Аз само да изразя съмнение, че едвали ще се
класираме за кръчмата след концерта :1211
И си пожелавам само такива неща да ни вълнуват
Харесвам Йовков! Да не кажа и нещо, което словесно носи усещането за по-силно чувство от "харесвам". В моята собствена класация за български класици Вазов е на първо място.... защото е Патриархът, но Йовков...... дори и след него, дори и на второ място, е моят първенец!dexter написа:Добро утро, момичета!
Искам да ви поздравя и да ви пожелая прекрасен ден с това:
"....Мъдрец наистина беше Сали Яшар, много нещо беше видял, много нещо беше преживял, но едно беше ясно за него: с мъки, с нещастия е пълен тоя свят, но все пак има нещо, което е хубаво, което стои над всичко друго — любовта между хората.... "
Цитат от "Песента на колелетата" на Йовков.
Верче, пожелавам си това твое съмнение да не се реализира и да се видим!!!! Явор..... дали няма да се "прежали" на рождения си ден да попадне в малко по-шумната ни компания?! :lol: :lol: :lol: ........ А ако го помолиш?!Ver написа:Говорете си вие за важни неща![]()
Аз само да изразя съмнение, че едвали ще се
класираме за кръчмата след концерта :1211
И си пожелавам само такива неща да ни вълнуват
Яв няма нищо противcchery написа:Явор..... дали няма да се "прежали" на рождения си ден да попадне в малко по-шумната ни компания?! :lol: :lol: :lol: ........ А ако го помолиш?!![]()
![]()
Ей, това все едно аз го писах!cchery написа:писна ми от това бързане. Изпушвам....... и не знам къде точно, ... ЩЕ ГРЪМНА!
Ver написа: За всичко крещя, като пълен истерик.
Та, Чери викаш ВЗРИВ, А?!
cchery написа: Не се усмихвам. Не се радвам.
Ами да кажатcchery написа:Вер, относно виждането ни...... нека Нели и Цони кажат с какво време разполагат, за да се видим?!