Мили, ми момичета..... или мили, ми Смехурко,

тези дни.... всъщност почти всичките дни на декември ми предложиха такъв невероятен маратон от задачи и Хангажименти, че малко взе да ми втръсва..... Не за друго, а защото Коледа.... ами не я чувствам като празник. Много даже е далеч от мен.... така съм расла и така съм възприела нещата, че не мога просто... да се променя. Вътрешно не ми идва!!!!
Но пък... идва Нова година.... обожавам го този ден..... и слава на Бога, по него я няма суетата на Коледата..... остава само едното напиване и наяждане

......
Цони и Цвети, съчувствам ви отвсякъде..... знам какво означава да колиш прасе по Коледа... Вярно, не съм го правила от повече от 15 години, но.. имам съвсем ясни спомени колко много работа ти "отваря" това свинско убийство

.... Чувстваш се като пребит, а отвсякъде те чакат дробине, черва, сланина, месища....... и трябва всичко овреме да направиш, за да не развалиш каквото и да е!!! Особено във време като това, което се отвори тези дни - температури над 10 градуса!!!
Цветка, дано бързо да се справите!!
И аз мога да се похваля, че подаръците най-сетне са закупени

....... за всички!!! Аман..... сигурно има и друг начин да се зарадваме един друг..... Сега остава неблагородно да измислим как благородно ще излъжем, че все пак дядо ти Коледар е донесъл подаръците

.....
Коки, разбира се, не вярва в него, но..... има едно "но" и в погледа, и в интонацията и в очакването, което разчетох по лицето му..... Затова нямаме право да се дъним точно с това! Така че ще е надпревара да се правим на невидими :1140 :1140 .
Цони, на 30-и декември се качваме на
вила "Балканджия" в Тетевен. Новата ще си я караме "у дома", щото Момчил не щя и да чуе да измислим нещо за хотела при вас..... но пък предлагам, тъй и тъй сме на смешно разстояние едни от други да си направим малко гостуване

...... Ние ще сме с още едно приятелско семейство в тази къща. Най-добре да се чуем.... и да се разберем!
Верка, що не спиш ти, чедо на природата?!?!

..... То и аз така..... но тази сутрин.... да ме бяхте видели - като е за последно преди ваканцията и станах още с първите звуци от алармата. Теглих ѝ една здрава...... и ѝ се изплезих :1046 :1046 :1046 :1046. Ще я завра еди си къде... за цели 11 сутрини!!!!
Цветка, стискам ти палци това с банерите да стане реалност!!!! И да се чувстваш удовлетворена!!!!!
Дани, желая ти от сърце да успееш да си починеш....... същото се отнася и за
Декс!!! Абе за всички ниииииии.....