изпълнителна с оризовите дни :oops: .
Момичета от седмица вземам Цефамадар.Четох доста мнения ,предимно положителни,вие каквомислите за него?
Дени, браво за ентусиазма. Ще си черешим този месец заедно :) . Все още не съм пробвала цефамадар, но аз по принцип имам отвращение към лекарства и..... и едва ли ще го и пробвам. Дано някой с опит се обади.
djiq написа: Момичета от "провинцията" като мен :221 опитайте се да си поръчате книгата в книжарниците по местоживеене, със сигурност ще ви излезе по изгодно,ако има книжарници на всякъде :roll: иначе наистина доставката излиза колкото половината книга.
Джия, то и аз съм от провинцията, но живея в Софето.... и много мразя да ме считат за втора категория човек. А тази думичка "провинция", поне за мен, точно това носи в себе си....... Затова и не я харесвам и ползвам. Не знам какво да ви посъветвам за книгата, освен да се свържете с издателството и да питате как стои въпроса с разпространението й до мястото, където живеете. Ако са издатели на място, би следвало вече да са заредили мрежата......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cchery написа:Зоритас, аз успях да прочета само главата за детоксикацията от новата книга на док... пусто не ми стига времето. Ни вечер, ни сутрин. И.... ми хареса. Доста добре е списано, кратко, систематизирано. А що се отнася до причините, поради които човек се навива да прави детоксикация, не бих могла да ги изложа по-добре. Ще се постарая да почета повече тези дни.....
Искам да ти кажа,че е страхотна,увлекателна,полезна,систематизирана, абе с 2 думи СУПЕР ЦЕННА. Колкото и да се опитваме да обобщаваме темите, инфото там, в сравнение с това в книгата е нищожно. Вече имаме всичко събрано на едно място, достъпно поднесено и практически насочено.Всъщност коментирахме с Юлия разпространението и тя каза,че от Издателството обяснили,че е трудно,защото всички книжарници искали да я вземат на консигнация и Издателската къща после трудно си събирала парите. Доколкото помня,Док беше споменал,че книжарници Хеликон я разпространяват със сигурност.А книги на Хеликон съм виждала и в Практикер.
denka написа:Момичета от седмица вземам Цефамадар.Четох доста мнения ,предимно положителни,вие каквомислите за него?
Това е допълнително средство,което би ти свършило работа,но на по-късен етап. Започни с първите, основни неща-има ги подробно описани в Теорията на детокса и когато дойде време да ги смениш,тогава си го довърши.

Мацки,от 10 дена започнах да "закусвам"със следното нещо-2 с.л. смляно ленено семе,1 ч.л.сусам и 1 ч.л. трици. Разбърквам с малко мед. Пия по 2 л вода на ден(колкото и да ми беше трудно в началото да си възвърна този полезен навик. Чувствам се страхотно,а не подута както преди това,освен това вените ми са много по-добре-не ме болят краката толкова. Като успея да си намеря хамамелис-ще имам ефект 2 в 1-спокойни крака и то без целулит! Освен това започнах отново да вечерям рано и наистина нещата започват отново да ми се получават! Ще го направя отново,сигурна съм! Ще си облека старите дрешки много,много скоро!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Момичета кога точно ще детоскваме този месец?
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

VIKI1023 написа:Момичета кога точно ще детоскваме този месец?
14-16 юни.
denka

Мнение от denka »

Благодаря, Мърмори!
Чай 11 къде мога да го намеря във Варна?
И ако отида в билкова аптека с рецептата ще ми го направят ли?
djiq

Мнение от djiq »

и аз имам един въпрос относно чай 11 и той е: Мога ли да го пия през трите дни детокс, разбира се по схемата по която се пие?:)
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Мърмори написа:А книги на Хеликон съм виждала и в Практикер.
Зори, ако позволиш един професионален коментар - Хеликон нямат книги в Практикер. Хеликон са само книжарници и не разпространяват в Практикер. Самите Практикер по-скоро няма да заредят книгата на Док, поради много причини, една от които е мудна система. Така че по-добре търсете книгата в Хеликон или в друга книжарница. Гледам че и Пингвините още не са я листнали.
Аз днес я получих и ще я започвам :D
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

djiq написа:и аз имам един въпрос относно чай 11 и той е: Мога ли да го пия през трите дни детокс, разбира се по схемата по която се пие?:)
Чай 11 се пие около седмица преди и седмица след детокса.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

bobichan написа:
Мърмори написа:А книги на Хеликон съм виждала и в Практикер.
Зори, ако позволиш един професионален коментар - Хеликон нямат книги в Практикер. Хеликон са само книжарници и не разпространяват в Практикер. Самите Практикер по-скоро няма да заредят книгата на Док, поради много причини, една от които е мудна система. Така че по-добре търсете книгата в Хеликон или в друга книжарница. Гледам че и Пингвините още не са я листнали.
Аз днес я получих и ще я започвам :D
Ами какво да кажа-професионалиста си е професионалист,дори на сън да го бутнеш! Благодаря Бобич! Това е ценно уточнение.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мацки, абе някой заглеждал ли се е в сайта на Изток-Запад?!? Аз днес отворих отново и вижте какво пише там (проследете червената стрелка):
untitled.PNG
(233.86 KiB) Свалено 1870 пъти
Обадих се в издателството да потвърдя, че БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА е коректна, т.е. няма лъжа, няма измама и хората бяха категорични - поръчваш от сайта, след като си направиш регистрация там, и книгата ти пристига на цена, на която е обявена в сайта - в случая говорим за 13 лв. Времето за доставка е до 3 дена.

А на самата страница, където е книгата - вижте тук има секция за коментари и читателски ревюта - мисля, че всяка от нас, която има какво да каже за тази книга е редно да го напише и до редакцията :) .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

denka написа:Благодаря, Мърмори!
Чай 11 къде мога да го намеря във Варна?
И ако отида в билкова аптека с рецептата ще ми го направят ли?
Хм,поставяш въпрос с повишена трудност. Ама много повишена-от тези, дето за тях Ники Кънчев дава по 200 000 лв.
Простата истина е ,че в голям град като ВАрна,който има големи претенции за какво ли не,няма нито една аптека,подчертавам дебело НИТО ЕДНА,в която да приготвят билкови рецепти.Имат си готови разфасовки и ако ти трябват 70 гр от нещо просто си купуваш 2 опаковки от 50 гр (щото масово са в този грамаж).Отиваш си в къщи и се спасяваш сама с мерките и теглилките. Не че е голяма философия да сложиш една везна в дрогерията,ами по-скоро не им се занимава да вадят допълнителни разрешителни. И понеже аз съм бунтарка и на инат отказах да си купя по-голямо количество,отколкото ми е нужно и остатъка да се чудя къде да си го завра,си го купувам от Вербена-правя си един по-голям списък с неща за семейството,които така или иначе са ми нужни и по този начин си спестявам от надценката,която местните дрогерии слагат на вербенските продукти.Незнам дали обясних добре-ако на продукт слагат надценка 1,50-2 лв,то когато тази надценка стане по-голяма от 7-8 лв(разходите за доставка с куриерска фирма),тогава ми е по-изгодно да си си ги заявя директно от Вербена. Иначе за единични ,спешни неща,на ул. "Драган Цанков"5 имат богат набор и предполагам няма да ти откажат да ти заредят този чай ,иначе го нямат в наличност.

Черита,любов моя,златна си! Ама то кой да погледне... :1139 :1139 :1139
Заключено