Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от Cheva »

Здравейте, момичета.
Тишината е оглушителна тук. Защо така ?
Влизам , за да обява че приключих с диетата.
30 дни явно са ми достатъчно. Не се чувствам добре, тежи ми
да пресмятам менюта. Два дни съм в почивка от всичко и ям каквото
ми се яде, на корем. От понеделник ще си продължавам борбата.
Успех ви желая и много минуси! :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Краси

Мнение от Краси »

Здравейте, момичета! 42 ден - месен!
Вече не усещам диетата, свикнах с нея сякаш. :222 Единствено се тревожа, че понеже не мисля непрекъснато за режима и понякога го нарушавам. Вчера имахме гости и хапнах салатка доста след 8ч. :128
Изглежда ми нормално да се храня в някакъв ред обаче. Лошото е, че това наистина е така и тялото ми се е приспособило. За толкова време съм свалила 4 кг. Не мърдам от там. Не знам и как съм свалила, защото мерките не са помръднали в см. Явно от всякъде по много малко. На фигурата ми видимо не се отразява тази загуба. Трябва дълго да се вглеждам, за да установя резултат.
Мъжът ми изгуби повече от 10 кг. и е видно.
Обаче не смятам да спирам, дори само това да смъкна, важното е да го задържа. Жалко, че изгубихме Чева, май се отказа, ако съм разбрала добре. Да не би и други да са се отказали, много време никой не пише :?:
danid
Философска система

Мнение от danid »

Няма такова нещо, тук сме си, просто почивните дни трудно стигам до писане...

Ден 41 Плодов с малко зелена салата за вечеря - вчера прекалихме и всички се чувствахме зле и през нощта и тази сутрин, така че отказване няма, макар че и ние сме заковали килограмите, но ще мръднат, няма начин
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Здравейте, момичета.
Тишината е оглушителна тук. Защо така ?
Влизам , за да обява че приключих с диетата.
30 дни явно са ми достатъчно. Не се чувствам добре, тежи ми
да пресмятам менюта. Два дни съм в почивка от всичко и ям каквото
ми се яде, на корем. От понеделник ще си продължавам борбата.
Успех ви желая и много минуси! :954
Чева, аз те разбирам напълно за спирането с диетата! Няма да продължавам да пиша за това тук, обаче, т.к. идеята е да се нахъсваме. Нищо, че не я спазвам, аз лично се мотивирам много от момичетат, които споделят тук.
danid написа:....... вчера прекалихме и всички се чувствахме зле и през нощта и тази сутрин, така че отказване няма, макар че
и ние сме заковали килограмите, но ще мръднат, няма начин
Дани, това много ми напомня на моето осъзнаване от миналата седмица...... на 14-и вечерта преядох ...... и през нощта спах отвратително зле и сънувах гадни сънища. Не искам повече това за мен!

Краси, никакво спиране! Давай смело напред - дори само принципите на правилно комбиниране на храните да усвоиш, вече си спечелила една голяма победа!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Как сте девойки?

Още едно килце си е отишло - 7 кг за 44 дни, не е зле. Сега дано и детокса помогне.

Мише, ти отказа ли се?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

danid написа: Още едно килце си е отишло - 7 кг за 44 дни
:326

Само така!
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mishellinna
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от mishellinna »

Здравейте! Не, Дани, не съм се отказала! Диетувкам си и си трая....горе-долу съм стриктна! Нещо с тренировките го закърших и ме е яд...но иначе продължавам! Ще споделя инфо като падна под 70! Надявам се да успея :524
На теб ЧЕСТИТО за поредното килце! :326
"Ако правите нещо прекрасно и възвишено, а никой не го забелязва- не тъгувайте. Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Джон Ленън
danid
Философска система

Мнение от danid »

Пак сте зачезнали, де да бяха така и килцата, мойто се върна, даже и още половинка, но детокса пак ще го махне. Засега съм днес и утре

Скоро идва втория воден :328
Краси

Мнение от Краси »

danid написа:Пак сте зачезнали, де да бяха така и килцата, мойто се върна, даже и още половинка, но детокса пак ще го махне. Засега съм днес и утре

Скоро идва втория воден :328
Ох, напълно те разбирам, Дани!!!!! Не бях се теглила от 44-тия ден. Днес кой дявол ме накара да се кача на кантара и изненада.. :1215 Върнала съм 2 кг! И без това за 44 дни бях свалила само 4 кг. Мисля, че няма нужда да коментирам :328 .
53 дни на старание и според днешните данни: Честити 2 кг! Нещо или аз не съм добре, или ефектът от диетата се оказва нулев.Как да не се изнерви човек!
То 2 кг. си играят по принцип и без да си на диета.
Хайде сега да се мотивирам, не се сещам как! Дори се чудя на себе си защо упорствам без резултат? :eek:
danid
Философска система

Мнение от danid »

Краси,

Разбирам те, да не си пред цикъл или да си нарушила нещо напоследък.

Аз събота и неделя не бях много стриктна и кантара си каза своето, а и коремчето видимо порасна, но съм решила, че ще изкарам докрай, каквото и да казва кантара.

После ще карам и на разделно+детоксите 3 месеца и чак тогава ще обвинявам диетата. Да видим дали плана е изпълним :221
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, котета :1062 ! Оредяха редиците, но не опустяха, което е най-важното! В своята си тема Чева беше пуснала линкове към интересни статии - човек може да се запознае с тях поне от обща култура. Та какво ми направи впечатление там - т.нар. чийтинг хранене! Ето какво е:

Cheating (от англ.) означава измама или мошеничество. Измама, която в сферата на фитнеса можем да приложим както в тренировката (чийтинг е тренировъчна техника, за която ще стане въпрос в следващи статии), така и в диетата.

Как ще реагирате ако ви кажа, че по време на диета може да си позволите любима храна, като пица например и това да не наруши режима, а напротив – даже да го направи по-ефективен. Идеята е, че при всяка една диета, която ви поставя в отрицателен калориен баланс вашият метаболизъм се забавя, за да може организма да се справи с по-малкото предоставяна му храна. Вкарването на едно „мръсно“ хранене в режима ще даде сигнал на тялото, че диетата е свършила, което временно ще ускори обмяната. Нещо повече – ако през времето до този чийтинг сте спазвали стриктна диета, калорийната „бомба“ под формата на любимата ви забранена храна, ще зареди вашите гликогенови депа, а няма да се отложи като подкожна мазнина.

Т.е. нарушаването на диетата с нещо извън нейния режим в крайна сметка може да доведе до положителен резултат. Особено пък психологически. Но, разбира се, това не трябва да става навик, т.к. ако всеки ден "мамим" хранителните си режими, то на каква диета сме, освен на предишния ни начин на хранене. По този повод авторът на горното казва:

Обикновено, когато изготвям хранителен режим за редуциране на мазнините, в изключително редки случаи прибягвам до включването на чийтинг хранене и то е не по-често от веднъж на седем дни.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор