Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
tita

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от tita »

Ели, кухнята ти е моята кухня мечта - широка, с много шкафчета, удобни плотове ... чудна! И коридора - супер широк и светъл. Много ми харесва. :954
Като цяло причините за това нещо да не се случва могат да са страшно много и ако човек се вкара във филма да търси различни алтернативи за отговор на въпроси, които го интересуват, може да изперка.
Тук си абсолютно права! И разбира се, нужно е да имаш вътрешна убеденост и необходимост да получиш отговор на въпрос, който те терзае, иначе просто няма да си готова да приемеш това, което ще научиш.
Знам също така, че всичко е в главата на човек и каквото е преначертано да стане ще стане, независимо кой какво защо и как ги мисли нещата. Благодаря за съвета, разбира се, ако усетя, че имам нужда от това да се обърна към някой занимаващ се с нумерология и астрология, ще го имам предвид. Хубаво е човек да знае към кого може да се обърне, ако почувства, че има нужда от алтернатива.
Не е точно така. Всеки от нас има право на избор. Няма предначертано нищо, защото във всеки момент от живота ние градим кармата си, която пък определя каква ще е Съдбата ни в сегашния и следващите животи, т.е. всичко е следствие от нашите действия, думи и решения. Всичко може да се променя към по-добро или към по-лошо. От нас зависи.
Вярвам, че децата избират родителите си. Чакаме да ни изберат или може и да са ни избрали, пък да чакат подходящия момент (който определено не беше през последната година).
Да, децата избират родителите си. По-скоро са привлечени от душите на родителите още в мига на зачеването. Душата на детето и тези на родителите имат своите общи цели, за достигане на духовното си израстване те имат какво да изживяват заедно. Затова аборта ( освен, ако не е по медицински причини) си носи своето Съдбовно наказание. Защото така се стопира прераждане на друга душа. Според Алена наказанието се изразява в преживяване на отхвърляне на човека от други хора, за да разбере допуснатата грешка.

Чери, знанията ми по нумерология са твърде базови и ги ползвам само когато става дума за лични приятели или за мен. Имам страшно много да уча още.
Последно промяна от tita на 13 Фев 2013, 15:14, променено общо 2 пъти.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тита, и аз съм се консултирала лично с Алена през 1999 година.
Получих информация от нея, която не ми хареса никак, но с която се съобразих.
И съм страшно доволна от това! Иначе аз съм чела нумерологични книжки, като хоби и за удоволствие, но от години наблегнах на Астрологията :1216 А сега работя и като Психолог на щатно място, така че по-доволна и благодарна от мен вече няма, в това отношение :954 :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
tita

Мнение от tita »

:940 Деси, колкото повече навлизам в нумерологията, кармата, астрологията, толкова повече се убеждавам, че това са знания, които дори трябва да се изучават от децата след определена възраст, защото те ще улеснят живота им и ще ги направят по-успешни и по-щастливи и по-здрави, ако щеш. Не приемам никак учението на църквата, че докато живеем можем да правим всякакви злини, да се отдаваме на меркантилност и печалбарство, защото едно причастие и покаяние ще изчисти греховете ни, тъй като, видите ли, нямало живот след смъртта. Нищо подобно. Няма да ни се размине, ще си изстрадаме и изживеем каквото сме си натворили.

Айде, че стана твърде сериозно. :222

... ама си е така ..
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Абсолютно! :222
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Момичета,толкова много сте писали,че направо незнам от къде да започна!Ели,домът ви наистина е страхотен,дано бъдете безкрайно щастливи в него!Момичета,дано осъществите срещата с Нелката и да си прекарате страхотно!Титка,ама ти все повече ме изненадваш,страхотно е това,което правиш,макар и само заради себе си!Чери,очаквам разказ за почивката,с децата ли ще бъдете?Поздравления за Момчил,макар,че той май не го приема много насериозно!като завършек да кажа,че на мен лимфата почти ми спадна,само ден след като пих Лимфомиозота,дано оправи нещата,мама нощес си тръгнаха с баща ми,къщата някак опустя,понякога много ми липсва присъствието и,как ми се иска да живееха по наблизо....дечицата спинкат,та мисля и аз да се опъна до тях....
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

tita написа:
Вярвам, че децата избират родителите си. Чакаме да ни изберат или може и да са ни избрали, пък да чакат подходящия момент (който определено не беше през последната година).
Да, децата избират родителите си. По-скоро са привлечени от душите на родителите още в мига на зачеването. Душата на детето и тези на родителите имат своите общи цели, за достигане на духовното си израстване те имат какво да изживяват заедно.
Простете невежеството ми, но ако това е вярно, коя детска душа би избрала родители, които ще я малтретират.....
ellyto

Мнение от ellyto »

Според мен, децата си избират мястото, средата и знаят какво е духовното развитие на родителите. Мисля, че знаят къде да се появат според това какви цели и задачи, препятствия и какви уроци трябва да научи душата в земното си съществуване. Това е моето виждане за нещата. Всеки предполагам има различна гледна точка за нещата.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

dexter написа:
tita написа:
Да, децата избират родителите си. По-скоро са привлечени от душите на родителите още в мига на зачеването. Душата на детето и тези на родителите имат своите общи цели, за достигане на духовното си израстване те имат какво да изживяват заедно.
Простете невежеството ми, но ако това е вярно, коя детска душа би избрала родители, които ще я малтретират.....
Няма детска душа! Има души. И да, много души избират труден живот и жестоко детство, с цел развитие и усъвершенстване!
tita

Мнение от tita »

Dex, в книгата си "Настоящето е само ден" Алена дава абсолютно логичен и точен отговор на въпроса ти. Няма да се опитвам да го пресъздавам, защото тя използва много примери от практиката си, за да обясни и отговори на подобни въпроси. Разбира се, че душата не се преражда, за да бъде малтретирано тялото й и да страда. На нас може и да ни изглежда жестоко и грубо, но .. това са закони на кармата. Например, често педофилите и хомосексуалистите в предишните си животи са били малтретирани и насилвани хора. Трудно е да го обесня и да се разбере, но всичко си има причина и следствие.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Чева, от твоя блог попаднах на линк към един друг блог, който на първо преглеждане ме плени - толкова много цвят, толкова много природа, толкова много естественост...... - можеш ли да разкажеш нещо за момичето, което го списва?!

Момичета, говорите си за нумерология, астрология и неща, които са осезаеми, но не и видими. Аз гледам, че се уча на какво ли не, та дали ще изкорените и моя скептицизъм?! Интересно ми е... :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

:954 Пия кафе и се отбивам набързо. Много сте изписали. Ако на 15 ще има среща при мен само кажете да запазя някаква маса. Иначе Елисче и аз съм с подут лимфен възел и възпалена евстахиева тръба. Луда работа. Дори не съм усетила кога е станало, но хомеопатката на Юлий ми постави диагноза. Сега се оправям, пия разни неща. С шефа разговор не е имало. Бях на събрание и мина леко. Нищо специално, само дето се притеснявах . Днес ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАЛРУС. а НА ВСИЧКИ ВАС ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПЪК ДАЛИ Е ТРИФОН ЗАРЕЗАН ИЛИ СВЕТИ ВАЛЕНТИН, ВАЖНОТО Е ДА СМЕ УСМИХНАТИ И ДА НИ Е ДОБРЕ . :922
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено