Момичета,това нещо съм го преживяла поради факта,че английската сол е била за козметични цели,не за пиене.Но това го прочетох едва днес и на опаковката пише при поглъщане незабавно да се търси спешна помощ.VIKI1023 написа:Бях доста зле и се наложи да ходим до бърза помощ,доста търпях,но главата просто така ме боля и гадене,повръщане,ужас.Едвам ходех,лошото,е че и в бърза помощ не ми казаха какво ми е,биха ми инжекция с аналгетик за главата,та след около час ме отпусна.Взех и хапче против гадене и сега съм по-добре,лошото е ,че мъжа ми ми забрани категорично да продължа сега с детокса.Другия месец си карам на грейпфрути и белтъци,от него се чувствах най-добре.Имам подозрения,че ябълките са ми раздразнили стомаха(май имам гастрит) и затова повръщах.На вас успех желая!
На шишето пише Приложение:суровина за производство на козметични продукти и е на фирма КУПРО 94 ЕООД Горна Оряховица.При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже етикета и опаковката.Най-отгоре с големи букви пише МАГНЕЗИЕВ СУЛФАТ magnesium sulfate .Hrisi написа:Нещо не ми стана ясно.Доколкото съм запозната всички пием Магнезиев сулфат(англ.сол)Пила съм тази от пакетчетата и тази от пластмасовото шише, но не съм имала проблем. :!: :!: :!: Недоумявам!
Боже, Краси, това звучи страшно просто. Да питаме док?!?! :!: :?: :!: :?: :!: :?:VIKI1023 написа:На шишето пише Приложение:суровина за производство на козметични продукти и е на фирма КУПРО 94 ЕООД Горна Оряховица.При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже етикета и опаковката.Най-отгоре с големи букви пише МАГНЕЗИЕВ СУЛФАТ magnesium sulfate .Hrisi написа:Нещо не ми стана ясно.Доколкото съм запозната всички пием Магнезиев сулфат(англ.сол)Пила съм тази от пакетчетата и тази от пластмасовото шише, но не съм имала проблем. :!: :!: :!: Недоумявам!