Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавление!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Есенно-Зимно настроение влече към нас безкрайно забавлен

Мнение от Kleo »

dexter написа:
Kleo написа:Може би мацките работят с последни сили, преди празничните дни? :1044
Аз със сигурност - започнахме да раздаваме ренти - работа, която по принцип отнема 1-2 седмици, ще трябва да я свършим за два и половина дни :126 Даже не ми се обяснява... Нямам търпение да стане сряда вечер!
Разбирам те. Помня какво е да работиш под изключителен стрес и с крайни срокове :126 Съчувствам ти и ти желая вторникът и срядата да ти се изтъркалят в миг!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добро утро и от мен . Вчера понеделнишки макар цял ден да си стоях у дома реших да се обадя на фризьорката а тя пък имаше свободен час и ей така изневиделица отидох и ме подстрига оформи и изсуши. Кеф голям . Вечерта бях на Коледно парти в Брилянтин . Стоях малко този път . След 12 се пуши и се усмърдях страшно ! Недоспала съм леко а тези дни има яко работа в ресторанта . Снощи обаче силно ме впечатли реакцията на Юлий. Мислел си за нас двамата с КИКи и се чудел защо излизам и къде точно ще ходя толкова късно ,и кога и той щял да порасне и защо си уреждам срещи с други мъже . Милата ми душица . обясних ,че съм на коледно парти а той ми казва : Ами какво те спира ? Недей да ходиш ,остани си тук при мен . Ей , така . Иначе Коледно настроение имам ,хубаво ми е когато съм си в къщи . Гледат ми се коледни филми :222 Слуша ми се коледна музика и много съжалявам ,че няма сняг! Но жови и здрави да сме ))))) Подаръците съм ги купила само трябва да ги опаковам :222 И да чакам дядо Коледа . Тази година реших да го извикаме у дома . Намерих един белобрад старец който ще ни посети на 24 12. и се надявам да се получи добре . Все още не съм казала на КИКИ и се чудя дали изобщо да му казвам ))) Ей ,такива ми ти работи . Иначе всички дни съм си на работа без на 24 и 31 вечерите , тоест на работа съм до 15ч. :fan СЕга ви пожелавам хубав вторник и отивам да потренирам малко ))))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Браво Фют, при мен ни подаръци, ни нищо. Толкова тичаме къде ли не, че оставихме Боби след 7-8 дни мрънкане, че е Коледа, сам да си направи елхата. Милия, даже Мими не му влезе в положението. Само накрая му сложихме върха и лампичките. Не е добре да имаш бебе след 35...

Иначе правихме и Коледни сладки и на няколко концерта бяхме, мина ни фирменото парти. Вече остават само празниците в къщи. Разпределихме си ги и на мен се падна Коледа. Малко ще ми е зор, че Мария пак има участие на 25 в 15,00 я., но ще оставим таткото да доготви. Не мога да пропусна, все повече танци учи и само те са и в главата. А и ще има греяно вино на мегдана в Требич, така че ще е весело.

И при нас преди празници е най-натоварено, но утре може и да успеем да си тръгнем по-раничко, поне пътуващите колеги да пуснем.

За подаръците даже нямам визия на кой какво ще купувам, но имам цял ден на 24 да я избистря.

Ако не успея пак да намина ви пожелавам Весели празници и много здрава, мирна и успешна 2016 за всички.

Нека дядото с брадата ви донесе най-желаните подаръци и се срещате само с добри, усмихнати и положителни хора занапред.

Обичам ви
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

Ами то като ви гледам добре и хортувате :)
За к'во са ви другите :1062

И аз като Декс и Дани чакам утрето вечер :)
И искам тези 4 дни да не ставам в 6 и
да не ми е разграфен деня :)

Мечтииии...
(Боже, до къде я докарах :1062 )

