Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупето

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупе

Мнение от cchery »

tita написа:Чери, специално за мен може да сложиш в емотиконите е този : [img]http://audibg.com/forum/public/style_em ... lt/bia.gif[/img]
Титка, специално за теб..... изваден току-що от списъка на мецата - :1211 :1211 :1211 :1211 :1211 . Този специално е видим тук при формата за писане на постове.

И да предстаява така или иначе сме отворили темата :1062 и другите:

1. Тези, които са тук на първа страница - :1216 :1215

2. Списъка с всички усмивки - :1212 , пак за Тита - :1214 , :1213 .

И май са това - ако ви попадне свестен емотикон и оригинален, свикрайте да го добавяме! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

А сега по темата - моят първи ден мина невероятно леко. Вторият започна не по-зле. Просто досега не ми се е дояло нещо по-различно от плодовете. Ако мога да се самоупрекна за нещо, то е недостатъчното количество вода, което пия - и това е странно за мен, щото аз по принцип се наливам..... но има време.

Вчера - никакви прегрешения. Днес - лъжица ансол и досега към 400 г диня. Имам и пъпеш, и грозде. Аз ям разнообразни плодове като не ги меша по време на едно ядене. Т.е. сега към 11 хапнах диня, а към 14 - пъпеш. После към 17 ще е гроздето и така. Качих се от любопитство на Кантарев - вече имам едно свалено кило - 69,3 бях тази сутрин. И да ви кажа честно..... този път я няма буйната радост от шестицата. И аз знам защо е така - подходих към този детокс като средство да изчистя антибиотика от себе си и чисто и просто като нужда на организма ми. Килограмите за първи път са на задна линия.

Джазмин, и аз съм имала детокси с отвратно главоболие, което не мога да си обясня. Държало ме е и по 2 дена. И не е било поради липса на вода. Аз лично вземам хексалгин, защото не се трае. А наистина мъжът ти по-добре да не прави детокс, ако ще го прави по този начин - така си вреди! :!:
mary написа:Добро утро и от мен :954 И при мен вчера мина добре. Наистина летните детокси са супер приятни :) Днес продължавам със същия ентусиазъм :fan. Приятен ден на всички.....

:954 :954 :954
Мари, пожелавам ти да не те напуска ентусиазма и днес! :954

Цвете....., на твое място бих предложила на комшийката ти да ми погледне д....то с идеята да го види колко е голямо. И в този момент вместо да си хабя силите да й цапам вратата, ще й "измия" очите с отпадъчен продукт на ансола! :1101 :1142 :1142 Пиши ако искаш какво е станало днес след като е дошла полицията.

Чева, тъкмо се чудех колко още имаш до финалната права, а то не останало! :954 Ще се радвам на компанията ти утре! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

tita

Мнение от tita »

Аууу, Черитка, голямо МЕРСИ за бирините емотикони! Веднага те черпя една биричка :1211 . И още една :1214 ... и айде пак "Наздраве" :958 .. хлъц ... позамаях се нещо. Убачиии ... иам наструение. Саму да свърши тоз дитокс .. малиииии. :lol:
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Привет момичета!
Нямах време сутринта да пиша, та да дам рапорт сега
Първи ден - с невероятен успех за мен, изключително леко премина, без изкушения - даже бяхме на гости на родители ми и едни софри се зафъртяха, а аз даже се дразнех от миризмите които се разнасяха от софрата :plezya se
Тази сутрин се събудих с ужасно главоболие, но дали е било от детокса или от многобройните безсънни нощи покрай малък дечко незнам, но изпих 2 аналгина :126
От сутринта съм по улиците, имах време да гаврътна само един ансол, едва преди час се завърнах сложих детето да спи и тогава седнах да хапна, изядох 7-8 праскови и изпих около половин литър вода и сега съм като преяло коте, ако имах козина щях да почна да се къпя :221
jasmin

Мнение от jasmin »

tita написа:Аууу, Черитка, голямо МЕРСИ за бирините емотикони! Веднага те черпя една биричка :1211 . И още една :1214 ... и айде пак "Наздраве" :958 .. хлъц ... позамаях се нещо. Убачиии ... иам наструение. Саму да свърши тоз дитокс .. малиииии. :lol:

Наздраве и от мен :627
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Даниелка, и мен това най ме кефи - че ям малко, а се чувствам сита. Иначе е обратно - ям по много, коремът ми е издут и пак съм гладна...... така мразя този тежък корем. Какво му е на дечко?

