Варненска среща

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Варненска среща

Мнение от cvety_rz »

Утре с калина имаме час за имунизация.Трябва да приключим с нея утре, защото в понеделник пускаме изследвания за детската градина и при това положение няма как да дойда до Варна.Емоционално ми е и объркано, но всичко ще си дойде на мястото.Весело изкраване утре вечер :922 :922 :922 Наприказвайте се, веселете се и не забравяйте и малко снимки, че да ви се порадваме па макар и отдалеч :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
danielka_y

Мнение от danielka_y »

tita написа:Резервацията е на мое име - Таня Коларова. :)

Ето и менюто им от брошурката за доставка ( трудно се чете нещо, защото шрифта е много дребен, но все пак ... :1028 ). Предполагам цените са същите и на място.
........
Менюто им го има в техния сайт :)
http://www.musketari.com/index.php?id=2" onclick="window.open(this.href);return false;
tita

Мнение от tita »

Дани, .. кой да види, че хората са дали всяка нужна информация. Просто копнах линка и го щлапнах тук, без дори да разгледам сайта им. :lol:
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Беше фантастично и както всяко фантастично изживяване то свършва толкова бързо и неусетно! :328 Вчера по това време посрещнах Черита с децата, а днес тях вече ги няма. :328 Искам ощеееееее!
За срещата нямам думи да опиша колко приятна и задушевна беше обстановката, как хора,които се познават само по име могат да се прегръщат като приятели от 100 години, как един път не се зачудихме каква тема да подхванем, как говорихме и се смяхме от сърце. Добре че Черита се накани да ни дойде на гости, че да се организираме и да се запознаем. Аз в последната седмица реално установих контакти с другите момичета. И в крайна сметка решихме тези срещи да станат регулярни събития. Благодаря момичета за страхотното изживяване и невероятната емоция, с която ме заредихте!
Повече няма да разказвам-който бил-бил, който-не, да гледа снимки!

Варненска среща

Исках директно да ви прикача снимките, но вероятно не съм ги смалила достатъчно, а нямам много време в момента.
tita

Мнение от tita »

Благодаря ви на всички мецанки, малки меченца и мечо-татковци за готината вечер. Не спряхме да говорим, да се смеем и забавляваме, а има още неща дето имам да си изговарям с вас. Затова лично се заемам да организирам следващата среща. ... :1216 Предлагам да заковем, примерно, за среща всеки първи петък на месеца. Часа и мястото ще се уточняват малко преди датата.

Айде, че вече нямам търпение за Октомврийска среща!

:940 Гушкам ви всички!
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Надявам се да се видим пак, момичета :923 :923 :329 !
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Със завист и огромно съжаление че разбирам толкова късно ви гледах снимките днес.Вярвам,че сте си изкарали страхотно,защото знам какво е да седиш на една маса с човек с който въпреки че не си се виждал се чувстваш като че се познавате от деца.
Надявам се за следващия път да разбера на време :1211
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Мими, остави на някоя от нас координати или поне надничай по-често тук.
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:326 :326 :326
:922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

tita написа:Предлагам да заковем, примерно, за среща всеки първи петък на месеца.
:524 :1143 :524 :1143 :524 :1143
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Хе-хе, пък аз нали съм си оправна, бях на срещата, а чак сега видях тази тема. :1028 :1028 :1028
:1209 :1209 :1209
Добре, че беше Зори да ми каже по телефона! :221
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Публикувай отговор