Поздрав за всички работещи момичета :1062 :1062 :1062
" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Да се оплача и аз предколедно. Сбръчках се от работа тези дни. Почивните дни клахме прасето, то не бе прасе, а гигантски мутант :221 Докато се оправи и прибере всичко, направо ми се взе акъла. На всичко отгоре организирам коледното тържество в училище (отново :126 ) и вчера бях на работа от 7 и 30 сутринта до 6 вечерта. И днес не беше много по-различно. Да минава и утре и ВАКАНЦИЯЯЯЯЯЯЯ. Е, не е много дълга, но все е нещо.
Каръшка история беше и с подаръците. За Кеми поръчах раничка, която се оказа от най-отвратителните китайски боклуци, но на петорна цена. Освен това не съм видяла, че е с право на преглед и сега не мога да я върна, защото съм се съгласила с условията на сайта :126 . Там, разбира се пише, че продуктът може да се върне само, ако основанието за рекламация не е било видимо при прегледа. Както и да е, утре следобяд ще се опитам да открия нещо подходящо в Тетевен.
Чери, вие къде ще сте на Нова година. Питам, защото беше споменала Тетевен и се чудех.
Ние се очертава да сме заедно със Силвето и компания. Ще си отиграем :fan
А останалите? Какви са ви плановете за посрещането на 2016?
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Верче, всички съвкупно сме се докарали май до там :1062 Натоварено ми е и то нечовешки направо :328 Дори и другата седмица ще работим 3 дена а беше планирано от утре да излизаме в отпуск и да сме на работа чак на 04, но уви....днес разбрах "лошата" новина.Вече категорично отказвам да ставам в 5,30 сутринта за тренировки.Нямам сили просто.Тренирам вечер към 20 часа, но това е положението.С подаръците и аз се подлъгах с поръчка по интернет и съжалявам.Друго си е да се видят нещата едно към едно.Но да сме живи и здрави.Другото все някак ще го наредим.В понеделник ще колим прасето и след работа ще ми е още натоварено, но трябва и тази работа да се свърши.Но да не излезе, че само се оплаквам и да се похваля .То още не е много сигурно, но аз имам мерак да го споделя :mrgreen: Има голяма вероятност да правя банери и други рекламни материали за една датска фирма.Надявам се нещата да се получат, защото и парите са по добри.Като знам сега колко много работя за жълти стотинки.Дори ме е срам да си казвам заплатата, защото графичните дизайнери вземат доста, но аз нали съм "притисната" от обстоятелствата и си работя.Нямам избор в малкия град да работя това и да вземам що годе добри пари.Ох, голямо мрънкало съм станала :oops:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Ба, мрънкало.
Мрънкай си, кой те слуша :1077 :1062
Хахахахха :)

Изтрещяла съм :)
Успех Цвети!
Дано се получи :)

На мен днес ми се спи зловещо ...
[img]http://www.ebsqart.com//Art/Gallery/Med ... EARjpg.jpg[/img]

Може би ако направя 100 клека, 50 лицеви и 500 подскока на въжето
после 1 душ и ще взема да се освестя ....
Знае ли човек :)

Хубав ден момичета :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ха! Живнахте! Съживихте се, момичета, браво! Ей такива ви искам! :329

Ние НГ ще я посрещнем за пореден път у едно приятелско семейство с две деца. Общо ще сме три фамилии - две сестри, техните мъже и деца /все момчета/, и ние тримата :222 Така че се очертава децата да се налудуват в детската стая /4 броя момчета, като Алекс е най-големият от бандата/, а възрастните първо да си наготвим, а после да хапнем, да пийнем и да се повеселим :1211

На всички мецанки, мечоци и мечета желая светла Коледа и весело посрещане на 2016 година:

[img]http://www.bis.bg/files/clubs/1572/a_b2517126.gif[/img]

П.П. Аз съм си вкъщи и вече няколко часа варя един боб, а той все хруска ли хруска и не ще да става готов...

П.П. Хри бачка тук до мен и заедно с него слушаме класацията на радио Енерджи топ 100 за 2015 година.

П.П. Детето празнува в салона на училището. Правят си нещо като дискотека. Първо си размениха подаръци и се почерпиха с направени от родителите неща /аз му дадох мини-банички със сирене, били се изяли още в първите 10 минути/. Други майки също били приготвили различни нещица, така че по думите на Алекс денят му минава просто страхотно!

[img]http://3.bp.blogspot.com/_QyolptQ350M/T ... ribbon.gif[/img]

Верче, мерси за поздрава!!! /макар че не съм от работещите момичета сега/

П.П. Планирам днес да измия прозорците вкъщи, заедно с Алекс. Вчера купихме специален уред за чистене и решихме да го изпробваме. Тъй да се каже, да посрещнем Новата година на чисто.

[img]http://i46.tinypic.com/5bo08n.jpg[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мили, ми момичета..... или мили, ми Смехурко, :1062 :1062 :1062 тези дни.... всъщност почти всичките дни на декември ми предложиха такъв невероятен маратон от задачи и Хангажименти, че малко взе да ми втръсва..... Не за друго, а защото Коледа.... ами не я чувствам като празник. Много даже е далеч от мен.... така съм расла и така съм възприела нещата, че не мога просто... да се променя. Вътрешно не ми идва!!!!

