А сега по темата - моят първи ден мина невероятно леко. Вторият започна не по-зле. Просто досега не ми се е дояло нещо по-различно от плодовете. Ако мога да се самоупрекна за нещо, то е недостатъчното количество вода, което пия - и това е странно за мен, щото аз по принцип се наливам..... но има време.
Вчера - никакви прегрешения. Днес - лъжица ансол и досега към 400 г диня. Имам и пъпеш, и грозде. Аз ям разнообразни плодове като не ги меша по време на едно ядене. Т.е. сега към 11 хапнах диня, а към 14 - пъпеш. После към 17 ще е гроздето и така. Качих се от любопитство на Кантарев - вече имам едно свалено кило - 69,3 бях тази сутрин. И да ви кажа честно..... този път я няма буйната радост от шестицата. И аз знам защо е така - подходих към този детокс като средство да изчистя антибиотика от себе си и чисто и просто като нужда на организма ми. Килограмите за първи път са на задна линия.
Джазмин, и аз съм имала детокси с отвратно главоболие, което не мога да си обясня. Държало ме е и по 2 дена. И не е било поради липса на вода. Аз лично вземам хексалгин, защото не се трае. А наистина мъжът ти по-добре да не прави детокс, ако ще го прави по този начин - така си вреди! :!:
mary написа:Добро утро и от мен

И при мен вчера мина добре. Наистина летните детокси са супер приятни

Днес продължавам със същия ентусиазъм

. Приятен ден на всички.....

Мари, пожелавам ти да не те напуска ентусиазма и днес!
Цвете....., на твое място бих предложила на комшийката ти да ми погледне д....то с идеята да го види колко е голямо. И в този момент вместо да си хабя силите да й цапам вратата, ще й "измия" очите с отпадъчен продукт на ансола!

Пиши ако искаш какво е станало днес след като е дошла полицията.
Чева, тъкмо се чудех колко още имаш до финалната права, а то не останало!

Ще се радвам на компанията ти утре!