Детокс през май - здраве и красота без край

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
deina0071

Re: Детокс през май - здраве и красота без край

Мнение от deina0071 »

Започна се-стартирах и аз днес :524 С намерение съм за 3 дневен детокс :954 Успех на всички :fan
tita

Мнение от tita »

Ми ... речено- сторено :). Ето ме и мен след лъжица англ. сол и кафе ... за сега. Менюто за днес: сок от грейпфрут (около 2л), ябълки (около половин кило), вода (към 2л) и ... чай ( колкото поеме) :D .

Стартирам на 64 кг. Надявам се след този трети мой детокс да задържа твърдо 63 ... ама да видим. :222

Успех и ... повечко инат на всички!
:940
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Привет момичета и аз съм с вас. Нямам празници да ме отклоняват от правия път и мисля, че ще се справя. Започнах от днес, но сутринта изтървах англ сол така че днешния ден ще е плодов. Утре ще е както си му е реда.
Успех на всички! :922
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ехо, и аз съм тук, аз ще съм на ябълки в очакване на черешките другия месец.

Успех на всички и много ЗАДЪРЖАНИ свалени кг.
Желая прекрасен ден на всички

:329 :329 :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mary

Мнение от mary »

Здравейте и от мен! :923 И аз стартирах днес. За пръв път откакто детоксвам съм на плодове, а не на сокове....Малко ми е странно и ми се струва че изоставам с течностите :1044 Когато съм на цитрусов сок поемам 4 литра сок смесен с вода и отделно около 1,5 литра вода и чай. А сега съм на 200 гр. ягоди, и едва 1 литър вода... Но съм много сериозна и мисля следобеда да наваксам ;) Пожелавам успешен детокс на всички и много воля на тези които са именници или имат именници /като мен/ :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехеййййй, ето къде била групата! :923 :923 :923 И аз съм тук, в моя 3-и ден от ДЕТОКСА.

Отчет за вчера: 2 л сок, 2,5 л вода, 300 г ягоди, 1 банан и.......... 6 лъжици зелена салата :oops: :oops: . Не че ми се ядеше толкова салатка, ама..... пусти му мерак да хапвам....... Иначе не чувствам дискомфорт, неразположение. Най-сетне вечер не съм като пребито куче, а имам енергия..... Иначе като се наям, като му люсна и 2 бири...... и после уморена съм била, спяло ми се......

Пуф, много хубав постинг си написала! А Мими и на мен винаги ми е правила впечатление в "Часът.......".

Тита, много ти се радвам..... още повече, че имаш и повод в неделя :954 :954 .

Дейна, Пепи, Роза, Дани, Цвети, Стеф, Вихърче, Краси, Мари ....... много сме и ще ни се получи!
:922 :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Такаааааа........ето ме и мен :221
А нямах никакво намерение да детоксвам този месец :1062
Причината за моето извънредно включване и голяма мотивация е това, че се сетих за Празника Уесак :954
Реших, че имам нужда от прочистване на всички нива и днес я отпочнах. :plezya se
Не зная до къде ще я докарам, че нямам никаква подготовка.Освен ансол, чай и 5-6 ябълки - нищо друго не ми се намира /за съжаление нямам възможност и да си купя/
Ансола го изпих чак в 12.30ч. :1044 , поради мнооого важна работа до обяд :928 :221
До сега с нищо не съм в час, освен с добро и светло настроение :954 .....кафе, около литър чай, още толкова вода и се каня да хапна първата ябълка :lol:
ейййййй, обичам ви :fan :923 :923 :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

droidd написа:До сега с нищо не съм в час, освен с добро и светло настроение :954 .....
Е как не си в час бе, Диди!!!! Та ти си най-напред от всички ни с това прекрасно настроение! :329 :329 :329 След малко ще зачета какъв е този празник Уесак да те видим какви ги мъдриш :1069 :1069 !

Аз се държа и крепя все още! Дотук имам литър сок, 1,5 вода, 5 ягоди.... май изоставам, та се хващам сериозно вече!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

олеся

Мнение от олеся »

И аз съм в групата от днес. За сега съм много добре с течностите. Гърлото ми още не минава, но ще видим утре.
Чери, ти много отрано си започнала. Утре да се покриеш за малко, защото май вече ще си похапваш сладко-сладко, а ние :1047
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа:И аз съм в групата от днес. За сега съм много добре с течностите. Гърлото ми още не минава, но ще видим утре.
Чери, ти много отрано си започнала. Утре да се покриеш за малко, защото май вече ще си похапваш сладко-сладко, а ние :1047
Обещавам да не ви дразня! :) :)

Дотук съм добре. Соковете вече са 2 литра ,водата също, а плодчетата са само 5 ягодки! Смело напред и докрая на вечерта! :1062 :1062

Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cchery написа:Обещавам да не ви дразня! :) :)

:524 :923
Заключено