За много години,мили мецанки!Желая ви от сърце здраве,спокойствие и щастливи мигове с обичаните хора!
И ние най-накрая се завърнахмме от дълги пътешествания из страната.Но не се оплаквам,даже никак
.За бъдни вечер бяхме на село,събрахме се почти цялата рода и беше много весело,а на 26 тръгнахме за Бургас при сестрата на Боби,където вече бяха и свекъра и свекървата.Айде и там едно чудо народ.Малката на 27 имаше погача,съответно гости и......свят да ти се завие.Вече от следващият ден успяхме да имаме повече време за разходки,въпреки почти ураганния вятър,който духаше.Стояхме почти 2 часа,на самия бряг на морето,където вятъра е още по-силен,Ивайла се опитваше да "зарине"хвърляйки пясък в "големия басейн"-така тя нарича морето.Ръцете и бяха целите премръзнали,Боби и Анджи събраха доволно количество миди и рапани,които сега нямам идея къде да дяна,като се има в предвид,че лятото си донесохме подобно количество,които бяха изрисувани с бои и подарени на всеки,който се сетим :lol: .И след цялото това мокрене и вятър се убедих,че децата ми са си добре калени и не настиват лесно,единствено лошите условия в градината ги разболяват,но това е една друга тема.След плажа направихме дълга разходка из града,украсен е страхотно,вечер е като приказка.През следващите дни ходихме на кафе,дори на кръчма успяхме да отидем младите,и отново се почувствах все едно с Боби сме гаджета.Децата и бебка бяха вкъщи с баба и дядо,и Анджи беше крайно недоволна как така излизаме без нея(това беше второто ни такова излизане от както се е родила,предното беше на банкета на Боби преди около десетина дни),та това си беше голям шок за нея.Като цяло се почувствах отново аз,беше ми приятно и се чувствах щастлива.Нова Година посрещнахме вкъщи,но беше приятно.Децата получиха много подаръци и бяха на седмото небе,а майка им тайно се чудеше къде ще слага поредните торби с играчки
.В Бургас ми направи страхотно впечатление разположението на магазините.Не знам как е по кварталите,тъй като където ние бяхме си е баш центъра,но на всеки ъгъл има баничарници с всякакви закуски вътре,пекарни за хляб,отделни магазини за риба,млечни фирмени магазини,магазини за вино,за алкохол,за ядки,за каквото се сетите,но всичко си е отделно,а не наблъскано в големи магазини.Много ми допадна това.Отделно,има страшно много магазини за дрехи,в които можеш да си напазаруваш на съвсем нормални цени.Аз например се сдобих с огромен мек шал за 3,50,а тук подобни са около 15 лева
.Всичко много ми хареса
На връщане минахме до нашите в Горна,лелеееее няма такава поледица,както там.Улиците бяха буквално на стъкло,а пристигнахме около 2-3 следобед.Вчера си тръгнахме за насам,по пътя на Ивето и се приходи до тоалетна,на Севлиево решихме да спрем на бензиностанция и в момента в който Боби намалява колата започва да се тресе,помислихме,че е спукана гума,но се оказа счупена задна щанга за гумата.Ако Ивето не беше казала да спрем незнам какво ни чакаше.Господ отново беше с нас.Наложи се да постоим 3 часа на бензиностанцията,баща ми купи частта от Горна и ни я донесе до там.Сменихме я точно и потеглихме,този път безаварийно,но докато стигнем вкъщи сърцето ми беше свито.Толкова съм благодарна,че разбрахме навреме и всичко приключи добре.....И ето днес започна моето ежедневие,чистене,готвене,перални,гладене,подготовка за градина в Понеделник,но няма да се оплаквам,защото всичко беше страхотно.
Чери,изгледах снимките и клипчетата ви,толкова сте ГОТИНИИИИИИИИИИИИИИ,радвам се,че сте се сте изкарали добре,а това за танците
Бели на снимката върху снега е като горска фея
Линди,твоите сурвакарки са очарователни
Бъни,твоят пост ме накара да настръхна.....Не знам дали съм права,но начина по който си го написала на мен ми вся някакъв страх,дано не съм права....
Вихърче,мисля,че в другата тема прочетох,че и вие сте прекарали добре,за което се радвам
ЕЛи,Фютка,Вер и всички,които пропускам
трябва да ставам вече
на всички вас