Наскоро научих някои интересни факти относно новолунието. Разговарях с астроложка, на която определено мога да се доверя като качества и компетентност в тази област. И независимо, че съм адски далече да вярвам в неща, които кореспондират с бог, магии, вселенски енергии, карма и т.н., темата за ПИСМАТА ДО ЛУНАТА по време на новолуние ме впечатли силно. И т.к. настоящето новолуние е след 3 дена, ето малко инфо, което може да накара и някой друг от вас да "напише" своето писмо до небесния ни спътник.
Нещата, които можете да си пожелаете в деня на новолуние (най-късно до неговия апогей, в случая до 1.15 часа на обяд на 1-и януари), трябва да са свързани с темите от живота, за които козирогът отговаря (по-долу ги има) и нищо друго. Намислете си най-много 15 желания, запишете ги на бял лист, след което го сгънете и го пъхнете някъде - в кутия, в папка и т.н. Никога повече не отваряйте този лист и не го четете. Или поне докато желанията ви не се сбъднат.
Новолунието е времето, когато получаваме Дара от Вселената, да поставим ново начало, да си пожелаем нещо, от което имаме нужда, да допуснем в живота си нещо, което ни липсва.
-----------------------------------------------------------------------------------
ПЪРВО НОВОЛУНИЕ ЗА 2014 г. - 1 януари, 2014 г. до 13.15 часа!
----------------------------------------------------------------------------------
ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩО ПЪЛНОЛУНИЕТО?!
Новолунието е много подходящо за пожелания. Отделете време, обърнете се навътре към себе си и се обърнете към вашата Божествена същност, свържете се със Светлината, която носите в сърцата си и смело си пожелайте. :idea:
Енергетиката в периода ни подпомага в определени теми, а те са свързани с характеристиките на Козирога. :idea: Планетата управител на знака Козирог е Сатурн-владетеля на Кармата, на уроците, които имаме да учим в живота си, на дисциплината и разбирането.
КАКВО МОЖЕМ ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ ПРИ НОВОЛУНИЕ В КОЗИРОГ?!
Като за начало да помислим за качества в характера си, които можем да променим или добавим. Основните положителни качества, които можем да усвоим от Козирога са: дисциплина, упоритост, амбиция, стабилност, отговорност, решителност, търпение, мъдрост и чувството за хумор.
Но този знак си има и тъмни страни, поради които често смятаме Козирозите трудни за общуване: недружелюбност, песимизъм, алчност, критичност, недоволство, безпринципност, депресия, самоосъждане и силен страх.
ТЕМИ ОТ ЖИВОТА, ЗА КОИТО ОТГОВАРЯ КОЗИРОГА:
- -кариера, положение в обществото, професия,
-поставяне на цели и тяхното постигане
-традиции
-успех и признание
-имидж, репутация, зряло поведение
-уважение към по-възрастните хора, към Бащата, към Учителите, към шефовете
-контрола и организацията
-студенина и не показване на чувства и емоции
-липса на радост
-страх от промяна и от новото
-страх от неясното бъдеще
-себеосъждане и критичност
-застраховането и подсигуряването на старините
ОТ ОБЛАСТТА НА ЗДРАВЕТО:
-кости и стави, колене, зъби, кожа,
ПРИМЕРНИ ПОЖЕЛАНИЯ:
Аз искам да получа яснота в поставянето на правилните за мен цели, които ще доведат до постигане на успех в желаните области от моя живот.
Аз искам да привлека към себе си и да разпозная подходящата за мен работа или кариера…
Аз искам всичките ми страхове свързани с неясното ми бъдеще да ме напуснат…
Аз искам да се науча да поемам отговорност върху собствените си решения, върху своите постъпки и действия и избирам във всеки един момент, да давам най-доброто от себе си.
Аз искам да се изпълня с решителност, дисциплина и търпение, които ще доведат до успешен резултат по отношение на…
Аз искам да се свържа с подходящите хора или лечители, лекари, които ще ми помогнат да се излекувам от…
Източник