Декс, дано не те изпусна докато си онлайн. Относно хриповете, удължените дишания и тем подобни проблеми в дробчетата. Преди година и половина на преглед на слушалка се оказа, че Бели е с пневмония, развита в целия десен лоб на дроба. И незабавно й беше изписан Зинат. Който трябваше да почнем едва ли не от предния ден. Аз разбира се нито го купих, още по-малко го дадох. След 2 дена на преглед пак на слушалка и пак при същата лекарка, се оказа че..... аааа ъъъъъъъъъ такова, ами било заседнал секрет това дето го чула предния път и пневмония няма.

Е, как да вярвам?!? Как да вярвам на всичко, което ми казват? Казвам ти го в този ред на мисли - да не се притесняваш излишно отсега, че може да е алергична Яна.
Иначе, се включвам за да благодаря пък аз сега на
Марико за това, че ме светна за
ЦИНАБСИНА. В комбинация с
Еуфорбиум в нослето и Меркуриус Солубилис 9 СН направо подсушава хремата като влагоуловител. Бела нали ми беше и тя с болно гърло и страшна хрема от миналия понеделник - давах Фитолака и Меркуриус, а Еуфорбиум не бях намерила, че имаше проблем с доставката. И така 4 дена. В петък се снабдих с Еуфорбиум и още от сутринта почнах и цинабсин - ефектът беше видим и поразителен още в неделя.
Коси - също е със страшни сополи от неделя. Почнах го и нещо с
Еуфорбиум и Цинабсин. Вчера бая неща изкара от нослето, но тази сутрин - о, чудо, носът е направо сух. Е, сигурно, ще се разтече по някое време, но вече не така обилно. За всеки случай включих и
Меркурис Солубилис 9 СН.
Та, Декс, ако нямате до 1 седмица някакво отчетливо подобрение (макар да чета, че Яна е по-добре), можеш да си помислиш за Цинабсин.