Но пък... идва Нова година.... обожавам го този ден..... и слава на Бога, по него я няма суетата на Коледата..... остава само едното напиване и наяждане :1062 :1062 ......

Цони и Цвети, съчувствам ви отвсякъде..... знам какво означава да колиш прасе по Коледа... Вярно, не съм го правила от повече от 15 години, но.. имам съвсем ясни спомени колко много работа ти "отваря" това свинско убийство :oops: :oops: .... Чувстваш се като пребит, а отвсякъде те чакат дробине, черва, сланина, месища....... и трябва всичко овреме да направиш, за да не развалиш каквото и да е!!! Особено във време като това, което се отвори тези дни - температури над 10 градуса!!! Цветка, дано бързо да се справите!!

И аз мога да се похваля, че подаръците най-сетне са закупени :1052 :1052 ....... за всички!!! Аман..... сигурно има и друг начин да се зарадваме един друг..... Сега остава неблагородно да измислим как благородно ще излъжем, че все пак дядо ти Коледар е донесъл подаръците :plezya se :plezya se ..... Коки, разбира се, не вярва в него, но..... има едно "но" и в погледа, и в интонацията и в очакването, което разчетох по лицето му..... Затова нямаме право да се дъним точно с това! Така че ще е надпревара да се правим на невидими :1140 :1140 .

Цони, на 30-и декември се качваме на вила "Балканджия" в Тетевен. Новата ще си я караме "у дома", щото Момчил не щя и да чуе да измислим нещо за хотела при вас..... но пък предлагам, тъй и тъй сме на смешно разстояние едни от други да си направим малко гостуване :1062 :1062 :1062 ...... Ние ще сме с още едно приятелско семейство в тази къща. Най-добре да се чуем.... и да се разберем! :954

Верка, що не спиш ти, чедо на природата?!?! :1062 :1062 ..... То и аз така..... но тази сутрин.... да ме бяхте видели - като е за последно преди ваканцията и станах още с първите звуци от алармата. Теглих ѝ една здрава...... и ѝ се изплезих :1046 :1046 :1046 :1046. Ще я завра еди си къде... за цели 11 сутрини!!!!

Цветка, стискам ти палци това с банерите да стане реалност!!!! И да се чувстваш удовлетворена!!!!! :)

Дани, желая ти от сърце да успееш да си починеш....... същото се отнася и за Декс!!! Абе за всички ниииииии.....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, късмет и от мен!!!

Чери, радвам се да те прочета!!!

Отчет: всички прозорци вкъщи - измити!!!
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Мдааа, така се радвам, че утре няма да се налага да ходя на работа :221 :221 . Днес беше откачен ден. Оказа се, че съм имала задължението да поръчам пица за тържеството на Яна в класната стая :1044 . Не знам как се е получило така - предложих да го направя, ако няма кой друг, но това беше преди 2 седмици, никой нищо не каза и някак не останах с впечатление, че е моя грижа. Всъщност си мислех (Яна ми спомена), че пицата ще е от ресторанта на родителите на едно от децата. Та днес госпожата и Яна са ми звънели 11 пъти на личния телефон, който не беше с мен :lol: ! Накрая Яна се сетила да ми звънне на служебния и проведохме доста странен разговор. Тя "Мамо, къде е пицата?" Аз - "Яна, каква пица?" :221 :221
Не стига това, не стига, че от сутринта съм раздала 100 000 лв (буквално!) в брой на всякакви баби и дядовци, ами към обяд се оказва, че е имало и други очаквания към мен. Служебни. Пак незнайно как се подразбира, че нещо си е мое задължение, без да имам какъвто и да било досег с въпросното нещо. И естествено, пак е било за миналата седмица. Е, справихме се. Чудя се обаче какво става - аз ли издишам, пропускам ли очевидни неща, или някой друг има определени очаквания, които не разбирам. Най-забавното нещо беше, че като излязох от залата за ренти днес, към 16,30, всички колеги от офиса вече си бяха тръгнали, а ние не сме разбрали :lol: (говорим за офис сграда на 4 етажа...)
Но както и да е - устисках до сряда вечерта :lol: . Утре имам да правя фъч, вечерта сме у свеки. За Нова година нямам планове, ще сме двете с Яна, а никой не се е сетил да ни покани на гости :plezya se . Надявам се да изскочи нещо в последния момент, че иначе.... :roll:
Заключено