Титкаааааааа, и аз искам да се разсипем с бири :1062 :1062 . Ама то не останало - вече няма и седмица до момента. Само дето ще карам, ама на мен 2 бири ми стигат за да се натаралянкам. Две - две! ама си ги пия с кеф и ми е готино!

Сега си пийвам кафенце :528 с кеф и си мисля за дните след утре..... и как искам да поставя едно ново начало. В храненето и в пиенето...... и се надявам да ми се получи!

danielka_y

Мнение от danielka_y »

Чери - да да да колко си права, не се бях замисляла за това
"че ям малко, а се чувствам сита. Иначе е обратно - ям по много, коремът ми е издут и пак съм гладна"

А колкото до дечко ... май и той незнае какво му е, по цели нощи се върти като зелка на спалнята, като мънка в същото време, нито биберон го успокоява, нито мляко иска, вода цокне малко успокои го за 5 минути и пак наново. С мъжа ми караме на смнеи, аз съм с малкия до към 3-4 сутринта а таткото застъпва от тогава до към 7:30 то иначе не може да се спи. Дали са зъби незнам, има изкарали 2 зъбчета като беше на 5,5 месеца, тогава беше тежко но за кратко - седмица беше зора, а това което се случва вечер е може би повече от месец. Мъжа ми го отдаваше на шините които му слагаме нощес, но в крайна сметка се разбра че не е от тях. Давам чай маточина, ефект нулев, незнам как или с какво да го успокоявам, че да спи спокойно детето нощес, а и ние с него, ако някой може да ми даде съвет ще съм му безкрайно благодарна.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте Прекрасни,

Минавам да ви видя набързо, че искам да свърша работа поне за 3 дни днес, а съм и аз в отбора с главоболие :328 , след 2 литра вода и вече не знам, май 6 детокс без прегрешения е странно, но това ще да е от кофеина, който ми е в повече последния месец.

Хайде успех и умната и утре и в събота, че не знам ще успея ли да мина пак, а кантара го обичам, мноооого
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danielka_y написа:Чери - да да да колко си права, не се бях замисляла за това
"че ям малко, а се чувствам сита. Иначе е обратно - ям по много, коремът ми е издут и пак съм гладна"

А колкото до дечко ... май и той незнае какво му е, по цели нощи се върти като зелка на спалнята, като мънка в същото време, нито биберон го успокоява, нито мляко иска, вода цокне малко успокои го за 5 минути и пак наново. С мъжа ми караме на смнеи, аз съм с малкия до към 3-4 сутринта а таткото застъпва от тогава до към 7:30 то иначе не може да се спи. Дали са зъби незнам, има изкарали 2 зъбчета като беше на 5,5 месеца, тогава беше тежко но за кратко - седмица беше зора, а това което се случва вечер е може би повече от месец. Мъжа ми го отдаваше на шините които му слагаме нощес, но в крайна сметка се разбра че не е от тях. Давам чай маточина, ефект нулев, незнам как или с какво да го успокоявам, че да спи спокойно детето нощес, а и ние с него, ако някой може да ми даде съвет ще съм му безкрайно благодарна.
Даниелка, тази статия за чела ли си я?!

Ето и друга статия за - макар тя да касае този проблем при възрастните хора - просто за инфо.

Воденица

Мнение от Воденица »

Здравейте,
благодаря ви за сърдечното посрещане :923 !
Да докладвам как е при мен: вчера почти цял ден бяхме навън, обядвахме навън с приятели, после на море....аз естесвен пих фрешове и вода :1209 Интересно, ч не ми беше толкова трудно да се сдържам да не посегна към нещо от масата:) Вечерта наваксах с диня. Днес всичко продължава да е ок, слава богу, нямам никакви оплаквания, огладнявам де, не екато да не огладнявам....ама хапвам плод и ми минава. :)
Единственото лошо, така да се каже, е че пийвам кафе (но се успокоих, че и други пият:)) иииииии ....пуша :oops:
Желая ви безпроблемно и безгладно да минат следващите дни! :923
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

:1099 :1141 Днес хазяйката на офиса ми каза, че съм отслабнала :1099 :1141
Заключено