Предизвикателството - открийте детето в себе си

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Нели
Философска система

Re: Предизвикателството - открийте детето в себе си

Мнение от Нели »

cchery написа:Най-сетне разбрах точно идеята на Нелката - не просто да правим неща, присъщи на децата, а да излезем от рамките!!!
:524 Именно!

А за вечерната разходка имаш един голям поздрав от мен! :326
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Ver

Мнение от Ver »

Чудех се в коя тема да го напиша, но реших че за мен имаше нови неща и за да не се повтарям в "Спортната тема" ще се поФаля тук ;) Още повече, че имам особени симпатии към тази темичка :1028
Такаааа, в събота направих едно истинско крос-кънтри, което ще рече карах колело по пресечен терен. 30 -килиметровото трасе включваше всичко за едно добро крос-кънтри: стръмни изкачвания по сняг/без сняг, спускания по сняг/без сняг, дрифтене (поднасяне на задното колело), бутане на колело в дълбока кал, в плитка кал, в мека кал :1062
Беше много приятно! Всички от изброените по-горе неща ми се случват за първи път ;)
Аха и накрая "пране" на колелата в селската река :222
Кой е наред?
Ver

Мнение от Ver »

Не обичам любимата ми темичка да отива толкова назад :954
За тези 2 нови неща писах на други места, но ще простите "нарцисизма" ми :1094 ще пусна линкчета:
Първото

Яре в пералня :221
Ver

Мнение от Ver »

То се е видяло, че само аз си пиша тук, но ...
Продължавам!
Съвсем инцидентно, докато купувах ролери за Мони, реших да взема и за себе си (да не му скучно на детето, докато се учи :1062 )
И така качих се на ролери :222
Вече карам уверено, само много много не мога да спирам :1062
Вчера на изложението пред НДК представете си хора, калабълък. Една жена раздава листовки. Аз съм се засвяткала по нанадолнището, а тя върви срещу мен с реклами в ръка. А аз и викам: "Не мога да спирам! Не мога да спирам! " :221
Ей, такива ми ти работи :1062
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ver написа:То се е видяло, че само аз си пиша тук, но ...
Продължавам!
Съвсем инцидентно, докато купувах ролери за Мони, реших да взема и за себе си (да не му скучно на детето, докато се учи :1062 )
И така качих се на ролери :222
Вече карам уверено, само много много не мога да спирам :1062
Вчера на изложението пред НДК представете си хора, калабълък. Една жена раздава листовки. Аз съм се засвяткала по нанадолнището, а тя върви срещу мен с реклами в ръка. А аз и викам: "Не мога да спирам! Не мога да спирам! " :221
Ей, такива ми ти работи :1062
Ей, Вер, като току що завърнала се от дъъълго отсъствие от форума, няма как да те оставя да пишеш сама в любимата ми тема! А освен това лично на теб съм ти специално благодарна за нещо :954
Това с ролерите ме срази направо и то не за друго, а защото аз преди няколко дена си търсих ролери, но нещо не ми бяха по мярка... Ще си купя обаче, решила съм вече и ще се науча! Това ще е нещо като сбъдната детска мечта - тогава имаше ролкови кънки, но на мен не ми купиха, а така исках!

Все пак да се похваля с нещо и аз - попаднах на тренировка по карате и участвах в нея. Оказа се голям кеф, но сега направо не зная откъде да открадна време, за да се запиша!
Ver

Мнение от Ver »

Нели, радвам се на присъствието ти тук :954
Липсваха ми постовете ти. Надявам да сте добре :923
Това с каратето е много хубаво. Аз като малка исках да тренирам ...
Но сега с мисля за нещо друго, и ако стане ще споделя :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Когато бях малка, баба ми казваше "Хващай се на хорото да се научиш, че като пораснеш и станеш булка ще трябва да водиш хоро!". Аз обаче бях свито и стеснително дете и така и не се научих. Булка станах и хоро не водих, после станахме кумове на една сватба с моя мъж, но аз и за тогава не се научих. След това се случи така, че още два пъти е вдна и съща година бяхме кумуве и от кумова стама (подходящ израз за случая, нали? :1047 ) се научих на ... право хоро :oops: :oops: :oops: . Мислех си, че ако до сега не съм се научила, значи няма сила на света, която да ме накара да се науча. Да, но се оказа, че съм ... права :954 - няма сила, която да ме накара да се науча, но мога да го реша сама, нали? Цялата тази интродукция е, за да кажа, че се записах на курс по народни танци за абсолютно начинаещи и вече бях на първото занятие! :423
Ver

Мнение от Ver »

Нели написа:.., че се записах на курс по народни танци за абсолютно начинаещи и вече бях на първото занятие! :423
А защо "Шшшт"? То трябва да се разчуе :524 :326
Предполагам сега е мой ред :1062
Ver

Мнение от Ver »

Аз съм разбира се :)
Ами какво да правя, като всеки ден правя нови неща :1028
Та днес карах колело из града. Много е вълнуващо, но с обратен знак :!:
Целта ми беше, не да се надишам на гаден въздух, а да стигна до "Западен парк" без да ме размажат на пътя или да бъда изядена от бездомни кучета. Успях! :fan
Нели, твой ред е :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ето го, моето предизвикателство от преди 2 часа....... Навън облаците се сгъстяваха все повече и уплътняваха синия си цвят. В момента, в който оловно сивото небе се сниши досами балкона ни, първата вълна на ураганния вятър засили ланшния пепел в лицето ми. След пепелта първите капки дъжд се забиха като пирони по блузата ми, с която щях да ходя на работа. И миг по-късно светът беше дъждовна пелерина, блестяща вертикална повърхност, изливаща се от много ниско. "Така ли?!?", казах си аз - "Ще ме блъскаш с пепел и ще ме замярваш с капки вода?!" :1058 :1058 ....... "Ооооо, почакай, ветре! Не спирай и ти, хало! Ще ви покажа, че сте всъщност сте най-желаното ми изживяване последните 24 часа!" :1133

Навих крачолите на дънките до коляно, сложих сандалите, метнах раницата на гръб, мушнах слушалките на плеъра в ушите и покрих всичко с дебелия си дъждобран! "Чао" на децата и Момчил и....... напред с Pandemic право в хлъзгавата прегръдка на бурята..... Ще ходя пеша до метрото, ако ще да завали сняг! Още пред входа ме очакваше огромна локва. Смело минах баш през нея, така или иначе очакването ми беше да съм при градското влакче вир-вода. :D Следваха, втората, третата, ентата локва и когато видях дъждовните реки по алеите на парка, не издържах..... събух сандалите :lol: и право в небесната вода, миеща асфалта, по който преди половин час тичах.... Невероятно удоволствие, успокояващо равновесие, душевен оргазъм...... Как ми се щеше и децата да са с мен и заедно да шляпаме.... Нямаше много хора из парка, то даже извъобще нямаше. Да не говорим пък за някой с офис облекло, обаче бос с обувки в ръка и разпръскващ с ходилата си локви и дъждовни вади....... Красота...... :) :) :) :) :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор