Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Ql4e ZLAto »

Хей, ЗВЕЗДИ от книгата на Док, гледахте ли предаването по ВВТ със самия Док? :)
Аз сега го гледам :222
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
точка

Мнение от точка »

Sladka Debelanka написа:Добро утро! Имам отчаяна нужда от нахъсване :328 Приемам всякакви ритници, кикове и какво ли още не
Еее, момиче! Я се стегни!!! Имаш изглежда спечелени конкурси зад гърба си, как ще се откажеш сега??? остави конкурса на страна, имаш цел, имаш желание, просто не се предавай, не знам какво мислят другите,но ако ти е толкова тежко си почини един ден напълно съзнателно от диети,мерки и теглилки, на мен лично това би ми помогнало. Рестартирай се за да можеш да се зарадваш след 3 месеца като си редом до мен на почетната стълбица в края на конкурса. Сигурна съм,че ще се справиш!!! :923
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Здравейте и от мен на новите момичета . Незнам кой се нуждае от нахъсване но аз със сигурност.Нещо тези две седмици ми се видяха като две години,и едвам си подавам главато през дупката. Въпреки че от време на врема влизах в форома , направо нямах сили и да пиша.Направих 2 плодово оризови дни ,но заради негативната ми нагласа не съм мръднала и грам надолу. :126 :126 а напротив +1,500,а кажете ми това нее ли гадно.За капак на всичко видях че са получили книгата на доктора в книжарницата и реших да си я купя на другия ден, когато отидох тя вече беше свършила и щели да поръчат след седмица.Направо нямам думи . :328 Целувки на всички и пиите много вода защото е полезна :923 :923 :923
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, сладуранки :954

Въпреки мрачния следобед, аз съм заредена с енергийка и чакам старта на конкурса!!! С вас СЪМММММ!
Пък дано това да ми помогне с борбата! Но да споделя, през изминалата седмица хапвах доста забранени нещица и не съм качила, което безкрайно ме изненада :1044 защото с черешковия детокс бях доста нагоре :1044
Утре смятам да съм на зеленчуково-оризов ден!

Трябва да изчезвам, после пак ще пиша ....
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ql4e ZLAto написа:Хей, ЗВЕЗДИ от книгата на Док, гледахте ли предаването по ВВТ със самия Док? :)
Аз сега го гледам :222
И аз, Кюлче, го гледах посред нощ-повторението. Не че нямах линк към архива,но не ми остана време,та случайно хванах повторението и бях безумно щастлива.Дет се вика-директно от извора.Много ми хареса-страшно много време имаше на спокойствие да обяснява,а не като в Бтв да го прекъсват през 2 минути защото са му отпуснали само 15 мин.Докато каже "Добър ден " и хайде :"Чао!"
Мисля,че се събуди голям интерес и много ще се радвам ако предаванията с него станат редовни.
Ето линк- http://www.bbt.tv/video/programme/7?pageID=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Зори, благодаря за линка! Много :940
mironi

Мнение от mironi »

Здравейте!
Чета ви с интерес! Сега все още събирам информация за процеса на детоксикация, но имам сериозен мотив да се включа. Решила съм през юли да се пробвам. Гладувала съм по системата на Лидия Ковачева и това не ме притеснява. Но английската сол - определено. Не знам как действа, но ако ме разкарва често до тоалетната - не знам дали ще се справя, когато съм на работа. Решила съм сега в събота да я пробвам и да изкарам деня на плодове - нещо като предподготовка за първия ми детокс.
С д-р Михайлов още не съм се срещала, но ще си запиша час през август и вероятно след прегледа ще съм още по-надъхана.
Успех на всички!!!
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

mironi написа:Здравейте!
Чета ви с интерес! Сега все още събирам информация за процеса на детоксикация, но имам сериозен мотив да се включа. Решила съм през юли да се пробвам. Гладувала съм по системата на Лидия Ковачева и това не ме притеснява. Но английската сол - определено. Не знам как действа, но ако ме разкарва често до тоалетната - не знам дали ще се справя, когато съм на работа. Решила съм сега в събота да я пробвам и да изкарам деня на плодове - нещо като предподготовка за първия ми детокс.
С д-р Михайлов още не съм се срещала, но ще си запиша час през август и вероятно след прегледа ще съм още по-надъхана.
Успех на всички!!!

Mironi,добре дошла мила! :421
Аз лично никога не съм правила детокса по време на работа,но определено има чести срещи с двете нули.Английската сол се разтваря в минимално количество вода,а пиенето на течностите започва 30 мин след това,за да няма слабителен ефект,но даже следвайки предписанията,аз лично често ходя до тоалетната.Все пак се изпиват големи количества чай и вода,това е начина да изхвърлим токсините.
Дали да правиш еднодневен детокс в събота,не мога нищо да те посъветвам.Знам,че по-опитните момичета ще го наптавят.

Успех в здравословното отслабване и поздравления за прекрасното решение,което си взела! :326
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

Забравих да кажа и аз едно благодаря на Зори за линка! :1078 Много готин нашият доктор! :225
Мърмори написа:И аз, Кюлче, го гледах посред нощ-повторението. Не че нямах линк към архива,но не ми остана време,та случайно хванах повторението и бях безумно щастлива.Дет се вика-директно от извора.Много ми хареса-страшно много време имаше на спокойствие да обяснява,а не като в Бтв да го прекъсват през 2 минути защото са му отпуснали само 15 мин.Докато каже "Добър ден " и хайде :"Чао!"
Мисля,че се събуди голям интерес и много ще се радвам ако предаванията с него станат редовни.
Ето линк- http://www.bbt.tv/video/programme/7?pageID=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте, благодаря за надъхването. Сега запарвам джоджена и глухарчето ме чака. Днес ми е първия ден на работа през последните 2 години и половина. Ще се опитам да спазвам диетата си и пиенето на чайове, въпреки че работата ми е напрегната и незнам доколко ще успея. :1044
точка

Мнение от точка »

ДОбро утро! Желая ви успех в конкурса, успех в работата на Сладката дебеланка... и успех на мен :)) Днес реших да сложа началото на борбата с оризов ден. Ще си напълня и два литра вода в една теднжера и докато не ги изпия няма да се оставя на мира! Имам предвид димяща! :)) Успех на всички :923
Заключено